Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да лекувам гъбички в интимната област?
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да лекувам гъбички в интимната област?
-
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
След прием на антибиотици гъбичните инфекции могат да се появят във вагиналната област. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог за изследвания и лечение. Обикновено се използват противогъбични лекарства като миконазол, микомлекс, вагинални пробиотици и в случаи на упорити инфекции лекарят може да предложи по-специализирани лекарства.
-
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
Сърбежът в интимната област може да бъде причинен от различни фактори като гъбични инфекции, бактериални инфекции, алергии или други здравословни проблеми. От съществено значение е да се консултирате с гинеколог за правилна диагноза и лечение. Избягвайте самолечението и винаги се обръщайте към професионалист за помощ.
-
Какво означава левкоцити 4-5 в еякулата?
-
Къде в Пловдив мога да намеря венерически лекар или такъв, който извършва директна микроскопия?
Много съм притеснена, имам Гарднерела, Бета хемолитичен стрептокок, Candida albicans и съм положителна за Уреаплазма

) аз вярвам в хомеопатията ,но на мен изобщо не помогна,НО хомеопата ме попита нещо много важно-ПРАВИЛА ЛИ СИ СИ ТЕСТ ЗА УРЕАПЛАЗМА И МИКОПЛАЗМА ....бях ги срещала по групите ,но не и във връска с моето състояние ,така че не им бях обърнала внимание,никой лекар не ми беше споменал за тях.Реших да си направя възможно най-обхватното изследване за каквито и да е гадинки (ФЕМОФЛОР ПЛЮС В ГЕНИКА) и честито уреаплазма.Бях шокирана ,защото тя се предава по полов път...четох много научих много за нея (1-най-сигурният метот за диагностицирането й е чрез днк тест на цервикален секрет,ако имате положителен резултат ,2-си пуснете микробиология на цервикален секрет за уреаплазма ,за да може да ви направят антибиограма и да сте сигурни ,кой препарат е подходящ за вас ,3-докато взимате онтибиотика приемайте ХУБАВ пробиотик,слагайте антимикотични свещички и след края на лечението вземете си вагинален пробиотик ГИНОФИЛОС-страхотен е)Когато излекувах уреаплазмата всички проблеми ме напуснаха ,нямаше гъби,сърбежи,болки,течения ....нищо,нищо.Вече 8 месеца съм напълно чиста ,като два пъти съм ходила на контроли и всичко е наред.За мен това е истинско чудо ,точно за това си позволих да напиша този роман.....надявам се чудото да сес лучи и на други от вас ,ако мога да помогна по някакъв начин съм насреща