Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 774
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 315
  • Буркина Фасо
Аз продължавам да нямам фаворит...ни мъж, ни жена.😆 Ако имаше опция "Не подкрепям никого", щях да кликна от раз!🙃
ами като не гласуваш значи че не подкрепяш никого.

иначе форматите започват когато започват и по конкурентната ТВ. дебнат се. имат готови епизоди на запис
и само чакат едните да обявят рекламата за "най-гледаното или нещо друго  най-"

# 316
Никой не я понася, но Милена е ок. Сигурно има тренинг от живота навън, да живее отхвърлена и недолюбвана. Има висока самооценка, "фукане" му е майката, както се разбра. Само дето не блесна нито със знания, нито с физическа подготовка.

# 317
  • Варна
Никой не я понася, но Милена е ок. Сигурно има тренинг от живота навън, да живее отхвърлена и недолюбвана. Има висока самооценка, "фукане" му е майката, както се разбра. Само дето не блесна нито със знания, нито с физическа подготовка.
Обаче има много фенове във форума.
Как великата адвокатка натрила носовете на селяците.
 Нищо, че е злоупотребила с доверие, как може другите да не са толкова извисени, че да я изтраят?

# 318
  • София
Не съм разпозала фен на Милена у никой, пишещ тук. Simple Smile

# 319
В момента са: Милена срещу всички, срещу глутницата. Само дето Милена не е Дарина от трети сезон и няма да им се даде. Аз не искам никой никого да мачка, да се опитва да пречупва. Намразила съм от дуелите през предишни сезони думите "Мачкай, машина" , отвратително ми е. Не мисля, че някой има право да мачка някого.
А в момента глутницата иска да смаже Милена, и защо? Чувстват я като заплаха или за някакво отмъщение?
Тя е голям дразнител и успява да вбеси хората пред екраните, какво остава за тези вътре. Само не знам докога ще издържи на "народната любов" .

# 320
Поведението на Милена не отива на жена, на нейната възраст. Бих го нарекла инфантилно дори. Аз мисля, че фермерите бяха “добре почерпени” и с това си обяснявам реакцията на Петър, от която не бях и кой знае колко втрещена. Някак го очаквах от него на фона на цялата му сдържаност.
За Асен ми е тъжно от една страна - никой там не го приема сериозно, каквото и да каже и направи този етикет няма как да бъде изтрит.

# 321
Милена дори не е готин дразнител, не е на ниво. Ще вземе десет бири вместо една, голям план на велик стратег, къде сме виждали ние такива успели жени...въздух под налягане. Но и публиката й във фермата е подходяща.

# 322
  • Варна
А в момента глутницата иска да смаже Милена, и защо? Чувстват я като заплаха или за някакво отмъщение?
Явно наистина успява да дразни всички. И според мен тя го прави умишлено - "за да се разкрият".
Сещам се един сезон на ББ Никита Джонсън така спечели, щото и тя го играеше самотния воин срещу глутницата. Успешна стратегия беше.

# 323
  • при късмета
Ензим, вече всички искат наистина да смачкат Милена, само по една единствена причина. Тя до тук директно или индиректно обиди всеки един по отделно. С изключение на двете с общия мозък разбира се. Беше същия цербер при нейното фермерство и ето резултата. Не знам защо те учудва. Каквото повикало, такова се обадило. Действията на всички сега, са породени само от действията на Милена дотук. И за отмъщение го приеми, ако искаш, но нямаше друга логична развръзка

# 324
Видяха как Милена се умилква на всеки, подмазва се, ... и загубиха уважение.
Направи ми впечатление, че не ги е страх от нея, не успя да им вземе страха.
Освен Асен и половината от общия мозък ( Тонито) ,кой още й е партия?

# 325
  • Буркина Фасо
само за адвокатката говорите. явно тя привлича аудиторията с добро или лошо.
опосумите само това чакат - ще ни я навират в очите нон-стоп.Smiley
в същото време другите участници може да са много по-зле от адвокатката, но няма как да го видим.

# 326
Ензим, вече всички искат наистина да смачкат Милена, само по една единствена причина. Тя до тук директно или индиректно обиди всеки един по отделно. С изключение на двете с общия мозък разбира се. Беше същия цербер при нейното фермерство и ето резултата. Не знам защо те учудва. Каквото повикало, такова се обадило. Действията на всички сега, са породени само от действията на Милена дотук. И за отмъщение го приеми, ако искаш, но нямаше друга логична развръзка
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Милена за две, три седмици успя да настрои всички срещу себе си. В началото неприязън имаше само от страна на Надя. После се заяде с фермера Кустев, после ги съсипа по време на нейното фермерство, дразнеше ги постоянно размахвайки тефтер, натресе им глоби, да не говорим за намеците по време на фермерство на Боби. Това е човек които не може да приеме, че не е прав, че има вина за нещо и че друг се е справил по добре. Абсолютен нарцис в най лошият му вид.

# 327
  • London
В сезона на Никита всички освен нея бяха ужасни.

# 328
  • Варна
В сезона на Никита всички освен нея бяха ужасни.
На мен и тя ми беше ужасна. Смятам, че просто успя да намери вярната стратегия да се отдели от тълпата.

П.П. Сега  се сещам, че истинското име на Никита беше Милена...

# 329
  • София
ХескеТака е,обаче тя дразни и нас,зрителите.Макар че лично аз по-скоро заставам зад нея и Асен в конкретната ситуация.А в общ план -зад всеки,който настъпи отровното трио-ето тях не ги издържам.
Но пък съм доволна,че успя да ни покаже колко струват Петър и Калоян,чичо Митко -останалите си ги знаем вече.
Интересно ми е следното.Имам познат,явил се на кастинг и той сподели ,че там Асен е бил определен за фаворит,лидер-каквото и да значи това.И му е много чудно какво се е случило после.Аз освен че е културен и спокоен,не мога да уловя нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт