Юнски бебета 2021г

• 38 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • Германия
emilia_st честито и до финал!Стана ми интересно как така току що си ги видяла пък вече си в 8г.с.,колко време ти е закъснението?
И на мен така 🙄 Честито!

Аз възглавницата много я ползвах, но скоро я хвърлих, ще си поръчам друга.

Аз съм от Русе, но живея в Германия.

# 496
emilia_st честито и до финал!Стана ми интересно как така току що си ги видяла пък вече си в 8г.с.,колко време ти е закъснението?

Последната ми менструация беше на 31.08.
Още от първия ден на закъснението/28-29.09 предположих,че съм вътре.Приключих с алкохол и цигари.Просто се бях закучила,че ще изчакам ,за да не се разочаровам(през юни имах закъснение от 11 дни,без резултат),но днес вече не се сдържах и яркочервените чертички го потвърдиха

# 497
За витамите искам да попитам мамите които се налага да приемат метилираната форма на фолиевата и вит.Б към кой витамини сте се насочили?
Към никой. Миналата бременност не ми дадоха да пия допълнителни витамини и тази мисля ще е така. Предполагам, че за мен е свързано с теорията, че от комбинираните витамини се качват повече килограми, а ние следим тегло заради риска от прееклапсия. Пиех много, но специфични добавки.
Възглавницата, ми беше най-големия спасител. Аз тря ваше да лежа от началото до края и с нея се родих. Сега си я чакам д ами я върнат, че е в една приятелка.
За следенето, аз съм от София и както и миналия път ще се следя в Щерев. Благодарение на моята док го има синът ми, така че колебания по въпроса не съм имала.

Честито на новите попълнения! Лека и безпро лемна до термин!

# 498
Аз съм от Перник и ще се следя в Перник по ЗК засега, че не ми се пътува с тоя вирус. Пък и ММ и той си е вкъщи сега и му е по-лесно да дойде с мен до болницата отколкото да ходим чак до София. Иначе по-важните изследвания ще правя в София и евентуално паралелно ще се следя и накрая ще раждам. Колебая се между д-р Певтичев в Щерев (там си ходех на профилактичен) и Анна Богданова в Токуда. Токуда ми се струва много лудница там. Ще трябва да преценя скоро.

# 499
За витамите искам да попитам мамите които се налага да приемат метилираната форма на фолиевата и вит.Б към кой витамини сте се насочили?
Към никой. Миналата бременност не ми дадоха да пия допълнителни витамини и тази мисля ще е така. Предполагам, че за мен е свързано с теорията, че от комбинираните витамини се качват повече килограми, а ние следим тегло заради риска от прееклапсия. Пиех много, но специфични добавки.
Възглавницата, ми беше най-големия спасител. Аз тря ваше да лежа от началото до края и с нея се родих. Сега си я чакам д ами я върнат, че е в една приятелка.
За следенето, аз съм от София и както и миналия път ще се следя в Щерев. Благодарение на моята док го има синът ми, така че колебания по въпроса не съм имала.

Честито на новите попълнения! Лека и безпро лемна до термин!

Коя ти е лекарката м Щерев?и по ЗД ли е ?Мерси

# 500
Здравейте дами!
И аз се следя в Щерев при д-р Милчева, другите, които са в Щерев ми е интересно при кого са?
Усмихнат ден с по-малко неприятни усещания на всички!

# 501
Др. Коновалова се казва. Вече преглежда в новият ми център на Ами Буе. Не е по здравна каса. То там преди май само др. Билчев имаше часове по ЗК, сега не знам дали има и други.

# 502
narcissus, аз пия неофолик мета,  метилкобаламин на Natural Factors.

Миналият път възглавницата ме спасяваше и не се разделях с нея. От няколко дни пак започнах да се ограждам с декоративните възглавнички и май е време да я вадя.

# 503
Може ли линк към фейсбук групата Simple Smile ,сега научих,че има такива Simple Smile .

# 504
  • София
Момичета,откъде сте вие и при кой мислите да се следите или се следите?

В София съм аз и много се надявам всичко да е наред и да се класирам за акушерски кабинет "Зебра". Иначе сега съм в Ортогин при Петър Игнатов (от "Зебра" ми го препоръчаха) и съм много приятно изненадана от него - страшно мил и възпитан, с прекрасна техника. Чухме сърцетуп с коремен ехограф още в 6+1.

# 505
  • Варна
Здравейте, пак съм аз, успях да си запиша час, но чак за другата седмица края. В момента съм в 6 г.с, според вас да търся ли варианти за час при друг лекар? Късно ли е чак другата седмица Sad

# 506
Jessito* в момента пия неофолик,но имах предвид някакви комбинирани витамини,според мен особено зимата едва ли успявам да си набавя достатъчно количество витами,още повече в сегашното положение.

Smirfie късно за какво?

# 507
  • Варна
Ами за първи преглед..

Jessito* в момента пия неофолик,но имах предвид някакви комбинирани витамини,според мен особено зимата едва ли успявам да си набавя достатъчно количество витами,още повече в сегашното положение.

Smirfie късно за какво?

# 508
Не е късно,колкото по-късно по-добре. Ще чуете и сърчицето. Успех.

Ами за първи преглед..

Smirfie късно за какво?

# 509
  • София
Здравейте и добре дошли на новите мами. Лека и безпроблемна бременност на всички!
За витамините и добавките от самото начало приемам комбинирани витамини и микроелементи за бременни от естествени източници и доста омега 3 под формата на рибено масло. Аз също се притеснявам, че от витамините може да кача повечко килограми, но ги приемам най-вече за имунната система. За съжаление съм носител на херпес тип 2 и много се притеснявам от рецидиви по време на бременността и раждането. Даже и сега имам притеснения дали не е тръгнал да се активира, защото от седмица имам леки неприятни усещания и сърбежи, а обикновено преди рецидив винаги имам сърбеж. Последния път като бях на лекар споменах за сърбежите и ми направиха МБ, утре ще излезнат резултатите. Може пък да се окаже че имам гъбички, което е по-малкото зло. Иначе за херпеса докторката каза, че ако се появи около раждането - секцио. Питах я ако се появи в хода на бременността мога ли да го мажа с ацикловир и тя каза само "Дано да не се появява" Sad Много ми е притеснено и се чудя какво да правя с този херпес, за да не избива. Може би трябва да потърся някаква алтернатива, напр. хомеопатия. Сблъсквали ли сте се с този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт