Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да лекувам гъбички в интимната област?
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да лекувам гъбички в интимната област?
-
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
След прием на антибиотици гъбичните инфекции могат да се появят във вагиналната област. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог за изследвания и лечение. Обикновено се използват противогъбични лекарства като миконазол, микомлекс, вагинални пробиотици и в случаи на упорити инфекции лекарят може да предложи по-специализирани лекарства.
-
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
Сърбежът в интимната област може да бъде причинен от различни фактори като гъбични инфекции, бактериални инфекции, алергии или други здравословни проблеми. От съществено значение е да се консултирате с гинеколог за правилна диагноза и лечение. Избягвайте самолечението и винаги се обръщайте към професионалист за помощ.
-
Какво означава левкоцити 4-5 в еякулата?
-
Къде в Пловдив мога да намеря венерически лекар или такъв, който извършва директна микроскопия?
и аз бях с гъбички постоянно - лекувах, контрола, лекувах, контрола. Чиста микробиология не бях виждала. Последното, което направих беше курс с нещо, което не помня, после полижинакс по схема (първо по две на седмица, после по 1 на седмица и накрая само при съмнения) и започнах да се мия с гинексид. От тогава всички микробиологии са чисти. Бях спряла басейни и публични тоалетни. В басейн веднъж влязох последната година, използвам публични тоалетни при нужда като все пак внимавам, бърша и не ходя навсякъде, но все още микробиологията е чиста.