Юнски бебета 2021г

• 38 283
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
Сега се връщам от преглед, чухме сърчице ама нали трябва да си се притеснявам... сега се чудя дали не му е деформирано сакчето, АГ каза, че всичко е наред ама...

# 586
Така са ми се дояли палачинкииии,че ако някоя от вас прави да ме викне...мен ме мързи. 😃😃😃

Тъкмо си говорих с една приятелка и тя щяла да прави палачинки...ама е чак в Англия 😏
А за темата-аз съм голямо мрънкало.
Все съм недоволна,все нещо не е както аз го искам,все нещо ме боли,сърби или просто съм крива...и това като не съм бременна.
Представи си каква ставам като съм 😁

# 587
Спокойнооооо,много се радвам за вас. Аз си мисля,че май ще имаш момче. 😃 Не знам така ми дойде. Много ми стана хубаво на душата като писа. И аз ще чакам такова развитие другата седмица ако не то по следващата.

Здравейте,
Сега се връщам от преглед, чухме сърчице ама нали трябва да си се притеснявам... сега се чудя дали не му е деформирано сакчето, АГ каза, че всичко е наред ама...

# 588
  • Германия
Така са ми се дояли палачинкииии,че ако някоя от вас прави да ме викне...мен ме мързи. 😃😃😃

Тъкмо си говорих с една приятелка и тя щяла да прави палачинки...ама е чак в Англия 😏
Все съм недоволна,все нещо не е както аз го искам,все нещо ме боли,сърби или просто съм крива...и това като не съм бременна.

Хаха, това все едно аз съм го писала, горко им на всички в къщи, ще бъдат много дълги 8 месеца.

Аз веднага ставам и си правя каквото ми се яде, падне ли ми пердето, трябва да го изям. Палачинки, панкейкси, гофрети правя редовно на децата.

Felisha06, и моята снимка изглежда така, не се тревожи излишно 💋

# 589
За това ви предложих. Да се съберем да живеем всички заедно, а мъжете да се оправят. Хем ще се филмиране заедно,ще се смеем,плачем и прочие. 😃😃😃😃

Хаха, това все едно аз съм го писала, горко им на всички в къщи, ще бъдат много дълги 8 месеца.

Аз веднага ставам и си правя каквото ми се яде, падне ли ми пердето, трябва да го изям. Палачинки, панкейкси, гофрети правя редовно на децата.

Felisha06, и моята снимка изглежда така, не се тревожи излишно 💋

# 590
Идеята за събирането е добра, но дали ще ни вземат обратно после, като видят какво значи спокойствие ме притеснява Joy

# 591
Ще се върнем малко преди раждането, а я си представи как отказваш на жена с бушуващи хормони...способна да те убие?😃😃😃😃

Идеята за събирането е добра, но дали ще ни вземат обратно после, като видят какво значи спокойствие ме притеснява Joy

# 592
Felisha, мисля че всичко ти е наред. И моето сакче изглеждаше така на първия преглед, някак продълговато. На следващия беше по-различно. Всичко ще е наред Hug
При мен казването на таткото не беше от най-романтичните. Той си го очакваше. Ние работим заедно и заедно купихме и теста. Той ходи отвреме навреме в офиса аз съм вкъщи. Различни са ни дейностите във фирмата. Та като излезе аз направих теста и цял ден знаех, а той само ми пишеше да пита Направи ли го? Кога ще го правиш? Аз го изчаках чак до вечерта, исках лично да му съобщя новината, а пък той ми беше купил брауни кексчета по повода. Та общо взето си знаехме и двамата и преди теста, все пак ми закъсняваше 6дни и аз съм като часовник Grinning

# 593
  • София
Прекрасни, вчера бях на лекар, видяхме бебокът, който вече не е точица, а цяло Топче ❤, чухме пулс и аз леко се успокоих. След две седмици ще отида пак да ме види и след 4 седмици трябва да съм на морфология. Лекарката ми е препоръчана от моята най-добра приятелка, която роди миналата седмица и се заговорихме за нея и как ще й кажа и лекарката се изпусна, че искат аз да съм кръстница на бебка ❤ Нео, на което се надявах тайно и много мило ми стана от двойното щастие в кабинета Simple Smile Моят сак също е малко по-дълъг, каза ми, че е възможно бременността да е була двуплодна и затова да е такъв, но сега има само едно бебче.

С първата бременност таткото беше в хола докато си правих теста, помня, че като му дадох двете чертичми и двамата седнахме на дивана в пълен шок и 15мин. нищо не си казахме 🤣 Искахме бебе, но стана от първия път и на мен просто ми мина живота на лента и осъзнах чак тогава в какво съм се забъркала.
С втората(неуспешна) бременност поръчах пици от Доминос и от вътрешната страна на кутията написах “Тати яж, мама няма да е единствената с корем, юни 2020”. На мм му трябваше известно време да загрее, мислеше, че е бъзик от пицата 😂 но много се зарадва, даже имам клипче как обяснява колко е добър и как това бебе ще е същата напаст като каката(и тя е юнче).

С тази бременност не смеех да си направя тест няколко дена, въпреки че имах усещане, нещата станаха от третия месец, теста като показа две черти не му повярвах. Отидох да си купя нов тест и забележете - фраксипарин, че ако е + да се почвам. Прибирам се в нас и тъпия Престо не показа втора черта. И гледам аз един с две черти и един с една и се пуля. Показаха се бледа ама след 10мин. и мм като ми звънна му казах “купи ми тест за бременност”, ама после му казах да не взима. Ня следващия ден лекарката ме прати на кръвен и той вече си беше положителен отвсякъде. Гушнахме се и пак шокирани стояхме 🤣

Сега гледам едни чаши и май ще поръчан в Бг вариант, че родителите на мм ще дойдат уикенда и да кажем направо и на едните и на другите. На сестра ми за рождения й ден. Онзи ден почти се изпуснах, понеже трябваше да ходим на Шоуто на Рачков и тя се отказа понеже имало много случаи на Ковид, било я страх, ще правят 4 инсеминация този месец и ми идваше да й кажа “аз съм бременна и не ме е страх, вие се психисвате”, ама я оставих да си решава.  То аз нямам и толкова избор, работата ми е такава, че съм в постоянен контакт с хора, малката е на градина, нямам възможност да работя от вкъщи, а тя е хоум офис от март месец, ограничила е контактите и по деуг начин разсъждава.

ПС забравих да кажа, че каката си има едно на ум и само за бебе ми говори, даже вика на глас ИСКАМ МОМИЧЕ, ако е момче не знма, Хахах. Аз първия път исках момче(роди се момиче), после исках момче, да си има и таткото близък до акъла човек Simple Smile, сега искам само да е живо и здраво, каквото дойде Simple Smile

Иначе май споменах, че и аз постоянно се будя нощем, ставам преди алармата, което ми е адски нетипично, не спя качествено както обикновено.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 11:37 от vikim23

# 594
Имате ли температурата, момиче? Моята е 37, 37.2, не знам дали е нормално

Аз вече 12 дни поддържам между 37.1-37.4.😟 И постоянно ми е един горчив вкус, но иначе нямам никакви други особености. Нито глад, гадене, често уриниране, нищо... 😀

Момичета,аз също се чувствам сякаш имам температура. Минават ми тръпки по тялото ,но щом я измеря е 36.5-36.6 .Дали е нормално да се чувствам така сякаш имам температура?

# 595
Не знам...аз нищо не съм чувствала,просто си я премерих и под 37 не е падала.

Имате ли температурата, момиче? Моята е 37, 37.2, не знам дали е нормално

Аз вече 12 дни поддържам между 37.1-37.4.😟 И постоянно ми е един горчив вкус, но иначе нямам никакви други особености. Нито глад, гадене, често уриниране, нищо... 😀

Момичета,аз също се чувствам сякаш имам температура. Минават ми тръпки по тялото ,но щом я измеря е 36.5-36.6 .Дали е нормално да се чувствам така сякаш имам температура?

# 596
Много са яки всички истории!
Аз като се познавам, ако за живея с други хора най-много да намаля рязко популацията. Дори родителите ми трудно ме изтрайват, когато сме заедно за повече време. Пък и то си личи - един мъж не ме издържа, втория на моменти и на него му е трудничко 😜
На мен ми се яде всичко, докато не го видя готово и почва да ме отвращава. Ям го с 300 зора.

# 597
Здравейте,
Имам въпрос относно това дали вече казахте на някого за хубавата новина? Ние все още не сме и мислим да изчакаме, преди да съобщим на най-близките. Но въпросът е още колко да чакаме? 😀🤔

# 598
  • София
Някоя беше споменала за шуслерови соли, ако пробва да каже дали има ефект, че на моменти ми се реве 😂 много ми се иска да има магическо хапче Simple Smile

Повечето хора казват след 3 месец на бременността, когато уж е по-сигурна. Ако не сте суеверни, кажете им сега Simple Smile)

# 599
На 3 приятелки само. На родителите още ще чакаме, поне още 1 преглед, ако и ФМ. Аз мисля да е около 6.12, а баща ми и сина ми имат имен ден тогава и ако издържа мисля за празника да им пусна бомбата.

Общи условия

Активация на акаунт