За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Педиатърката ми е давала такива, но са рекламно на Хип

# 601
Аз също съм виждала на Аптамил в Италия мисля,но сигурно и тук има.Предполагам че може да се намери в някоя голяма верига,като Метро.

# 602
Hipp имат група за задаване на въпроси във фейсбук - "HIPP - Експер въпроси за храненето и захранването на бебето"
Може директно да попитате там. Simple Smile

# 603
  • Германия
Има и в Германия такива шишенца с АМ, има ги в повечето супермаркети, за БГ не знам дали и къде може да има.

# 604
  • София
Благодаря, момичета!
В АСДА намерих, има прахчета и готово ам, забърсах 2 кутии прахчета и една планина памперси. Има нелоша оферта за Памперс големи пакети Wink

# 605
Ползвали ли сте бънджита? Ще ми се някакво разнообразие на джиджавки, с които да си освободя ръцете поне за 20 минути на ден. А и напоследък има доста енергия и само подскача в мен.

# 606
  • Германия
Ползвали ли сте бънджита? Ще ми се някакво разнообразие на джиджавки, с които да си освободя ръцете поне за 20 минути на ден. А и напоследък има доста енергия и само подскача в мен.
Ние ползвахме, беше ми от полза много.

# 607
  • Пловдив
Как/къде ги закачате тези бънджита?

# 608
Как/къде ги закачате тези бънджита?
На касите на вратите си ги слагат повечето хора.

# 609
Аз не познавам никой,който да ползва бънджи за врата.Ние и всички наши познати с бебчета (не са никак малко) ползвахме ето този модел,който е много удобен:

# 610
Майчета, ще споделите ли как преминава зъбоникненето при вашите деца. Имат ли лош сън, плачат ли, раздразнителност ли са? От 6месечна дъщеря ми има част от така наречените симптоми за зъбоникнене-лигавенето, чесане на зъби, понякога примрънква на сън, буди се. Сега е на 1 година и 1 месец и се прибави ха плач през нощта, донякъде загуба на апетит? Дали да търся друга причина, до сега все го отдава на зъби, но нещо ми е притисне о. Педиатърката казва, че няма нищо на детето.

# 611
Майчета, ще споделите ли как преминава зъбоникненето при вашите деца. Имат ли лош сън, плачат ли, раздразнителност ли са? От 6месечна дъщеря ми има част от така наречените симптоми за зъбоникнене-лигавенето, чесане на зъби, понякога примрънква на сън, буди се. Сега е на 1 година и 1 месец и се прибави ха плач през нощта, донякъде загуба на апетит? Дали да търся друга причина, до сега все го отдава на зъби, но нещо ми е притисне о. Педиатърката казва, че няма нищо на детето.
Нашата госпожица до 7 месец беше изключително спокойно бебе.Нямаше колики.Спеше по цяла вечер.Хапваше си нормално.Гласа й не се чуваше.Абе бебе мечта 😁 Обаче почнаха зъбите и стана страшно.Вече е на 1 година и 2 седмици и е точно като вас-реве,буди се по 3-4 пъти,яденето е кошмарно,гладува си.Всичко слага в устата.Определено е от зъбите.Все си навира юмручето в устата.Иначе никога не е вдигала трмпература,не е имала сополи и нещо друго.Само е сърдита,реве и не яде 😁

# 612
Бънджи не ползвам нито 1 от видовете, а имаме на фиш.прайс 2ра ръка, но не ме допада.Това за вратата преди по-често са го ползвали май...

Зъбките са като коликите,супер различно е при всяко дете, при някои бебета е наистина трудно.

# 613
Зъбите започнаха на 3 месеца, или по-скоро симптомите. Сега е на 5 месеца. От месец някъде се буди всяка вечер минимум по 3 пъти с рев, в някои случаи се стига и до 10 будения на вечер. Много се лигави, каквото напипа, бута в устата, хленчи и плаче през деня. С апетита проблем не съм забелязала.

# 614
Аз не познавам никой,който да ползва бънджи за врата.Ние и всички наши познати с бебчета (не са никак малко) ползвахме ето този модел,който е много удобен:

Ние самите нямаме (не съм фен), две наши познати семейства имаха на касите и затова реших, че там се поставят.

Общи условия

Активация на акаунт