Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 851
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 335
Не е честно да променят условието на играта в движение. Според мен продуцентите заложиха на любовта и мачкането на чаршафи.

# 1 336
Не е честно да променят условието на играта в движение. Според мен продуцентите заложиха на любовта и мачкането на чаршафи.

Правилата не бяха променени в движение, регламентът беше ясен преди началото на играта. Тази игра не е нова за предаването и винаги се е играела по този начин.

П.с. И на мен започва да ми намирисва на сложен любовен триъгълник между Петър, Калоян и Антония. А и е видно, че тя повече харесва Петър и сякаш двамата са по-реалистична двойка в живота. Интересно ми е дали Калоян няма да се долови това и каква ли ще бъде неговата реакция.

# 1 337
Ехх... Така ме е яд, че отпадна Милена! Не я харесвах и нея, но се представи добре. Само тази стрелба... не можех да повярвам какво гледам.
Според мен Антония ще е новия фермер на седмицата. Взима си Калоян в спалнята и гледаме Биг Брадър! Да има рейтинг. Точно такива глупости най-мразя да гледам, но уви това е! Нагласено ли е, не знам?!
Яд ме е, яд! Много слаб сезон е това. Не мога да си харесам никого и да кажа "Ей, дано този спечели, той заслужава!"
Разочарована съм от Надя и нейната злоба. Тя беше единствената жена, която ме впечатли от визитките още.
Ще видим как ще се развият нещата...

# 1 338
  • Вестерос
На онази снимка Антония не е гола, а с черна прашка, но е много вулгарна снимката.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:11 от Tiffany А

# 1 339
  • Другата България
Много,  много се надявам Тонката да си покаже явно симпатиите към манекенчето на Идил.
И да се хванат за гушите с гвардейчето, дето мисли, че жените се "обяздват".
Много ли искам?

# 1 340
  • Велико Търново
bonbonka6, вече многократно беше писано, че не са променяли никакви правила в движение. Регламентът е ясен още в началото на играта. Като писах, че са го променили заради топките, имах предвид, че са го променили в сравнение с минали сезони.
veraclay, не винаги. Когато се играеше с ябълки, правилото беше, че играта приключва при събаряне на всички тухлички и съответно тогава времето е решаващо. След като са решили да заменят ябълките с топки за тенис обаче, при тестването вероятно са разбрали, че с тях трупчетата се събарят доста по-трудно. И според мен е почти сигурно точно заради това да са въвели промяната в правилата.

# 1 341
Гвардейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата. Сега е на гребена на вълната, но скоро ще се чуди от къде му е дошло...

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:16 от Flyme

# 1 342
  • USA
Антония не харесва Калоян по любовна линия.Дори си спомням в един разговор спомена,че не е свободна.
Калоян е този,който й се натиска,обаче няма да го огрее..защото е беден и безинтересен за жени като Тони.На нея й трябва компания,за да избута тази пуста Ферма и това за мен е единствената причина,поради която е ок със ситуацията.
По добре Калоян,отколкото да е сама.Реално погледнато,след излизането на Жанета,тя други приятелки няма.

# 1 343
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата. Сега е на гребена на вълната, но скоро ще се чуди от къде му е дошло...
Ама, моля ти се.. той получи оргазъм, когато разбра, че тя победи.Bowtie

# 1 344
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата.
Като ви чете човек за малко да повярва, че сте омъжени за милиардери. Айде холан.

# 1 345
Според мен на Калоян му предстоят тежки моменти, мисля, че и предаден може да се почувства, ако преценката ми за симпатиите на Тони към Петър се окаже вярна. Тогава ще видим колко Калата ще си спази обещанието към македонеца и дали това велико мъжко приятелство няма да се разпадне.

# 1 346
  • София
Много,  много се надявам Тонката да си покаже явно симпатиите към манекенчето на Идил.
И да се хванат за гушите с гвардейчето, дето мисли, че жените се "обяздват".
Много ли искам?
Съвсем нормални искания,мисля че с продуцентите гледаш в една посока Simple Smile
Аз пък искам да ги видя как ще се изядат един друг Надки,Дани...
Ех,каква увереност имах в изхода на дуела,въпреки ,че отчетливо монтажът сочеше напускане на Милена.
Аз пък най-много искам Полито ратай.

# 1 347
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата.
Като ви чете човек за малко да повярва, че сте омъжени за милиардери. Айде холан.
Съвсем не, но да си говорим честно.Момичета като Антония/бърза справка личния и профил във фб, показва доста разкрепостено държание/ не харедват скучни младежи като военното момченце с разсъждения като на 65+ годишен старец. Стигаме до финансовата част, там се изънва съвсем. И за финал като добавим не много интелект. Той още не е разбал, че милена номинира най-милото му за да му отмъсти..Страшен стратег е , няма що.

# 1 348
Според мен Антония ще е новия фермер на седмицата. Взима си Калоян в спалнята и гледаме Биг Брадър!

По-сеирджийско би било Антония да е фермер на седмицата, но си взима брадаткото на Идил в спалнята...

И нека драмите на Калоян започнат следващата седмица...  Grin

# 1 349
Според мен Антония ще е новия фермер на седмицата. Взима си Калоян в спалнята и гледаме Биг Брадър!

По-сеирджийско би било Антония да е фермер на седмицата, но си взима брадаткото на Идил в спалнята...

И нека драмите на Калоян започнат следващата седмица...  Grin
Обаче Идилеца се разкрива, че е гей и си пада по Калата .🤣🤷🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт