Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 285
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 020
  • SF
Не са празнували Рожден ден на Милена и на Даяна. Обикновено има празник във Фермата, когато имат рожденици.
А тази година при такава задоволеност от продукти, цигари и алкохол направо се учудвам, че нямат триетажни торти, диджеи, свещи и уиски.

# 1 021
  • Другата България
И двата ги празнуваха.

# 1 022
  • при късмета
Скрит текст:
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
Защо да с ивръщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

Аз не съм отричала, че това е истината, разбира се, че това е причината. Милена го отрича. Не знам защо болдваш "ваша интерпретация", като аз до тук нищо не съм интерпретирала. Дали е отмъщение или нещо друго, Милена излъга, а ти до сега твърдеше, че на никого не е говорила зад гърба и винаги е била директна с всички. Ето, че и тук не е
Болднах именно заради това, което каза и по-горе - че е излъгала. Защото и ти смяташ така явно, че е казала "НЕ", а лъже, че е е така, тоест "НЕ"-то е "ДА" и затова е избрала Антония - за да отмъсти на Калоян.
Което според мен е ваша и на другата потребителка интерпретация. Толкова ли е трудно да се разбере?
За мен и според мен Милена избра Антония не заради Калоян, за да му отмъсти, а заради самата себе си и стратегията, която си е избрала, и сама сподели каква е. Това няма общо с "отмъщение", така че за мен това не е лъжа.

Тук обаче така смело се хвърлят едни думи - лицемерие, отмъщение.....
Никой от тук няма как да знае със сигурност кое е вярното. Знае го само Милена. Единственото което е факт, че даде отрицателен отговор на въпроса, а после потвърди, че е трябвало да е положителен. Защо тогава в интервюто само Калоян ще обсъжда, а не собствената си стратегия примерно?
Да, приемам за лицемерие по един и същи въпрос на две места да казваш противоположни неща и това е най-чистата форма на лицемерие, защото няма друго определение за лицемерие.

# 1 023
  • SF
И двата ги празнуваха.

???? Кога??? Как? Имаше ли торти и парти?

# 1 024
  • Sunshine state
Значи какво излиза? Петър може и да не е баш пилот. Хич няма да се учудя. Много ми се промени мнението за него и то не за добро.
Как го решихте това нещо?

Ами не ми е ясно как е успял да ги вземе всичките тия изпити. Не показва да е псобено умен, пък знам ли.

# 1 025
  • при късмета
И двата ги празнуваха.

Имаше. В два поредни дни, както са им рождените дни. И двете имаха торти. Края на първата или началото на втората седмица мисля

# 1 026
  • London
Имаше караоке и помня някакъв Бушмилс или нещо подобно сладко ликьорче на Милениния дето изпиха на екс.

# 1 027
Значи какво излиза? Петър може и да не е баш пилот. Хич няма да се учудя. Много ми се промени мнението за него и то не за добро.

Пост 999 от предната страница:

Цитат
Не знам дали сте наясно, но за да "подкараш" пътнически самолет, следва да се мине през ppl, cpl, atpl лицензи.
PPL е за частен самолет, струва около 20000 лв и са необходими около 50 летателни часа и 150 теория.
CPL отнема 2-3 години, 150 летателни часа, 600 теория и около 50000 долара. С това може да се подкара карго самолет.
ATPL е 250 часа във въздуха, 800 часа теория и куп други сертификати за какво ли не. Тук вече цената набъбва бая и не знам в България да се провеждат курсове за последните две. Low-cost компаниите могат да субсидират преквалификации и доп.курсове, но няма кой да ги докара от PPL до ATPL.
В България на БГ Еър са военни пилоти, за което се учи висше в Долна Митрополия.
От гледаното в предаването до тук, с доста голямо убеждение мисля, че въпросния участник във фермата има ppl, ако не и PPL(SA). Това ниво може да изкара всеки, има доста места в България за целта.
Т.е. граждански самолет може да "кара" колкото и аз - в сънищата си. Grinning

Обяснено е, че в Бг Еър са само военни пилоти, завършили ВВВУ в Долна Митрополия. Това защото някой каза, че Петър има снимки с униформа на БГ Еър.

# 1 028
  • SF
Пропуснала съм и двата празника.

# 1 029
  • София
И двата ги празнуваха.

Вечерта първо Даяна получи торта,после Милена.Имаше подаръци,танци -всичко по реда си.Данчо правеше фокуси на Даянка и я омагьоса. Simple Smile

# 1 030
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
Защо да с ивръщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

Аз не съм отричала, че това е истината, разбира се, че това е причината. Милена го отрича. Не знам защо болдваш "ваша интерпретация", като аз до тук нищо не съм интерпретирала. Дали е отмъщение или нещо друго, Милена излъга, а ти до сега твърдеше, че на никого не е говорила зад гърба и винаги е била директна с всички. Ето, че и тук не е
Болднах именно заради това, което каза и по-горе - че е излъгала. Защото и ти смяташ така явно, че е казала "НЕ", а лъже, че е е така, тоест "НЕ"-то е "ДА" и затова е избрала Антония - за да отмъсти на Калоян.
Което според мен е ваша и на другата потребителка интерпретация. Толкова ли е трудно да се разбере?
За мен и според мен Милена избра Антония не заради Калоян, за да му отмъсти, а заради самата себе си и стратегията, която си е избрала, и сама сподели каква е. Това няма общо с "отмъщение", така че за мен това не е лъжа.

Тук обаче така смело се хвърлят едни думи - лицемерие, отмъщение.....
Никой от тук няма как да знае със сигурност кое е вярното. Знае го само Милена. Единственото което е факт, че даде отрицателен отговор на въпроса, а после потвърди, че е трябвало да е положителен. Защо тогава в интервюто само Калоян ще обсъжда, а не собствената си стратегия примерно?
Да, приемам за лицемерие по един и същи въпрос на две места да казваш противоположни неща и това е най-чистата форма на лицемерие, защото няма друго определение за лицемерие.
Болднатото не е вярно.
Не е факт.
Това е твоя интерпретация, представена като факт, съжалявам, че не можеш да направиш разликата, и всичко, което ти самата разбираш или възприемаш по определен начин го пишеш тук за чиста монета. А то не е .
Никога, никъде Милена не е казвала "ДА" на въпрос дали заради Калоян е избрала Антония.
Никога, никъде. Или пък да "потвърждава, че е трябвало да е положителен". Извини ме, ама е смешно, това не е Дана.
Това, че каза, че той сам е изпратил Антония на дуел не значи, че тя е избрала нея заради Калоян.
Това според мен значи, и отново според мен затова обсъжда само Калоян, защото някак индиректно се опитва да каже, че самия той е толкова тъп, че не можА да вдене фактът /това вече е факт/, че И любимата му беше сред застрашените. Сигурността на Калоян, че Милена няма да избере Антония не беше подплатена с нищо, освен с едно "те си имат приказка" - тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато.
Това е моето виждане и мнение, не го налагам за меродавно, не го твърдя като факт или нещо сигурно, категорично, и спирам да се обяснявам повече, защото в конкретния случай е излишно. С теб имам предвид.
А и вече хабене на енергия в спорове за ТВ формати избягвам, така че по въпроса поне приключих.

# 1 031
Антония,Поли и Дана са лесни съперници според мен.
Милена според мен би победила всяка една от тях като първи дуелист. Така че тя има още достатъчно място за маневри.

П.С. Снимката на Антония е потресаваща. Но може би може да се тълкува и като .. хм .. не много добре скрита реклама.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:49 от Bengun

# 1 032
  • при късмета
Факт е, или поне спрямо излъченото. Каза ли на Иван "не", каза. Каза ли, че всъщност Калоян е избрал втория дуелист, каза.  Иначе интерпретацията на едната може да е вярно, точно колкото на другата, казах вече, че само Милена знае вярната. Както и какво иска да каже с някоя реплика. Ако беше толкова дируктна, изобщо нямаше да обсъждаме това или онова е имала предвид, щом е директна, значи приемаме директно казаното от нея, без интерпретации. Иначе не е директна, а лицемерна

# 1 033
  • Sofia
Обучение за пилоти имаше и в София в някакъв колеж мисля, доста е висока цената, но не се учи с години. Получават си лицензите пилотите. От Инстаграм виждам, че лети до Италия, не мисля , че е глупав Петър изобщо.

# 1 034
  • Варна
Скрит текст:

Пост 999 от предната страница:

Цитат
Не знам дали сте наясно, но за да "подкараш" пътнически самолет, следва да се мине през ppl, cpl, atpl лицензи.
PPL е за частен самолет, струва около 20000 лв и са необходими около 50 летателни часа и 150 теория.
CPL отнема 2-3 години, 150 летателни часа, 600 теория и около 50000 долара. С това може да се подкара карго самолет.
ATPL е 250 часа във въздуха, 800 часа теория и куп други сертификати за какво ли не. Тук вече цената набъбва бая и не знам в България да се провеждат курсове за последните две. Low-cost компаниите могат да субсидират преквалификации и доп.курсове, но няма кой да ги докара от PPL до ATPL.
В България на БГ Еър са военни пилоти, за което се учи висше в Долна Митрополия.
От гледаното в предаването до тук, с доста голямо убеждение мисля, че въпросния участник във фермата има ppl, ако не и PPL(SA). Това ниво може да изкара всеки, има доста места в България за целта.
Т.е. граждански самолет може да "кара" колкото и аз - в сънищата си. Grinning

Обяснено е, че в Бг Еър са само военни пилоти, завършили ВВВУ в Долна Митрополия. Това защото някой каза, че Петър има снимки с униформа на БГ Еър.
A знаем ли със сигурност дали наистина Петър е в БГ еър и дали там са само пилоти обучени в Долна Митрополия. Или защото ЕЖК, то го приемаме за вярно?

П.П.
Не знам защо останах с впечатление, че пилотството си го е взел в Германия/ дали нещо във визитката?/. Може би наистина има някакви курсове към авиокомпаниите.

Общи условия

Активация на акаунт