Юнски бебета 2021г

• 38 305
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета 💞
Надявам се всички да сте добре.
Някои доктори вече отмениха ЖК. Предполагам, че същото очаква всички държавни болници. Притеснявате ли се?
Ако не се лъжа, ще бъде както през извънредното положение - само фетална морфология и БХС.

# 541
И аз съм от неспящите, последният месец беше ужасен. Заспивам в 23-24 часа, събуждам се в 2-3 и откарвам до 6-7 сутринта. Не мога да заспя дълбоко, нещо като унасяне само и сънувам много... разбира се някакви гадости. Постоянно ми се гади, чак се събуждам от това. И после почва едно сърцебене, ходене до тоалетната...

Все още не съм се записала на ЖК, мислех сега след втория преглед - имам час на 29-и... изключително притеснено ми е да не отменят пак посещенията. Миналата година се наложи да се оперирам заради 2 миоми, с отрицателен резус фактор съм, отделно ме водят рискова заради годините... не мога да си представя да нямам достъп до лекар...знаете ли в кои градове са спрели приемите?

# 542
Аз ли съм единствената, която няма да отиде на преглед до 18 ноември? ... не по мое желание... Sad
Но нямам избор за съжаление и просто се надявам да е Ок...
предишната ми бременност беше след 3 загуби и ме викаха на всяка седмица 5,6,7 и така до 12с., а сега направо в 9-10с....

# 543
Малко е извън всичките въпроси, които коментираме - ние ще имаме ли първа страница със списък на членовете по дата на термина ?
Може да се добавят и полезни линкове или др. Аз бих се включила да направя списъка, но как се редактира първи пост ?

# 544
  • Замък сред облаците
Аз ли съм единствената, която няма да отиде на преглед до 18 ноември? ... не по мое желание... Sad
предишната ми бременност беше след 3 загуби и ме викаха на всяка седмица 5,6,7 и така до 12с., а сега направо в 9-10с....

Съжалявам за загубите ти, но беше писала и че се намираш в чужбина и предполагам, че се движиш по техните правила за прегледите. Нямаш ли възможност да идеш някъде на частно да те видат на ехограф поне? Мен след прегледа за установяване, ме викнаха пак след 10 седмица, ама аз понеже съм вироглава си запазих час за 9-та. То не се трае така да не знаеш какво се случва....

Малко е извън всичките въпроси, които коментираме - ние ще имаме ли първа страница със списък на членовете по дата на термина ?
Може да се добавят и полезни линкове или др. Аз бих се включила да направя списъка, но как се редактира първи пост ?

Това ще остане за следващата тема. Първи пост се редактира в рамките на 24 часа от създаването на темата, като останалите постове впрочем. Така че като наближим 40-45 страница, може да се хванем да ги запишем тези неща и да започнем следващата тема с това.

# 545
Да, в чужбина съм.. изумителна памет за бременна мама 🌸🤗
Чудя се и аз дали да не размърдам нещата при някой друг доктор. Те всички са частни тук, но спрямо коя застраховка приемат се насочваме и ние Simple Smile

# 546
Днес не можах да се свържа със желания гинеколог по телефона,ходих директно до кабинета-ще има прегледи чак в петък,което по мои изчисления означава че ще съм към края на 8г.с.
Нямам записан час дори,но отивам в 8 часа и ще чакам докато не вляза.
Не си сама и аз късно ще направя първия преглед.Успех!

# 547
  • Германия
Ето ме и мен след дългоочакваният ми първи преглед. Имаме си точка 1см, сърчице, всичко изглежда добре. Отговаря си на седмиците, 7+1, термин 15.06. Взеха ми секрет, имам сърбеж, взеха ми кръв и след 3 седмици пак. Понеже съм над 35 години, ще правя по-вече изследвания( тук касата поема определени, но след 35 още някои). Успокоих се де, после си купих обяд, купих пастички за децата и мисля довечера да им кажем новината. Големият се съмняваше, но искал доказателство 😄

# 548
Благодаря ти Андреева ! Значи за следващата тема Simple Smile тъкмо ще сме повече на брой.

Пробвали ли сте шуслерови соли за гаденето ?
https://shuslerovi-soli.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC … 0%BD%D0%BD%D0%B8/

Ползвала съм други комбинации, но не тази за гадене. Днес ги започвам и се надявам поне малко да е облекчение. Не се издържа...цял ден и цяла нощ гадене Sad

# 549
Здравейте,бъдещи щастливи мами! Бременна съм с третото си детенце в ( по мои изчисления ) 6 гестационна седмица. Още на 4 ден от закъснението си направих тест и видях ярко червената втора чертичка. Макар и за трети път вълнението си е като за пръв път Simple Smile ... Веднага бях на лекар ,видяхме плодно сакче, после жълто тяло и сега в четвъртък на 29.10.20г . трябва да видим и ембрионче ...нямам търпение...Терминът ми според календара е 21.06.21г. Ще се радвам да споделяме бременеенето и вълненията си. Целувкиии

# 550
Ето ме и мен след дългоочакваният ми първи преглед. Имаме си точка 1см, сърчице, всичко изглежда добре. Отговаря си на седмиците, 7+1, термин 15.06. Взеха ми секрет, имам сърбеж, взеха ми кръв и след 3 седмици пак. Понеже съм над 35 години, ще правя по-вече изследвания( тук касата поема определени, но след 35 още някои). Успокоих се де, после си купих обяд, купих пастички за децата и мисля довечера да им кажем новината. Големият се съмняваше, но искал доказателство 😄

Сигурно много ще се радват Simple Smile Много ще се вълнуват. Аз ще споделя с моето момиченце тази събота преди прегледа. Купила съм й книжка "нашето бебе". Тя от 2 години иска братче или сестриче, но все отлагахме.

Добре дошла donitoneva !

# 551
Здравейте,
Аз поне откъм спане нямам проблеми, но през цялята част от деня ми се гади, но ще си търпя какво да се прави.

Изпитвам голям страх, че ще прекратят прегледите, че с тази тромбофилия нещата трябва да се следят изкъсо Disappointed Relieved
Утре съм на втори преглед, 7 г.с и 5 дни.. стискайте палци всичко да е наред, че съм на тръни!

# 552
  • София
Привет. Мина първият преглед. Има точка, но не бързам да се радвам, защото не се чува сърчице. Аз съм 5-та седмица. Чак след 10 дни ще разбера..

edit: ох, мозък, къде си, за Бога... Аз не съм ви писала досега, но здравейте, на 35 съм и ми е за първи път и имам много притеснения, но се надявам всичко да има благополучен, щастлив завършек към края на юни. Пожелавам го на всички!
Сега отивам да ъпдейтна и в групата за инвитро, където всъщност трябваше да пиша ☺

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 17:40 от Соренда

# 553
Аз да ви кажа..някои дни ми се доспива в 9-10...събуждам се в 11 и в 12 пак заспивам...и от там вече мога да се събудя от 12:30 до 4 във всеки един момент и съм като бухал. Отивам в хола и пускам нещо да се приспя, въртя се 1 час и вече към 6 заспивам до 8. Лудница.

# 554
Легна ли и заспя добре,но стана ли така ми се гади , особено следобед и вечер ,с главоболие при това. Нямам търпение скоро и това да отшуми Simple Smile , похапва ми се и сладки изкушения,предимно в станиол Simple Smile . Явно бързо ми пада кръвната захар. Дишането си припомням от родилното ,помага ми , когато ми е зле .

Общи условия

Активация на акаунт