Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 853
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 380
За мен ще е интересно и ще наблюдавам поведението на Даяна занапред. Не я харесвам, фалшива ми е. Това, което стори в подкрепа на Милена не беше от сърце, а от интерес.

Интервюто с Милена
 https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/milen … stojatelstva.html

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 09:24 от #RAngelova

# 1 381
Всеки си гледа интереса. Даяна има нужда да се представи добре пред публиката, и не само тя, разбира се.

# 1 382
Развоят на отношенията с Надя може да е, че Милена я е посочила за фермер на седмицата.

# 1 383
Като представиха играта преди самата игра ясно казаха, че ще спечели тоя, който събори повече трупчета. Ако съборят еднакъв брой времето ще бъде определящо. Така че дали са ябълки или топки няма значение, защото условията са еднакви и за двете. Целта не е да се събори цялата стена, а максимален брой трупчета. За мен тази игра е малко недомислена, но при положение, че ясно е обяснен регламента още в началото и състезателите са знаели, че трупчетата са определящи всичко е точно. И на мен ми се струва, че ще се възползват от шанса с ранените войни да върнат Милена. Ама да видим...

# 1 384

Секунди след двобоя. Даяна отново показва, че е хитро девойче.

# 1 385
Много сте писали и нямам време да изчета всичко.
Яд ме е на Милена, че толкова лесно се предаде. Явно наистина фукането й беше в повече от останалота. Те тия спортове, които обявяват, че тренират, редовно ли ги практикуват или е достатъчно да си бил на една тренировка по катерене и вече да си алпинист?
Като гледам представянето на Милена и Асен, разбирам защо си допаднаха. Многа претенции, а посредствени умения.
Тони на един въпрос от Алманаха не отговори- съвсем си заслужава прякора.
Но се оказа по-голям тактик от Милена? В нито една игра Милена не приложи нещо стратегическо, което да е в неин плюс.
Надка- както винаги плюе жлъчен сок и гущери. Ще ме изкефи, ако Милена посочи точно нея за фермер. Хем да видим ще събере ли много народна любов:)

# 1 386
Хареса ми интервюто с Милена. Тоя път ми се стори истинска

# 1 387
  • London
На онази снимка Антония не е гола, а с черна прашка, но е много вулгарна снимката.
За мен си е чисто гола....това прашката не го имам за дреха/бельо....една лента на гениталиите и да се гъзиш. УЖАС.

Гвардейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата. Сега е на гребена на вълната, но скоро ще се чуди от къде му е дошло...

И това отдавна ми се ще да питам, участниците нямат право да носят дрехи с логота нали? Примерно надпис Долче и Габана или нещо от сорта? Така аз изобщо не мога да вдяна кой какво носи де.....хихи

# 1 388
  • London
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата.
Като ви чете човек за малко да повярва, че сте омъжени за милиардери. Айде холан.
Колко взима реално един гвардеец?

# 1 389
  • при късмета
На последната игра ми харесва промяната, че не хвърлят ябълки, а топки. Но можеха поне с пясък да напълнят топките, така са много леки и трудно се бутат трупчетата. То и мерника и на двете беше трагичен де, но и уцелваните много трудно падаха.
Аз си мисля, че ако не беше реакцията на Даяна, Милена нямаше да избере Антония. Да, може да ѝ се е разсърдила така или иначе, че мина в другия лагер, но преди ратайството на Милена, половината мозък ѝ беше най-близка от жените, всъщност единствената контактуваща с нея и затова. Като видя Дая на своя страна, Милена реши с един куршум няколко заека да отстреля, ама както си мисли, че си го е върнала на Калоян, така всъщност сама се закопа с този избор.
Хареса ми интервюто с Милена. Тоя път ми се стори истинска
В интервюто пък каза, че не е имала стратегия, казала го е да я оставят на мира. Толкоз за искреността и казването на истината от Милена. И после се чуди защо я смятат за лицемерна. Ами като веднъж казваш едно, друг път друго, по един и същи въпрос, няма за какво друго да те смятат. Видно е, че всичко сама си прави и никой не ѝ е виновен
Дяволо,  горе долу и моето мнение за играчите е почти същото. Обаче и аз имам различия спрямо Надка. В частта, където казваш, че не ходи след хората. Да, не ходи да ги агитира, но ходи да  изказва позицията си към Милена, при най-малкото действие от страна на последната. Изкараха я от кухнята, тя влизаше на Кустев да дудне за Милена. Мария подхванала нещо да прави, тя отива при нея и започва същата тирада. На Дана знае, че лесно ѝ избива чивията и задължително отива и нея подковава. На двата пазара на Милена използваше случая пред всички, защото са събрани да я плюе за абсолютно всеки артикул, макар и полезни покупки да имаше. За бакпулвера после, хем и Кустев казва, че може да влезе в употреба, тя продължава да мрънка. Много примери има, те са от началото до тук, няма смисъл да изреждам всичките.
Не казвам, че е настроила Кустев или Дана, смятам, че те си имат достатъчно лични мотиви да не харесват Милена, казвам, че ходи след хората да говори. И наистина го прави злобно, Милена го правеше по-хладнокръвно и излизаше агитационно.
Но освен Кустев и Митко, Надка няма подкрепа от голямата част от мъжете, така че не мисля, че ще стане всеобща любимка. От жените така или иначе 2 трябва да останат, вероятно само дуелите ще го определят, никоя няма да има изразителна подкрепа. Ще е като миналата година,която мине м/у капките, не защото е заслужила да е на финал

# 1 390
  • Буркина Фасо
На последната игра ми харесва промяната, че не хвърлят ябълки, а топки. Но можеха поне с пясък да напълнят топките, така са много леки и трудно се бутат трупчетата. То и мерника и на двете беше трагичен де, но и уцелваните много трудно падаха.
ако бяха с пясък пък щяха да са им тежки.  Smiley  Милена не можеше да хвърли дори до стената с леките топки.
с тежка можеше да се уцели в краката.  rotfImbo
ако има такава игра при мъжете ще се види леки ли са топките

# 1 391
  • при късмета
Ха ха и това е вярно. Но пък като се удряха в стената видимо не нанасяха никакви поражения. То и се удариха в стената общо за двете 7-8 пъти де

# 1 392
Гвсрдейчето е много просто парче, как не вижда, че Тонката е с яке струващо повече от средната му заплата.
Като ви чете човек за малко да повярва, че сте омъжени за милиардери. Айде холан.
Колко взима реално един гвардеец?
[/b]
Новоназначеният гвардеец получава 1040 лева и 92 ст. чисто".

# 1 393
  • Буркина Фасо
Ха ха и това е вярно. Но пък като се удряха в стената видимо не нанасяха никакви поражения. То и се удариха в стената общо за двете 7-8 пъти де
сила требе за това Smiley , а и малко акъл за да се досетиш, че можеш да си починеш добре преди да започнеш да хвърляш.

# 1 394
И аз мисля, че на интервюто Милена си беше откровена и ми хареса. На нейно място бих посочила Надя и Антония за фермер. Надя ще спре да крие подмолността си, а към Антония вече повечето няма да са безразлични, а ще виждат заплаха, защото показа, че не е за подценяване. Ще бъде интересно. Ангел също ще бъде интересна кандидатура.

Общи условия

Активация на акаунт