💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 684
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
при вас сайтът на Нова работи ли? за гледане на живо

# 826
  • Испания

Не знам. Аз гледам от платен сайт.

# 827
Да,работи.
Това с краката на масата за хранене винаги ме е дразнило.

# 828
Ивайло...No Mouth То вече нито ми е смешно, нито ми е тъжно. Просто се чудя, тоя наистина ли си вярва...

# 829
  • София
Ох, този Иво.
Много е зле, да видим какво ще стане.

# 830
При мен сайта, или по точно излъчването не тръгва.. Сега пуснах от Нова Плей.

# 831

Чак сега тръгна при мен.Rage

# 832
  • София
Ловците да не се прехласват много по тези жълтици. Ако си на дуел винаги има опасност да отпаднеш и после какво, ще си носиш грошовете вкъщи?

# 833
  • SF
Много са им режисирани разговорите. Снимачният екип идва и им казва кои играчи за какво да говорят. Първо им взимат интервютата насаме, а после ги карат да седнат и да го обсъдят.
Всички рецитират и "непринудените ситуации" са много изкуствени.

По обяд някой от играчите отива и казва на друг "Ооо, здравей!" - все едно, че не го е виждал от миналата седмица или пък е изненадан да го намери на двора, под навеса, пред реката, на масата на терасата...

# 834
Провокира ме Ивана....наистина този Ивайло е с кофти стратегия...момичето е право

# 835
Изглежда Джери е най-близка с Любо, доста често са заедно.. Много се радвам, че двамата ми фаворити от това племе са си близки Simple Smile

# 836
  • Испания
Малко, ама палаво

Стискам палци на Ивайло.

# 837
Йех тая битка изглежда доста интересна, дано не се подлъгвам от кадрите.Relaxed Мисля и че май не сме я гледали в първи сезон.Thinking

# 838
Ловците да не се прехласват много по тези жълтици. Ако си на дуел винаги има опасност да отпаднеш и после какво, ще си носиш грошовете вкъщи?
Рецитацията на Лазаринов беше за зрителите, внушение "колко" са важни грошовете.
Също така и подложка към предстоящата режисура свързана с тях.
Многоооо изкуствено, ама много.

# 839
  • София
Като цяло имам чувството, че гледам "Открий Катя" а не "Игри на волята". Цялото предаване е така структурирано, че да убеди зрителя как тя всъщност е една неразбрана, добра и ранима душа, много борбена, способна и лоялна. И накрая всички да гласуват за нея. И гласуването в тази тема го потвърждава.
Не знам къде е истината. Но след това явно пробутване на сестрите и най-вече на Катя, аз не мога да я избера за фаворит, дори отсега до края всички да ги бие.
Абсолютно.
Влез в шоуто и стани нормален, едва ли не!
Напротив! Тъкмо обратно!
Катерина е необходимият грешник, който ни навират през цялото време в очите, както миналата година направиха с Юлиян /не ги сравнявам като състезатели, да е ясно!/.
През цялото време ни занимаваха с него и накрая го прецакаха, и спечели един мъж като булдозер /да ме прощават феновете му!/.

Така ще стане и тази година... някой, който ще блесне на финалната права ще е победител, а не най-експлоатираният /до болка/ персонаж, който ще изнесе цялата им скалъпена постановка, наречена уж игри и уж на волята!
А относно симпатиите, които Катя будела в темата и те нараствали /диктувани от продукцията/, аз непрекъснато чета, как сестрите са толерирани и дори покровителствани... всъщност не само не ги толерират, а ги излагат. И тук, и вече почти всички от 3-те племена са настроени с/у тях, след като разбират /заедно с нас/, какви са ги вършили двете зад гърба им!

Не ги "пробутват"!    Не ги покровителстват!    Експлоатират ги!

На мен Екатерина ми е по-интересна от останалите в племето /та кой друг!?/, просто защото е луда, колкото си иска... многопластова, мислеща, доста директна /извън тъпия сценарий/, нелош състезател... и ярко отличаваща се сред останалите доста безлични, а и някои надути като пуйки състезатели.  
Тя и Ники манИкена, са лудите /и още един-двама/, които носят на гърба си, това зле скалъпено, зле измислено и зле направено "риалити" Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:20 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт