Невъзможно за него..

• 15 286
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
Ами то по принцип никой не иска да промени себе си, всеки иска да промени другия. За това са и всички теми.
Ако има жена, накарала мъжа си да живее по нейния начин, да се включи. Аз лично, за да мога да живея с моя мъж, съм променила себе си.
Когато имам здравословни проблеми ходя на лекар и стриктно следвам съветите му. Малко ми е зор кой как ме коментира, особено пък здравословното ми състояние. Обаче в квартала има една жена, която дълги години нямаше деца и накрая чрез ин витро роди близнаци. Една друга коментирала, че децата и са ин витро /което аз не намирам за уронващо престижа обстоятелство/, но пък между двете настана страшна вражда. Така, че случаи всякакви. На хората им пука от странни неща.

# 121
Ами то по принцип никой не иска да промени себе си, всеки иска да промени другия.
Това е така, но все пак има една граница в позирането, че търси промяна, след която поведението може да бъде определено единствено като слабоумно.

# 122
  • София
Много егоизъм има и в двама ви - никой не е готов да отстъпи и не виждам как ще я карате така. По темата - аз напълно го разбирам - терасите, ако ще и 10 да са, няма никакъв шанс да заместят двора. У вас, ще сте заедно с твоите родители, но не просто под един покрив, а направо в едно домакинство, което има голям шанс да избегнете у тях. Дали и доколко техните ще ви се бъркат - няма как да знаеш преди да опитате. Мен друго ми е интересно - защо не искаш да живееш на село, след като е на 10 минути от града и ако няма проблем с транспорта? Ние с жена ми, ако можем да си позволим сносна къща на такова разстояние от София, на мига бихме си я купили, защото го смятаме за в пъти по-добре и за нас и за детето и за кучето.

# 123
Авторката не е потърсила помощ от мен. Нямам намерение и цел да помагам.
Прави ми впечатление грубото отношение.

# 124
Авторката търси съвети, а ти не пишеш по темата и критикуваш съфорумките.
Докладвай грубото отношение, щом те притеснява.

# 125
Купете си къща в същото село и заживейте самостоятелно там. Така и ти ще си доволна, че сте самостоятелни, и той - че си е на село и че е в къща с двор.

# 126
Купете си къща в същото село и заживейте самостоятелно там. Така и ти ще си доволна, че сте самостоятелни, и той - че си е на село и че е в къща с двор.

Не ще да става селянка авторката, не е за нея селската идилия, градини, копане, кози и магарета Grinning

# 127
Като не ще, тогава да купят къща в града, ама ще е по-скъпо.
Друго решение не виждам. Всеки си гледа себе си и се държи за полата на родителите си и собствения си комфорт. Няма как да просъществува връзка в този случай.

# 128
  • София
Предполагам, че двойката живее в/край малък град, където финансовите възможности не са безкрайни. Въпросът е ограничен до това дали да живеят с едните родители или до/над другите. Логичният избор, след като не може да се изключи съвсем, е този с по-малкото родителско присъствие.
Мъжът е поставил картите - не иска в града, не иска под наем. Тя или се съгласява, или кой откъдето е. Хитрости и ултиматуми работят, ако мъжът е по-запленен или авторката - по-убедителна. Засега - с рогата напред в стената с надеждата да я помести.

# 129
  • Варна
strahlivata, много си злобна Rolling Eyes
Искаш ли мнение или не искаш?
Да хвърляш въпроси, а да не четеш отговори, няма смисъл да пускаш теми..

По темата:
живея със свекърите си от много години.
В къща сме извън града, на отделни етажи.
Никога не са ни нарушавали личното пространство.
Общуваме колкото си имаме нужда,
поддържаме си двора заедно и си помагаме.

Не бих се върнала в апартамент(освен по някакви извънредни/финансови причини).
Някой пък като започне да повтаря, че за него щяло да остане някой ден.
Ами много ясно, че ще остане, ама дотогава ще ги чакаш на стола до леглото ли?
Много е грозно това..

Избиваш комплекси заради здравословни/физически проблеми.
Обаче ще те изненадам: на никой не му пука!
Който си те харесва и цени си те иска и това е, ако ще да имаш гърбица и слонска брадавица.
Ама ти си го отблъскваш човека.
Той сигурно си е мечтал как ще си направи къщата и ще си вземе жена,
да си се грижи за нея, да й е осигурил собствен дом.
Не знам как биха се отнасяли свекърите с вас,
обаче може и да не разбереш.
Ако и с тях се държиш така истерично, както с хората тук...

Отговори си сама:
Боли ли те или те сърби?
Обичаш ли го или просто някой най-накрая ти е обърнал внимание?
Всеки си носи някакъв товар,
ама първо трябва да можеш да си носиш своя собствен и после да си делите тежестта...

# 130
Добър ден на всички ,това е много полезен форум.
Както вие така и аз имам проблем в нашата връзка.
Скрит текст:
Не сме на 20 или 25 а по -голями.
С моя приятел сме заедно от година и малко и връзката ни е ОК за момента и се обичаме.
Иска да заживеем заедно,разбира се и аз искам.Той живее с техните и къщата им е голяма и я поддържа (много се гордее).От село е но не ми е проблем.
...Но ми се иска да сме само двамата..(На отделен етаж ще бъдем с отделни баня и тоалетна.)Но мисълта ,че няма да бъдем само двамата и малко или много ще се мешат може би..Аз искам само двамата дори на квартира .
И двамата работим ,с прилични заплати сме .
Аз живея в град и в апартамент.
Това са две неща които няма как да се променят и за напред.!
Не желае да си остави къщата и е свикнал в селото си .
Ето пример------->И двамата не сме се делили от родителите си-на мен обаче ми допада повече да прекарваме времето си само ние двамата(когато имаме възможност)нашите или техните ги няма .
**Той категорично отказва да спи повече от 3 вечери у нас.Искал си в леглото,не му били удобни спалните или пък искал на въздух!
Имаме 2 тераси но достатъчни така си мисля поне .Е нямам двор но пред входа има маси и пейки.
КАЖЕТЕ МИ ХОРА КАКВО ДА ГО ПРАВЯ?
Мога да пробвам у тях но мисля, че няма да я бъде. Предчувствие просто,у нас и за него може да бъде по удобно ,но гордостта не му позволява.
МНОГО ДЪЛГО СТАНА НО СЕ ИЗВИНЯВАМ,ИСКАХ ДА ОБЯСНА. Само моля за мнения а не нападки ако има допуснати грешки и е написано объркано.
Обичам го много и в главата ми е пълна каша. Само да добавя пари за квартири не желае да дава.
А хората заеми теглят в името на любовта .......
Какво хправят хората, няма значение.
Важно е ТОЙ какво е готов да прави за Вас.....А то не е много май....дори ми звучи като нищо.
Извод:или отиваш на село, или си търсиш друг мъж.

# 131
Отново благодаря.

# 132
Авторката беше влязла и в друга тема с подобна тематика.И там и казаха същото-двамата искат различни неща от живота.Тя също живее при мама,не е самостоятелна.Ако опита ,може и да не и хареса.
Момчето сигурно има кусури,но поне ясно е заявило къде и с кого иска да живее.Ако е толкова голяма любов,може да опита,но градски човек,трудно свиква на село,още повече при свекъри.
Според мен ,нищо няма да излезе.

# 133
Няма реална самопреценка авторката. Ще й пати главата. А и годинките минават.

# 134
Авторката търси съвети, а ти не пишеш по темата и критикуваш съфорумките.
Докладвай грубото отношение, щом те притеснява.

Тюх, защо тъй се усещате разкритикувани, да му се не знае.
Темата не е за слуха, инсулиновата резистентност и съпътстващите заболявания, иначе щях да пиша по същество.

Общи условия

Активация на акаунт