Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 755
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 390
Нека да пратят Милена на дуел и тя да викне ТонитУ Grinning

# 391
  • London
Ех, това Ванчев, бе...😄 Как се мазни на Петър!😆
О, божеее фермера пак почна с цитатите...😒 Калоян Цитата...
Това Ванче го раздава като отчаяна стара мома, а това отблъсква мъжете. Петър едва ли излиза с жени като нея.

Калоян наистина е цитатко, повечето неща съм ги чела и чета всеки ден във Фейсбук. Много е клиширан милият.

# 392
  • София
___

Фермата - Сезон 6, Епизод 22 (30.09.2020)

# 393
Like_smoke, сетѝл се е Калоян, че може да стане така. Но се надява, че с Милена са си близки, откак Мадам Милена  назначи Тониту и Жанчето за компаньонки. Smile
Надяват се Милена да викне Дана. Но, за разлика от тях, Милена не е толкова предвидима, тя изгони Йогата. Което беше хитър ход, защото на много хора им беше интересен той, а интересен участник означава силна конкуренция.
Та, не могат да предвидят коя би викнала на дуел Милена. Аз се надявам да е тъпото Тони, разбира се.
Но ако викне Надка, много ще ми се издигне в очите Миленчето.
А ако те ни изненадат с друг дуелист, не Милена, точно от страх за Тонито ще бъде. Joy

# 394
Ех, това Ванчев, бе...😄 Как се мазни на Петър!😆
О, божеее фермера пак почна с цитатите...😒 Калоян Цитата...
Това Ванче го раздава като отчаяна стара мома, а това отблъсква мъжете. Петър едва ли излиза с жени като нея.

Калоян наистина е цитатко, повечето неща съм ги чела и чета всеки ден във Фейсбук. Много е клиширан милият.

Ванчето е като на леки наркотици през цялото време. Лично аз трудно изтрайвам такива пренавити хора, почват да ме дразнят, различен темперамент.

За мен, ако Жанчето не беше отпаднала, щеше да има лав стори с Петърчо - лика прилика са си.

# 395
  • София
Някой може ли пак да пусне онова видео на Поли, не го намирам вече.

# 396
  • На морето!
Милена би извикала Надя на дуел, с което съвсем ще взриви фермерите. Разбирам защо ги предизвиква, но не разбирам как от всички мъже и жени вътре (изключвам Дана и гвардевца като неопитни житейски), никой не разчете, че това са реакциите на една обидена и наранена жена с голямо его. Тя понесе много директна критика и обиди след фермерството си, нещо което беше спестено на останалите.
Все повече не ми харвсват промените във формата. Нито ратаите са ратаи, нито фермерският живот е такъв. Дано поне дуелите са интересни.

# 397
Това ли? Joy

# 398
Някой знае ли къде могат да се гледат сезони 1, 2 и 3? Почнах да гледам предаването от 4ти сезон, но ми се иска да изгледам и старите.

# 399
Добре де , аз ли гледам друга ферма , чета по назад , как Милена ги обиждала и унижавала Ма Ко , май ваш пост беше...може ли да ми посочиш конкретни примери ???
В интерес на истината управлението на Милена беше добронамерено . Дали за благополучието на обществото , или просто за да блесне (което хайде да не се лъжем го искат всички ) , просто страшно си беше повярвала , че има правилна преценка за всички . На много места позна - Надя че е манипулатор, и че ще прави далавери с храната за да привлича мъжете . Двете кифлички , че освен да красивеят друго не могат . Ангел че ще му е по приятно сред животните . Ангел за да кара Жанет да ревнува се заиграваше с Дана - за това и Милена ги събра там .
Другото обвинение - правела се  колко и харесва да е ратай. МИ нормално, няма човек на този свят ,който да се кефи, че всички го хейтят (защото нейното ратайстване е първото от омраза и за наказание )Но пък ай сега да заплаче или да ходи да се умилква като Асен .
Калоянчеееее мамин сладък...хубаво поне че си симпатяга , и пипето ти стига поне на пръв поглед да не ти личи ...колко мъничко е то Научи пиле златно и няколко столички - 20 на стигат .
Ох гадна серия , загубих си и любимката.Даянче по малко разсъждавай и ти душо. Само за себе си говориш и не спираш ..дори когато визираш свой недостатък , пак го правиш за да се изтъкнеш- видите ли колко си осъзната. Един два пъти беше чаровно , но вече дразни

# 400
  • Другата България
"Пускай кокошките да се кълват".......
Този титан на мисълта  Петър......
" Заслужено" води в анкета с основно гласуващи...жени.

# 401
Това беше преди снощната му изцепка, докато все още само си мълчеше и изглеждаше симпатичен Simple Smile Сега ако трябваше да се гласува , нямаше да бъде такъв резултата.

# 402
Добре де , аз ли гледам друга ферма , чета по назад , как Милена ги обиждала и унижавала Ма Ко , май ваш пост беше...може ли да ми посочиш конкретни примери ???

И аз искам примери. Защото и аз не помня такова нещо.

# 403
  • Вестерос
"Пускай кокошките да се кълват".......
Този титан на мисълта  Петър......
" Заслужено" води в анкета с основно гласуващи...жени.
Защото гласувахме преди вчера и днес...

# 404
  • при късмета
Сценката на Кустев първата седмица си беше опит за унижение. Сценката с Андрей и въпроса дали цените са намалени, защото Боби е циганин, също. В личен разговор с Боби, същия аргумент, като обида. Поне за няколко човека се сещам, като Ангел, Надежда и Дана, че не са ѝ на нивото и няма да говори с тях, това също е обида. С обидите започва,  когато е на тясно и не иска да си признае, че е сгрешила. Унижи дори Асен, като му каза, че си знае за кого да гласува, след като беше говорила по въпроса с общия мозък, с тон и маниер, все едно зависи само и единствено от нея, всъщност направо му го нареди. Още конкретни примери трябват ли? Няма някой, с който да е разменила две думи и той да се е е разграничил от нея. Това са двайсетина човека. В група с толкова хора е напълно разбираемо да не се разбираш с двама-трима. Ама точно обратното е, ако само двама-трима изобщо говорят с теб. Има защо и не е случайно
Наистина да се зачудиш едно предаване ли гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт