Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 962
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 065
Абсолютно сигурна съм, че Антония си тръгва тази вечер.

# 1 066
Антония ще загуби, защото е безхарактерна. Абсолютно безинтересна е за мен като зрител.Нали щеше да отмъщава за Жанетка! ? Даже последната беше по - интересна и показа някакво развитие, уж.

# 1 067
  • при късмета
Тя и Антония прави гимнастика, нейното е далеч от тренирани.  Мисля, че като цяло е по-слаба физически. Откъм издръжливост също не мисля, че има предимство. Но пък може да не й липсва късмет, това никой не може да предвиди. Която и да си отиде ще е добре, жалко, че не могат и двете

# 1 068
  • SF
Антония и за мене не е интересна. Мисля даже, че и на Калоян не му е интересна. Просто той няма избор, а му се иска да се гушка с някого и да бъде сред харесваните ергени. Не казвам, че е фалшив (за тези, които ще прочетат нещо друго). Казвам, че ако имаше избор, щеше да си избере нещо друго. Даяна вече е заета. И остават разни лелички и Антония, която не си пада по него, но не му се дърпа.

# 1 069
  • Sofia
Надка -  отдавна Ви казах, че на тази не трябва да и дават да пипа храна. Хигиената е 0. Ще я толерират още малко обаче докато се извади меда - няма друг, който да го прави. На нея това и е стратегията - да завзема ключови роли, ама едно сирене не можа да подготви, а нищо сложно няма в процеса - преди години съм го правила това. А Надя твърди, че си прави домашно сирене само ..няма думи, голям експерт е тя. Моята майка живее в малък град, над 60 години е, но слага ръкавици, когато трябва да прави нещо в градината или за чистене.
Между другото във Фермата няма ли страх от Ковид, дистанция поне 1,2 метра или тая ферма ковид не я лови ...

# 1 070
Скрит текст:
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
[/spoiler]Защо да си връщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

Хубаво - не е отмъщение, а е наказание - все в г...з. Точно така се разбира: "Като много знаеш да ме пращаш на дуел е сега ще те накарам да съжаляваш."

# 1 071
  • Другата България
Именно.
Точно така се разбира.
Което не значи, че е така.

# 1 072
  • при късмета
А защо да не е така? Няма кой от тук да каже със сигурнсот

# 1 073
Антония и за мене не е интересна. Мисля даже, че и на Калоян не му е интересна. Просто той няма избор, а му се иска да се гушка с някого и да бъде сред харесваните ергени. Не казвам, че е фалшив (за тези, които ще прочетат нещо друго). Казвам, че ако имаше избор, щеше да си избере нещо друго. Даяна вече е заета. И остават разни лелички и Антония, която не си пада по него, но не му се дърпа.
Aааа, не е точно така! Забравяш видна умница - хубавица Дана. Даже тя му се предлагаше, но той избра Антония.

# 1 074
Именно.
Точно така се разбира.
Което не значи, че е така.

Никой не може със сигурност да каже какво значи - само Милена си знае. Но я наблюдавам как целенасочено ги дразни. Бирата я отмъкна не щото много и се пиеше, а за да ги ядоса и направи за смях, защото те се държат отвратително с нея. Усещането ми за нея е, че е изключително обидчива и отмъстителна, а целта на дежурната усмивка и на перманентното говорене обратното на истината е да скрие обидата си. Тя просто наказва всички нахалници дръзнали да се гаврят с нея. Калоян очевидно му има зъб. Защо според теб го събуди в 6 часа? Mи тя си призна - иска да му развали съня, а не щото и е много важно да пипита нещо. Иска да го накаже и е в състояние да пожертва дори доверената си Антония за целта. И пак повтарям - така я усещам и така тълкувам аз поведението и. Но само тя си знае каква е истината.

# 1 075
  • София
Според мен Милена именно точно такива ситуации избира, от които да се възползва и отстрани да не изглежда нагласено от нея. Затова и никога не отговаря, да не си изпусне стратегията. Хареса ми как "тънко" го върна на Калоян, но още повече ще ми хареса някой да и го върне на нея още по-тънко.
Но Надя е права...и до финал да стигне, не че никой няма да гласува, но няма да спечели.

# 1 076
  • SF
Не, не. Няма избор. Дана не му е вариант. Много е дива. Нито Антония, нито Дана са неговите хора. Евентуално с Даяна можеше да си приказва и да разтягат локуми. Тя е склонна да философства и да слуша чужди философствания. Той също обича да си слуша гласа, да прави заключения, да плямпоти.
 При липсата на риба и ракът е риба. Поли също можеше да я причислим към неговата свита, но той нещо органически не я понася.
Виж, от дума на дума нещата стават. Ако довечера си тръгне Антония, ще му бъде мъчно, сигурна съм. Започва се някакъв флирт уж на шега, а накрая се оказва, че са успели да намерят нещо общо. Взаимно си бяха потребни. Той си гали мъжкото самочувствие, тя се чувства харесвана и търсена...

# 1 077
Калоян има влечение към Антония. Калоян сложи Милена за ратай и тя избра Антония за противник, поради тази причина. За мен избора й е много прост и въобще не виждам други причини.

# 1 078
  • London
JoyПосле ще гледаме Калоян/Дана....и нищо чудно Калоян да свърши бит от Дана.

# 1 079
Милена основно избра Антония, защото е сигурна, че ще я бие. Това, че е възлюбената на Калоян, е само допълнителен бонус. Ако фермерът си харесваше Мария, дали щеше да я избере, че да го дразни?

Общи условия

Активация на акаунт