За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 096
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Doncheva, аз съм от Стара Загора и тук имаме един местен магазин "Па-Па".
Но съм сигурна, че и в големите вериги като "Хиполенд" ги има. Simple Smile

# 676
Аз взех жирафчето, но трябва аз да го държа, иначе го изпуска, но си го дъвче с желание. Имаме и една чесалка, която се охлажда в хладилник.
Напълно възможно е да започнат зъби на 3 месеца, както писах по-назад, при нас тогава започнаха. Мажем тук-там с гелчето на Мама натура, по едно време давахме техните хапченца за спокоен сън, но не вършат никаква работа. Пробвахме и прахчета Тийта, но втория път го повърна и повече не съм давала.

# 677
От къде можем да купим чай на HiPP? В три аптеки проверихме няма и няма...

# 678
В ДМ съм виждала,при бебешките храни,на горните регали

# 679
В ДМ съм виждала,при бебешките храни,на горните регали

виж и в Кауфланд при бебешките пюрета/стоки, взимала съм от там

# 680
  • Бургас
За зъби не давам и не мажа нищо. Но това което най-много се котира при моята госпожица е жирафа Софи или Софка, както му казвам аз. 🙂 Купих го преди 2 месеца, след препоръка и малко съжалих, защото тя не му обръщаше никакво внимание. Е сега, като тръгнаха зъбите го спуква направо. Тази седмица излязоха първите две долни зъбчета и разказва на жирафа играта здраво. 😅 Тя всичко слага в устата си, но с него най-много се занимава и го хапе страшно настървено.

# 681
Мария и при нас е така,Софката е в ръцете й постоянно,нашите й ги подари моя приятелка и наистина ги ръфа здраво и двете
И аз съм ги кръстила всички играчки,Асенчо,Янка,Марийка,Ванчето Joy

# 682
  • Бургас
От моята партия си ти. 😄

# 683
Здравейте! Сега измерих температурата на моето бебче и показа 37.5. Измерена под мишницата с живачен термометър. Води ли се температура? Иначе и гърдичките и челцето са и хладни.

# 684
Здравейте, много съм притеснена. Бебка е на 3 месеца и 2 седмици и още не е започнала да се смее с глас. Да се притеснявам ли? Вашите бебчета кога започнаха да се смеят с глас?

# 685
  • Германия
Здравейте! Сега измерих температурата на моето бебче и показа 37.5. Измерена под мишницата с живачен термометър. Води ли се температура? Иначе и гърдичките и челцето са и хладни.

Не е температура. Нормалната температура на бебето е около/между 36,5 и 37,5, измерена ректално. Под мишницата е с половин градус по-ниска по принцип.

За смеха с глас, дъщеря ми се засмя с глас за първи път на около 4,5 месеца, брат ѝ даже малко по-късно на 5м и малко

# 686
При нас подобието на смях с глас стартира на около 2 месеца, а на 2.5 месеца вече не можех да сбъркам, че това е "той" - смехът. Звучи като магаренце 😁 Не се отпуска често и за сега по-добре, че е така, защото започне ли - следва и кофти хълцане.

За температурата - 37.5 знам, че е нормална за бебета.

# 687
Пресипвали ли са гласчетата на бебетата ви от плач и ако да, колко време са били така?

# 688
За съжаление си имаме температура,вече е 38.1 и сега се чудя дали да давам Панадол. Може ли на толкова малко бебе?

# 689
За съжаление си имаме температура,вече е 38.1 и сега се чудя дали да давам Панадол. Може ли на толкова малко бебе?
И 37.5 измерена под мишницата си е температура. На колко е бебчето?

Общи условия

Активация на акаунт