Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 774
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 485
  • London
Хе хе ама то доволно има изроди и с ниски заплати. Те са направо две в едно. Голяма глупост е това, че ако мъжа има добро положение задължително не те уважава. Тази ли мантра си повтаря една жена с мъж като Калоян, че да не се счита много прецакана?

# 1 486
Кажете някой интересен сезон на US Surrvivor от последните години? Гледала съм 5-6 сезона, последно 2012 гледах.

Аз да препоръчам американкия ББ.. брутално добро е, много подобно на Сървайвър, но в други условия. Нищо общо с нашия, освен къщата. В момента върви All Stars сезон..

# 1 487
  • при късмета
Хе хе ама то доволно има изроди и с ниски заплати. Те са направо две в едно. Голяма глупост е това, че ако мъжа има добро положение задължително не те уважава. Тази ли мантра си повтаря една жена с мъж като Калоян, че да не се счита много прецакана?
Аз не твърдя, че едното е свързано с другото, разбира се, че има всякакви варианти на комбинация. Но, ако жената гледа само един единствен критерии, то все едно изобщо не я интересува нататък какви черти или качества има въпросния мъж. Ще намери един двама, после те ще си хванат някой по-млада и тя ще бъде натирена. От там вече избора ѝ е прекалено ограничен, да не говорим, че практически дори го няма. И да свали някои от собствените си критерии, тосвестен мъж няма да завърти покрай себе си, независимо от финансовото му положение. Остава ѝ единствено да прави все по-големи и големи компромиси, а знаем жените с такива компромиси с какви мъже са

# 1 488
Цитат
Жена, която избира мъжа си само по размера на заплатата му, то е нещо друго, не нормална жена.

Размерът на заплатата /или доходите/ е в пряка връзка с умствените способности, особено в наши дни.

# 1 489
  • при късмета
Цитат
Жена, която избира мъжа си само по размера на заплатата му, то е нещо друго, не нормална жена.

Размерът на заплатата /или доходите/ е в пряка връзка с умствените способности, особено в наши дни.
Това не е съвсем вярно. Наясно ли си, че в строителството например се изкарват много добри пари. Дали се иска много акъл за  тази работа? А понякога така се случва, че общаците взимат повече от майсторите. Зависи от много неща и не на един обект, а като сравняваш различни обекти. Т.е общака на един обект, може да взима повече пари от майстори на друг, зависи кой плаща. И като заплата за нашите стандарти изобщо не е за пренебрегване

# 1 490
  • София
Цитат

Не мога да се съглася с това обобщение.
С много качества има пряка връзка. И само едно от тях е умствените способности.

# 1 491
  • Sunshine state
Не харесвам изобщо Калоян, но не мога да се съглася, че е някакъв безполезен тип, висящ 8ч пред президенството. Той говори с любов за професията си и явно му е призвание. Евала за това.

# 1 492
  • London
В строителството също се искат много качества, който само бърка бетона не взима много  пари никъде. Но пък пак по-добре да има физически качества да бърка бетон, защото има хем прости, хем физически за нищо не стават, те и бетон да бъркат не издържат, бягат от обектите с херния и реват на умряло и там вече комбинацията е върл неудачник.

Да си работи каквото иска Калоян, няма лошо. Щом не ми е мъж не ми е особен проблем на мен. Bowtie

# 1 493
Аз забравих да коментирам Поли, става дума за последната игра за имунитет. Е, нямаше по-бавна от нея - останалите жени бягаха за яйцата всяка според възможностите си, а наша Поля се носеше като народна песен. Естествено - финишира последна! Сега, може и умишлено да не си е давала зор ако е преценила, че няма шанс за първото място, ама такова мудно бягане - грам малко да не се понапънеш и да се влачиш като плужек?!

Също не ми харесва и как пее!

# 1 494
  • София
Абсолютно съгласна съм с Мако.
ММ е локомотивен машинист. Всеки от вас знае какви са заплатите в БДЖ. Означава ли, че съм изумително проста, за да се омъжа за него?

# 1 495
Моят пък е шофьор на линейка. Явно и аз съм проста.

# 1 496
И аз за Поли си мислех, нали фитнес, инструктор, културист...само бутафория ли е, грам пластичност и сила ли няма?

# 1 497
  • София
Поли е като табуретка. Нищо не прави. То поне и да красеше, ама не. Визуално и вокално ми е антипатична.

# 1 498
  • София
Освен това определено не е Валя Балканска. Има много какво да се желае от постановката й относно пеенето, да не говорим, че гласът й не е нищо особено.

# 1 499
  • Sunshine state
Е, аз моят го взех беден като църковна мишка на 20, ама ела сега да видиш колко добре се справя, защото е работлив. С или без пари, все тая. То и аз не идвам от Бъкингамския дворец, че да търся имане. 😂
Поли пее фалшиво химна. Добре, че го доукрасяват от продукцията, че е живо мъчение да слушаш тоя равен тон.

Общи условия

Активация на акаунт