Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 765
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 345
  • London
Асен можеше да е лидер в някой лутературен клуб, но не и във ферма. Не е сръчен, с кашкавалени пръсти е, нищо не умее....оттам идва целия проблем. Какво значение има, че само дърдориш като не можеш една крушка да смениш, патрон на брава да смениш и тн.

# 346
Милена да не пресече сиренето на Надя? Smiley

# 347
Кат, да ти кажа, и за литературен клуб не става Асенчо, не е много сладкодумен.
Бе, изобщо, и той, и кака му Миленка - ако съм подсъдим и са ми адвокати, спукана ми е работата. Joy Хич не звучат убедително, милите. Joy

# 348
  • Варна
Аз помня на Петър визитката, като каза че няма какво да се лъжем, аз съм дошъл за победа, другите да се разберат кой ще е втори. С това изказване ми стана неприятен. Искам на арената да го видя колко е силен и вилен.

# 349
Никой не я понася, но Милена е ок. Сигурно има тренинг от живота навън, да живее отхвърлена и недолюбвана. Има висока самооценка, "фукане" му е майката, както се разбра. Само дето не блесна нито със знания, нито с физическа подготовка.

Напротив, тя е патологичен нарцис , както вече съм казвала. Обгражда се само с хора, които я харесват и благославят, а и да не забравяме, че е безгрешна. Свикнала е да е център на внимание, особено мъжко ( и ако може да припадат по нея ). Тя живее от хорското одобрение и признание. Толкова е самовлюбена, че дори не може да разбере защо Надя не иска да говори с нея. Беше казала нещо от сорта, че Надя трябвало едва ли не да премира да общува с хора като нея ( все едно е от Луната). Въпреки че тя самата няколко пъти ѝ каза " не искам да говоря с теб" , после се чуди защо Надя не ѝ говори.

# 350
Защо мислиш, че Милена получава мъжко внимание?
Мъжете във темата да кажат, ще е интересно.
Аз не я намирам привлекателна, чаровна, красива...
Това което виждам е доста анти-привлекателно:
Груб глас и тегава дикция, големи краци и ръце, не-деликатно общуване, липса на искрена емпатия.
В Жанета имаше нещо мило и женствено понякога, трогателно старание да предизвика възхищение, разбирам как би предизвикала мъжко внимание.
При Милена не го виждам.

# 351
  • Другата България
Никой не я понася, но Милена е ок. Сигурно има тренинг от живота навън, да живее отхвърлена и недолюбвана. Има висока самооценка, "фукане" му е майката, както се разбра. Само дето не блесна нито със знания, нито с физическа подготовка.

Напротив, тя е патологичен нарцис , както вече съм казвала. Обгражда се само с хора, които я харесват и благославят, а и да не забравяме, че е безгрешна. Свикнала е да е център на внимание, особено мъжко ( и ако може да припадат по нея ). Тя живее от хорското одобрение и признание. Толкова е самовлюбена, че дори не може да разбере защо Надя не иска да говори с нея. Беше казала нещо от сорта, че Надя трябвало едва ли не да премира да общува с хора като нея ( все едно е от Луната). Въпреки че тя самата няколко пъти ѝ каза " не искам да говоря с теб" , после се чуди защо Надя не ѝ говори.
Все се каня да ти кажа, все не остава време.
Ти написа, че познаваш лично Милена и си патила от нея, каквото и да означава това.
Което прави абсолютно субективно твоето мнение за нея.
В никакъв случай невярно, но субективно.

# 352
armyhousewife, ако знаех, че имаш лични впечатления, не бих коментирала думите ти, абсолютно приемам твоята гледна точка.
Аз само си разсъждавам на глас, често в грешна посока.

# 353
А бе, да обсъждаш външните белези на някого, това, което не зависи от него... Имала големи ръце и крака, все едно си ги е избирала. Едра жена ми изглежда Милена, колко високи жени носят 36-ти номер обувки?
И Кустев го чух да говори за краката ѝ, ама от него какво да очаквам.

Аз не я харесвам, затова и външно не ми харесва. Но не е грозна според мен.

# 354
Външни и "вътрешни" белези водят до мъжко внимание,  това обсъждах. Предимно външни за начало.

# 355
Не съм искала да убеждавам някого в моето мнение. Мисля, че вече всички разбраха каква е и без моето мнение.

# 356
Олее, Поли като почне да пее намалявам звука!! Weary

# 357
Милена да не пресече сиренето на Надя? Smiley
SmileSmileSmile
Не са се сетили да и го припишат още Smile
То направо като някакво кисело мляко беше това сирене, като почнаха да го гребат с лъжицата. Не беше никак добре, но то трудно ще им се получи от първия път. Ще има проба и грешка. Надя малко се беше сконфузила, мислеше, че ще и се получи веднага.

# 358
Ех, това Ванчев, бе...😄 Как се мазни на Петър!😆
О, божеее фермера пак почна с цитатите...😒 Калоян Цитата...

# 359
  • София
Мазни се, ама няма да намаже.

Общи условия

Активация на акаунт