Юнски бебета 2021г

• 38 312
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте мамчета!
Включвам се и аз в темата Simple Smile) 5 г.с.
Желая ви успех и лека бременост на всички и да родим едни
сладки и  здрави  бебенца ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 511
Smurfie не е късно,супер е.Сега ако отидеш може и да не чуеш/видиш сърчице.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 17:15 от narcissus

# 512
Здравейте дами!
И аз се следя в Щерев при д-р Милчева, другите, които са в Щерев ми е интересно при кого са?
Усмихнат ден с по-малко неприятни усещания на всички!
И аз съм в Щерев , още преди да забременея ходя там на прегледи.
При док.Гогова съм. Страхотен човек и лекар !

# 513
narcissus, май ме обърка със Smurfie. Аз съм в 8+4 и чух сърчице в 6та гс, а днес разбрахме че всъщност имаме две точици и чухме и на двете сърчицата. Two Hearts

# 514
  • Германия
Jessito, йее какъв късмет! След инвитро или?

Здравейте, пак съм аз, успях да си запиша час, но чак за другата седмица края. В момента съм в 6 г.с, според вас да търся ли варианти за час при друг лекар? Късно ли е чак другата седмица Sad
И аз още не съм ходила, днес съм 7 г.с. и утре съм за първи път на преглед. По-рано може да не се види или чуе!

# 515
Да, обаче са еднояйчни. Върви разбери.... Ние сме много щастливи че ни беше голяма мечта.

# 516
С две ръце съм за възглавницата. Аз си я купих след операция на гръбначния стълб и не можах да се разделя с нея, беше спасение и по време на бременността, даже мъжа ми понякога се опитва да я взима през нощта Joy

Ще се следя отново при д-р Колева в Токуда, спаси ми живота миналата година. Разбира от тромбофилия и е по ЗК.

За витамините, преди се допитвах до д-р Сигридов, имаше списък с изследвания на базата, на които казваше какво и колко да пия... но сега не практикува и се чудя какво да правя. Сигурно ще пусна изследвания пък после ще го мисля Confused Задължително ще си взема омега 3.

Имате ли горещи вълни? Направо е ужас! Пържа се по 2-3 пъти през деня и през нощта Tired Face

Феталната мисля да я направя в Ортогин, някой има ли информация как е, колко струва и препоръчвате ли?

Моля да ме добавите във Фейсбук.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 17:05 от tido

# 517
Jessito* май така съм направила Blush
Честита двойна радост HeartHeart

# 518
Да, обаче са еднояйчни. Върви разбери.... Ние сме много щастливи че ни беше голяма мечта.
Честито много ви се радвам,това е страхотно Simple Smile , желая ти лека бременност и страхотен финал Simple Smile .
Днес ми смениха витамините на Елевит с Прегнакеър Simple Smile . Дано тези ми понесат  една идея по- добре. Въобще не ми пука за кг. ,За седмица съм свалила 4кг. То с това гадене и ядене през пръсти. Но има време- първата бременност влязох в родилното 94, изписаха ме 80 така ,че бързо се възстанових .
Интересно ми е да науча мнения за добри лекари в Пловдив . Контролно ще се следя и там, но в момента проучвам .
Хомеопатията Cypris може да ти е от изключителна помощ ,най-добър в областта е Фьодор Дечев ( може да проучиш,преподавал е в Америка) .Всичко е въпрос на имунитет.

# 519
Благодаря от сърце Two Hearts

# 520
Суууупер. Много се радвам за теб. Ако ти трябва подкрепление викай ни. 😃

narcissus, май ме обърка със Smurfie. Аз съм в 8+4 и чух сърчице в 6та гс, а днес разбрахме че всъщност имаме две точици и чухме и на двете сърчицата. Two Hearts

# 521
Хаха, със сигурност после ще е забавно. Ще се подкрепяме по площадките.

# 522
Вкъщи за възглавницата се борим и тримата. Преди да се роди малката с таткото си я дърпахме. Сега сигурно ще си взема още една.

Аз пия ватимани. Тук, в Германия изрично се препоръчват. Моите са смесени, но най-важна е фолиевата. Предната бременност ми каза лекаря даже до края на кърменето да ги вземам.

# 523
  • Prades-le-Lez
Two HeartsЗдравейте Two Hearts

Jessito страхотна новина! Здраве ти желая!
Възглавничката още я ползваме, бебето си я харесва също, а аз не можех да кърмя без нея - не ми беше удобно и никога не съм кърмила навън. Имаме си и чисто нова, че ми подариха и си я пазя... явно за второто Relaxed
Още два дни (даже ден - чакам 11ч на 28ми) до преглед!!!

# 524
Здравейте на всички юнски мами!
Аз съм 5 с.+6 дни, с термин 22.06.2020 г. /това по приложението, което използвам/.

Може ли дамите, които са минали вече през това да съдействат със следните въпроси?
- Приемът на фолиева киселина задължителен ли е след появяването на двете чертички или трябва първо лекарят да е потвърдил приемът и?
- Тъй като все още не сме се насочили към лекар, можете ли да ме насочите към някой / за София/, или да пренасочите запитването ми към теми, в които бих могла да открия отговор?

Все още не сме посетили лекар, но ми се иска да вляза в 7-ма седмица и тогава.

Благодаря предварително на всички и лека бременност! 😍

Общи условия

Активация на акаунт