Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 54 076
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 095
Не мога да повярвам колко инфантилни възрастни хора има... какви бяха тези коментари отгоре след записите на близките на Милена?!?!? Единствено се моля Милена да стигне по-далеч във формата от Надя!
+1 Адски противна жена!😶😶😶

# 1 096
В началото не и симпатизирах, сега се надявам тя да победи.
 Надя е ужасно ниска топка, големи претенции...без покритие.

# 1 097
  • София
Щяло да има драматични обрати в дуела - инфо от ФБ.
Приятно гледане!

Благодаря, приятно на теб, но ще те помоля за в бъдеще това да е в скрит текст.
Не искам да знам абсолютно нищо. Тъпо ми е. Мерси.

# 1 098
  • София
Не мога да повярвам колко инфантилни възрастни хора има... какви бяха тези коментари отгоре след записите на близките на Милена?!?!? Единствено се моля Милена да стигне по-далеч във формата от Надя!

Какво са казали, аз пропуснах?

# 1 099
  • SF
Леле, колко са тъпи!! Не са чели Алманаха, но нямат и никаква обща култура! Нулева!

# 1 100

Какво са казали, аз пропуснах?
Милена се радваше, че семейството и е на море, а Надка веднага започна да суфлира:"Айде, заминавай и ти..." след което започна да си припява една песен на Кали...😒😒😒Дъно, дъно...

# 1 101
  • София
Благодаря, ниска топка е Надка...

# 1 102
  • София
Това момиче е толкова просто, че ако съм на родителите й щях да се откажа от нея с Държавен вестник

# 1 103
  • София
Тая Тони е много проста. Какъв отговор само на въпроса за игра номер 2. :о

# 1 104
Имало ли е някога по-малка агитка, поддръжка на някой дуелист?
Не съм гледал всички Ферми, за това питам. 4 човека агитка, ама нали знаете, малко сме - силни сме! Wink

Очаквам 10:0. Антония няма нищо. Милена трябва да я смачка с хендикап. Simple Smile

Всяко зло за добро - очаквам после само те да си пият дамаджаната с вино Wink

# 1 105
Надка наистина яко прекалява. Милена коментира близките си, оная отгоре се обажда без никой да я пита.

# 1 106
Щяло да има драматични обрати в дуела - инфо от ФБ.
Приятно гледане!

Благодаря, приятно на теб, но ще те помоля за в бъдеще това да е в скрит текст.
Не искам да знам абсолютно нищо. Тъпо ми е. Мерси.

Не съм споделила кой знае какво инфо за двубоя. Вие сигурно не гледате и моментите, в които се анонсира и коментира какво предстои в двубоя.

# 1 107
  • София
Обикновено не гледам, но там се монтира и понякога лъжат. А сега знам, че ще има обрати и съм подготвен. Не обичам. Просто използвай тагът спойлер. Нп, не е чак такава драма, ама все пак... Simple Smile

# 1 108
Все си мислех, че не е толкова тъпа Антония, ама тази година им е елементарен алманаха.

# 1 109
  • София
Изненадах се от Антония, че мина само на 2 курса. И доста бързо се изкатери, като паяче драпаше нагоре. тц тц

Общи условия

Активация на акаунт