Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 950
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 320
Истински шок ще е да предложи Надка. Аз така бих направила.
И що пък да го прави?! Никаква логика няма това.

# 1 321
За последната игра трябваше да хвърлят до свалянето на цялата стена и победителя да се определя по време. Така  нямаше да се загубят останалите компоненти от играта като значение за изхода и.  От друга страна с това хвърляне на Милена още щяха да я играят.

# 1 322
  • Вестерос
УжасТ! Ще намерят начин да я върнат.
За твой шок и ужасТ Grinning

# 1 323
  • Sunshine state
Всъщност има някаква логика - да си фермер е отговорно и ако Надка се провали, ще я намразят.А тя от своя страна ще започне с голямата кошница и строежи, които после няма да може да изпълни. Харесва ми идеята! 😂

# 1 324
  • Велико Търново
Под другите имам впредвид Даяна,Ангел и Асен.Данчо е човека,който от тях 4-мата ще събере най много гласове на вота.Така че,ако Милена прояви малко разум и ако иска "нейн" човек да е фермер,който има шанс срещу Антония при гласуването,то това е Данчо.Евентуално Ангел,но за него,по малко хора ще гласуват.
Извинявай, грешно съм разбрала. Но за Данчо е ясно, че мислим едно и също.

bonbonka6, колкото и да недоволстваш от условието на играта, това е положението. Пък и достатъчно хора писаха по въпроса защо не са зачели времето. За топките - самите продуценти казаха защо са сменили ябълките с тях, при това - два пъти.
Всъщност, може и точно заради това да са променили условието - защото е било ясно, че с топките тези трупчета се събарят много по-трудно и ако се играе до събаряне на всичките, може да си откарат до светло. Grinning

На мен пък няма да ми е скучно, ако царят мир и сговор. Скандалите и негативните емоции ме напрягат повече. Те обаче вдигат рейтинг и си мисля, че спокойствието няма да трае много дълго.

# 1 325
Не знам дали е вярно, това е коментар във фб и е писан в началото на битката между Милена и Антония
Скрит текст:
Милена отпада, но се завръща във Фермата след като в битка побеждава отпадналите фермери.
[\spoiler]

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:30 от Organza

# 1 326
  • Варна
Всъщност има някаква логика - да си фермер е отговорно и ако Надка се провали, ще я намразят.А тя от своя страна ще започне с голямата кошница и строежи, които после няма да може да изпълни. Харесва ми идеята! 😂
Мне, Милена никога няма да избере Надя. Нали все и казва, че е недостойна.
Според мен ще избере някой неутрален Боби или Ангел.

# 1 327
  • Велико Търново
Не знам дали е вярно, това е коментар във фб [спойлер] Милена отпада, но[\спойлер]
Не че се разбира какво точно е трябвало да бъде скрито, но думата "спойлер" в кода за скрит текст се изписва на латиница - "spoiler".

# 1 328
Вярно, че връщаха по някой участник. Май в битка се бореха няколко бивши участника и който си спечели се връща. На мен ще ми е интересно.

# 1 329
Това с връщането на участник е толкова нечестно спрямо този, който го е победил и отстранил от играта..   
Дано не връщат никого.

# 1 330
Ако върнат Милена искам няколко от различни гледни точки близки плана на лицето на Надето в момента на анонса Simple Smile

# 1 331
Истински шок ще е да предложи Надка. Аз така бих направила.
И що пък да го прави?! Никаква логика няма това.
Има, има. Stuck Out Tongue Winking Eye
С нейния "прекрасен" нрав в края на седмицата ще е новата "Милена".

# 1 332
Ако върнат Милена искам няколко от различни гледни точки близки плана на лицето на Надето в момента на анонса Simple Smile
Ще стане като монтаж на индийски сериал!😁😁😁 Направо си го представих вече!🤭🤭🤭

# 1 333
Абсолютно сигурна съм, че Антония си тръгва тази вечер.
Чак пък абсолютно сигурна...

# 1 334
  • London
Ще гледаме ощееее голи вулви. Изненадах се общо взето, но не бих казала, че съм доволна. Не ми се гледа кратунара Калоян, Петър и Антония в тройки из креватите.

Общи условия

Активация на акаунт