Докога ще се надяваме Бог да ги накаже

• 6 481
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Как така нямате достъп до изследванията. Поискайте копия от тях. Нямат законово право да откажат. Правен ли е тест за корона. Ако не е правен не могат да я диагностицират с корона. 

# 46
  • София
Правен е един бърз,не разбрах неделя ли, който е граничен и след това са пуснали psr. Трябваше да излезе вчера до 16ч. Няколко пъти се обаждах до вирусология след 16ч не беше излязъл. Чак към 19ч го отчетоха, но нещо ми мрънкаха че ...и щели да го пускат повторно. Едва днес сутринта към 9ч се обадих и ми казаха, че е положителен. Преди да влезе в отделението са и правени два теста в различни болници-отрицателни. В петък на обяд лекарят ми говореше за изписване  вторник-сряда, но още петък вечерта започна проблемът с дишането и едва днес са я включили на кислород в новото отделение. Събота и неделя знаете как е по болниците.
По отношение на документите могат да си пишат каквото им хрумне и да си измият ръцете.

# 47
Никакъв Ковид няма жената,измиват си ръцете за белодробния излив.

# 48
  • над кукувичето гнездо
Никакъв Ковид няма жената,измиват си ръцете за белодробния излив.
Някога правила ли сте pcr? И конкретно за ковид? Доста сте категорична и се питам дали говорите от опит.

# 49
  • София
С Ковид е, заразила се е в отделението. Разбрах от сестра, която работи в приемния кабинет, че са приели жена, на която psr  теста на следващия ден е бил положителен. Може би са били в една стая, защото след това майка я преместиха.
Не е сменяна превръзка на крака вече пет дни и днес на обяд като се обадих за информация ми казаха, че ще дойде хирург да я превърже. След това се чух с майка към 13.30 и каза че лекарят от гнойно-септична само е надникнал. Оттогава нямам връзка и не знам какво се случва. Вече нямам надежда.Искам просто да спрат болките и мъките Hands Pray Последно като се чухме дишаше много трудно, аз се надявах после да се чуем и и казах да затваря за да не се уморява като говори. Сега бих и казала още много, много неща но вече е късно. Не знам дали е на респиратор или е най-лошото.
 Ако я бяха приели още първия път това нямаше да се случи!!!

# 50
ta-ra, чета те и не знам какво да напиша. Каквото и да е, няма да помогне. Дано има сили майчицата ти да издържи и, както казват бабите, бог да я пази. 

# 51
  • над кукувичето гнездо
Стискам палци да има сили да се пребори.

# 52
  • Sofia
Моля се за майка ти.

# 53
  • София
Свърши се. Почивай в мир, мамо! Да бъде светло на душата ти!  Hands Pray

# 54
Направо изтръпнах като прочетох, че ти си писала. Надявам се че майка ти е на по-добро място, а на теб виртуална прегръдка и много сила ти желая. Много, много съжалявам за жената....то каквото и друго да напиша, вече няма смисъл.

# 55
  • Варна
Съболезнования, Тара...

# 56
ta-ra, съболезнования. Да почива в мир майка ти! Sad Sad Sad

# 57
Съболезнования!
Кураж на вас!

# 58
  • над кукувичето гнездо
Съжалявам, ta-ra, съболезнования!

# 59
Аз все се надявах..........Сили да го понесете!

Общи условия

Активация на акаунт