🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
От всички в този сезон само за Ангела съм 100% сигурна, че е Есил Дюран. Останалите са ми загадка.

# 256
Какъв е този циркаджийски аутфит на Алекс Раева Smile

# 257
  • somewhere over the rainbow
Есил я познах на мига в първото предаване. Много е лесна за разпознаване и ето тук си личи играта на панела с малоумните им предположения. Те са там, за да разсейват предположенията и да се опитват да правят шоуто по-мистериозно, отколкото е.

# 258
Тия пък Емилия... 😏
Тя е висока и с едра структура, гласът пък няма нищо общо.

# 259
  • Испания
Изведнъж обявиха, че ще влезе Наталия Симеонова, пуснаха музиката на "Море от любов" и... после не се появи. Можело да бъде под някоя маска - заключиха водещите.

# 260
Поредна улика която доказва че е Есил. Тя е катастрофирала преди години и даже е била в инвалидна количка.
[/quote

Оф аззз пропуснаххх уликите.
Казаха, че е има много белези или нещо подобно, не мога да го цитирам ( забравих Joy ) и, че много трудно се е възстановил, падала е и се е исправяла

А да , чувала съм че и лицето и е било безобразено и затова си е правила пластична операция след катастрафата.

# 261
Пак тъпи предположения, Нети е половин педя по-висока от Зуека.

# 262
Владо Пенев продължава да бъде неадекватен в този панел.

# 263
От всички в този сезон само за Ангела съм 100% сигурна, че е Есил Дюран. Останалите са ми загадка.
Колкото съм сигорна, че ангела е Есил толкова и, че булката е Златка Blush движенията и и гласа са нейни дори и не съм се заглеждала в уликите толкова, но там говори, че обича да я гледат да я харесват... Нещо за манекенка също говореше... Тя е

# 264
  • Пловдив
Според мен нарочно го прави, просто гледат да ни заблуждават. Не че имам нужда от това, идея си нямам кой кой е, винаги съм изненадана.
Искам да си ходи Златният.

# 265
Ясно е, че е нарочно, но може поне да се опитат да дават предположения, които звучат поне малко от малко достоверно.

# 266
Само Баба Яга да не си ходи, че вече няма да има заради кой да гледам...

+1
Това е най-интересната за мен маска. Страхотно шоу прави.
П.п. само   да не се окаже някой който не харесвам, защото ще бъда много разачарована.

# 267
  • София
Аз съм си за Баба Яга. Супер е.

# 268
Гласът прилича много на Боби Турбото.

# 269
Бабата е номер 1!

Общи условия

Активация на акаунт