Юнски бебета 2021г

• 40 527
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Германия
Eее, не така с лоши мисли, нали знаеш няма 2 еднакви бременности. Аз очаквам 6-7 г.с да почне да ви прилошава. С предните 2 не съм повръщала, но ми беше лошо сутрин, леко киселини. Да видим, може пък да няма симптоми този път.

# 151
Здравейте и от мен!

И аз симптоми нямам много - нямам сутрешно гадене, не ми прилошава. Но много ми се спи - по обяд някъде направо ми се затварят очите и 3-4 сън! 😴 Да не говорим че и през останалото време ми е много изморено!

ТСХ - и аз чакам резултатите защото миналия път ми бяха ниски Т3 и Т4, а антителата бяха високи, обаче доктора беше забравил да изследва ТСХ. Така че сряда изследвахме всичко наново и доктора каза че ако му се потвърдят съмненията ще ме слага на хормони.

# 152
  • София
И аз съм така, забравям на моменти, но още съм 5 седмица, ти в коя си? Поне ще ходиш скоро но преглед, аз чак на 27-ми 🙄 Tickles, как си?
Аз вече наистина взех да се психясвам. Чувствам се така, все едно не съм бременна. Как поне веднъж не ми прилоша, че да се успокоя.  Само гърдите малко ме болят и друго няма. Вторник ще се разбере ще я бъде ли работата тоя път...
И аз съм така, 5с5д и съм на преглед чак на 27-ми. Мен единствено гърдите ме болят по малко и сутрин ставам адски гладна, независимо кога съм вечеряла, корема ми къркори 😁 други симптоми и аз нямам и също съм с един мисед, така че яко ще ми се опънат нервите до 27-ми...и аз си мечтая да ми се гади или друго, макар че така ще ми е по-трудно да крия от всички и да работя...но пък първата ми бременност, която беше успешна, беше без никакви симптоми и оплаквания и беше много лека Simple Smile)

# 153
Eее, не така с лоши мисли, нали знаеш няма 2 еднакви бременности. Аз очаквам 6-7 г.с да почне да ви прилошава. С предните 2 не съм повръщала, но ми беше лошо сутрин, леко киселини. Да видим, може пък да няма симптоми този път.

Радвайте се момичета че нямате симптоми, защото е ужас и безумие хахха. Направо съм пращал, със сина ми точно нищо не усещах и си бях супер..

# 154
Преди малко бях на преглед, видя се сакчето, отговаря на 4+6, горе-долу така и го бях изчислила, защото съм с късна овулация.
Понеже и моите симптоми (гадене и болки в 2) ту се появяват, ту изчезват, питах и каза че е нормално ден с ден да не си приличат.

# 155
Здравейте, благодаря на всички за стиснатите палчета. При мен кървенето намаля и напълно изчезна до някакви капки в неопределен цвят. Не съм ходила по спешни кабинети, тъй като в толкова начална бременност освен да изпишат прогестерон, друго не предприемат. Утре съм на преглед и ще видим какво е положението.

vikim23 помня те от тъжната тема, нормално е да си на тръни, опитвам се да вярвам, че този път всичко ще е наред Hug

Аз симптоми все още нямам никакви Rolling Eyes

Мъжът ми съм го взимала само на феталните морфологии. Мен ме побърква висенето пред кабинети и не бих губила и неговото време Thinking

# 156
Моят преглед ще е на 24 в частен кабинет,тъй като тук първия преглед в болницата е м/у 12г.с. и 14г.с. и ако трябва да чакам до тогава съвсем ще лудна.

Стискам палци на всички с предстоящи прегледи!

# 157
Здравейте, благодаря на всички за стиснатите палчета. При мен кървенето намаля и напълно изчезна до някакви капки в неопределен цвят. Не съм ходила по спешни кабинети, тъй като в толкова начална бременност освен да изпишат прогестерон, друго не предприемат. Утре съм на преглед и ще видим какво е положението.

vikim23 помня те от тъжната тема, нормално е да си на тръни, опитвам се да вярвам, че този път всичко ще е наред Hug

Аз симптоми все още нямам никакви Rolling Eyes

Мъжът ми съм го взимала само на феталните морфологии. Мен ме побърква висенето пред кабинети и не бих губила и неговото време Thinking

Много се радвам че е спряло кървенето. Стискам палци на прегледа всичко да е наред!🙏🏻

Симптомите - аз само се успокоявам че когато бях бременна със сина ми, не съм повръщала, нямах гадене, много лека бременност си изкарах.

Сега имам само стягане в корема и ужасна сънливост но това го отдавам и на прогестерона. Няма търпение да ми дойде вагиналния прогестерон - доктора каза че с него ще се чувствам по добре! Обаче вече една седмица откакто сме дали рецептата в аптеката и още не са я одобрили от застраховката. А като питахме колко струва, да си го платим без да чакаме застраховката, ни казаха $900!!

# 158
И аз съм така, забравям на моменти, но още съм 5 седмица, ти в коя си? Поне ще ходиш скоро но преглед, аз чак на 27-ми 🙄 Tickles, как си?
Аз вече наистина взех да се психясвам. Чувствам се така, все едно не съм бременна. Как поне веднъж не ми прилоша, че да се успокоя.  Само гърдите малко ме болят и друго няма. Вторник ще се разбере ще я бъде ли работата тоя път...
4с.1д. 😁 обаче със сина ми от началото бях все едно с махмурлук, а като направих мисед точно ей така нямах симптоми...
Тихо, че и аз бях така. Но влезнах ли в 6та седмица всичко се промени. Сега искам да не усещам нищо пак, че положението е страшно.

# 159
Мен малко ме стяга ниско долу, но мисля
Че е нормално. Отделно имам някакво ужасно течение и май е инфекция. Имам час за петък и не знам не е ли много време да чакам...

# 160
  • София
Аз имам малко по интимен въпрос. Лекарката ми препоръча да не правим секс до 10-12 седмица, защото имало опасност да прокървя след това. Не се обоснова защо може да се случи. Каза, ако правим, че е на наш риск. Естествено с моя опит ще ме е страх да пробваме, но съм почти в 6гс, струва ми се страшно много още 6 седмици да внимаваме, с предишни бременности не са ми казвали такова нещо, но смених и лекаря. А от хормоните моят ми се струва неустоим 🤣Някои друг има ли подобни препоръки? 🤷🏻♀

# 161
  • Германия
Днес и мен ми мина през ума това, но нямам желание и ме е страх, ако прокървя...знам ли, мисля да изчакаме.
На мен не са ми казвали да не правим, не съм била и на преглед де, но при предната бременност винаги слек секс/оргазъм ми прокървяваше, леко, капчици. От стягане на матката нещо такова май бяха казали тогава и ние после вече почти ни сме правили.

# 162
С предната ми бременност, ни беше абсолютно забренен секса от началото до края. Тогава имах кървене между 5-6г. с.
Сега вече 2 пъти го правим и нямам нищо. Даже вчера вечерта беше за последно и днес нямаше нищо обезпокоително на прегледа. Ама забравих да попитам изрично дали разрешава, предполагам че щом не забрани значи може (предишния път всеки преглед си ми казваше, че не може).
Просто гледаме да сме по-внимателни. Даже вчера се ослушвах дали няма да ме за боли или някакъв дискомфорт, но нямаше нищо.

# 163
И на мен ми забраниха, междувременно ми изписаха И "Дуфастон", на работа почти не ходя, даже пуснах отпуска почти до следващия преглед. Но мисля, че просто се презастрахова лекарят, на първия преглед ми каза, че всичко изглежда перфектно и все пак стриктно спазвам. Не ми се рискува...

# 164
И ние секс си правим от време на време и съм нямала проблеми - нито кървене, нито болки. По време на терапията за безплодие преди да забременея имах болки по време на секс, но сега не. В сряда съм на лекар и ще питам доктора.

Общи условия

Активация на акаунт