Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 059
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 120
Вчера Йордан даде идеята да сложат основите на еди коя си постройка, не им било в предвидените задачи ама те да си помогнели.. Не си взеха поука от случката с пода и глобата, сега пак извънредни задачи искат да изпълняват

# 121
  • Буркина Фасо
Пред алтернатива като Дана, двете джукеси са за предпочитане.
Що, какво не ѝ харесвате на Дана? Толкова нежна, женствена и деликатна млада дама. Stuck Out Tongue Closed Eyes
сивото в-во Smiley

# 122
  • при късмета
Вчера Йордан даде идеята да сложат основите на еди коя си постройка, не им било в предвидените задачи ама те да си помогнели.. Не си взеха поука от случката с пода и глобата, сега пак извънредни задачи искат да изпълняват
Издънката на Милена в извънредната задача, която на своя глава реши да поеме с пода, беше в това, че тя има каза "вземете тези дъски и направете пода в кухнята". После и затова излъга де, каза, че казала  ОСБ да вземат, което първо не беше истина, второ е още по-голяма глупост. Затова стана така. Не попита никого дали са подходящи, дали ще стане, просто го нареди. Мъжете, ако вземат задача на своя глава, ще си вземат подходящите материали, повечето разбират

# 123
На мене ми писна да слушам закани за отмъщение от момичета - то Жанчето се заканвá, то Дана, сега Антония... Жалка работа, не че очаквам нещо друго от тях, де. Ама явно мутренските среди не прощават, там, предполагам, често се чуват такива неща.
А за мъжете и леките жени - според мене има мъже, които не желаят името им да се свързва по никакъв начин с такива женички, пък било то и "невинно заиграване" в риалити.
Е, според някои хора Самото пребиваване в близост до такива като Жанчето Ще остане Единственото значимо събитие и повод за гордост в живота на всички мъже там, на внуци и правнуци ще разказват за това толкова значимо събитие е живота си. Joy

# 124
  • при късмета
Свободни мъже на тази възраст, често не подбират. Вероятно не осъзнават причините да са необвързани. Това обаче не ги прави недостойни в професията им или в други свери. По-скоро нагона е водещ

# 125
Тонито защо да е лека жена?
Само защото е приятелка на Жанет ли?

# 126
На мене на лека ми прилича,. Не само заради устните, държанието ѝ е такова, излъчването. А за устните... ако искате ме линчувайте, но като видя такива устни, асоциацията ми е...

Ма ко, интелигентните мъже подбират.

# 127
  • София
Тонито защо да е лека жена?
Само защото е приятелка на Жанет ли?

Умствено олекотена е тя. Но и външният й вид и въобще поведението й не импонират на голяма дълбочина на характера и ценностната система.

# 128
  • SF
Не, не мисля, че всеки свободен мъж би се загледал по този тип женички. Камо ли пък - заиграл.
Е, в риалити се прави и с цел - да го забележат и запомнят - евентуално.

Те в реалността няма къде да се засекат. За да се срещнат, трябва да ги събере някое риалити, изкуствена среда. Обикновените момчета, които работят за заплати не се мотаят из СПА центровете и не си пият кафето на Какао бийч, където е полето за изява на Жанетките и другите мацоранки, които кой знае защо се представят с име и фамилия.
Снощи и Антония започна да се представя с две имена и да заплашва какво ще се случи, когато се появи и фамилното й име. Чувстват се израстнали като Бойко Борисов.
АЗ СЪМ Жанета Осипова! ! !

Когато й свърши професията плеймейтка, какво ще работи тази жена? Нещо учила ли е? Има ли някакви интереси, които може да реализира? Ще се ожени за някой, който ще й направи салон за красота или сватбена агенция. Да продава чаши с панделки и изкуствени цветя.
С момче като Калоян за какво биха си говорили? На кой курорт биха отишли да се позабавляват? От кино Жанетка не се вълнува. Къде би я извел Калоян на среща? Суши веднъж, суши втори път... и после ще му писне да яде сурова риба.

# 129
Привет , да се включа и аз . Това ми е първа 'Ферма" , направо съм си девствена тука, но имам опит с ББ , виждам доста участнички от коментиращите ББ темите навремето. В сравнение с ББ ми се вижда мноого много по положително и градивно, и настроението което създава не е така подтискащо. Явно обаче без интрижкии завист  не може никак, а и сме си българи , вродено ни е.
До тук най- приятна и симпатична ми е Даяна , (прекрасна визия, нежно излъчване , нормален емоционален интелект) Въпреки напъните си да се прави на мъжко момиче, явно в живота съзнава , че е била глезена принцеса и новото и амплоа силно я забавлява , учудва и радва. Нека му се наслади , ще и е полезно.
Друга приятна особа мие Хепи Ванче , желко че е в групата на Тризначките (Мара , Надежда и Данов). Нямам почти наблюдение върху нея , но минаправи приятно впечатление, приятния начин по който изигра ритуала за неженената мома . Доста биха се сконфузили и оставили да ги нападнат с лични въпроси , но Ванчето прие предизвикателството честно . Спечели точка от мен.
Другата кифличка (приятелката на Жанчето , не помня името) , не ми е неприятна, хубаво момиче , още в началото я нарочиха за мързелива .
Жанчето въпреки някои изблици , я намирам за много нежно създание, позирането и също беше приятно без преиграване , вижда се че и се отдава. Светът има нужда и от такива жени - да радват мъжкото око, и да дигат самочувствието на домакините дето видите ли , не са прости като тях (домакиня бачкаторка съм , да не помисли някой че съм от гилдията)
Поли амии там е знам и името и я разпознавам коя е ...толкоз
Милена е интересна жена , не ми е любим прототип. Успяла е за средното БГ ниво . Има дразнещи черти , но на фона на триглавата змия е цвете и половина . Ясно беше , че никой няма да възприеме женско управление в сфера където ръководителя не е компетентен. Още в началото се появи фронт срещу нейното управление и нея лично , нормално беше да не се справи . Въпреки че не видях някой да умря от глад заради нея. От продукцията не я харесват (нормално попреминала възраст , вече не така хубава и атрактивна) и за да подчертаят колко лошо е при нейното управление ,и колко хубаво по време на следващия фермер , направиха финта с намалянето на цените . Много ама много е права в това ,че българинът вижда с ушите си . Подкрепа на това е Надините обвинения  и настройвания , в които всички повярваха включително и публиката.
Триото е отврат - Надя селска злобна клюкарка , Мара махленска скандалджийка, Дана - с нищо не се отличава от кифлите освен ,че е и зле изглеждаща.
Мъжете Калоян ми е фаворит(хубавичък тъпчо работар  ..беше след днешния епизод , малко ми падна просто много се води по чужди акъли. Петър този красив фотомодел на ИДИЛ , днес го чух и да говори . Боби ...кой бешеее а да , сещам се като е в центъра на обектива ми е приятен, като излезе го забравям. Митко се държи като 200 годишен , браво за усилията на арената , но с нещо ме дразни. Асен не го харесвам , има едно мънкащо влачещо се поведение . Ангел има много добри черти, бих могла да му простя първобитните навици , но тесногръдото назадничево мислене , със склонност да унижава хората , убиха всяка симпатия в мен

# 130
  • Варна
То щото всички без 'устни' са едни дълбоки, умни и реализирани и свир** не правят!
Дай да се подминават с Антония щото не им е на нивото ... .
Че и за старините им се загрижили.

Мен пък Дана ме плаши, не мога да я опиша с думи, изключително неприятна персона.

# 131
Esmee, абсолютно права си. Мъж на заплата Не само не може да си позволи да бъде с такива женички, но и нямат никакви допирни точки.
Ако говорим конкретно за Калоян - той не ми се струва от най-умните, та по отношение на общуване може и да няма чак такава бариера. Simple Smile

А така цветно описано от теб, с което много ме радваш, Kissing Heart ме подсети за Борат и Памела Андерсън. Joy Не че сравнявам някакви си там жанетки с нея, де. Simple Smile

Flash*, не че нещо, ама в много професии с такива устни Никой няма да те вземе насериозно.

# 132
  • Варна
Е, те не са се засилили към тези професии в крайна сметка. Wink
Учуди ме хейта по Калоян, щото се закача или му е приятно да е около Антония. Като че ли е сифилистичка егати. В краен стадий. Че и не бил умен щото стоял по цял ден прав и нищо не работи с две думи.
Размисли и страсти. Интересно е за четене, за писане не толкова.

# 133
  • Mediterraneo
"Нормален емоционален интелект" не виждам у Даяна аз, ма нейсе. Йордан все по- противен ми става с все по- честите вметки относно "връзката си" с нея. Хем ми се струва нагласено от продукцията всичко, хем май наистина има някаква симпатия и привличане между двамата. Ако е нагласено, бих разбрала постоянното натъртване на отношенията от страна на Йордан. Иначе е смешно и детинско, така си афиширахме връзките в 6 клас.

# 134
Flash*, така е, да, към сериозни професии не са се засилили. Реално каква професия имат тези момичета? Айде, няма да казвам, че съвсем за хейтър ще ме обявиш.
И вече ще пиша само неща, които не те учудват и ти харесват, обещавам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт