💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 725
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 810

Ивайло ще си се бие сам, съмняваш ли се в това? Той толкова искаше да отпадне още от Ева, че жал ми стана, че не му се получи. Sob

Абе нещо напоследък пак се нахъса и започна да крои планове за гонене на Екатерина, претопяване на Жътварите и т.н. Надявам се на хубава битка довечера, че снощи беще тотал щета играта.Triumph

# 811

Ивайло ще си се бие сам, съмняваш ли се в това? Той толкова искаше да отпадне още от Ева, че жал ми стана, че не му се получи. Sob

Абе нещо напоследък пак се нахъса и започна да крои планове за гонене на Екатерина, претопяване на Жътварите и т.н. Надявам се на хубава битка довечера, че снощи беще тотал щета играта.Triumph

Да, тотал щета си беше играта. А Ивайло пред това да се опита да се спаси, може би имаше шанс да пребори Ивана, реши да ходи на елиминационна с Джералдин, все едно си избира с кого да отиде на среща.

# 812
  • Испания
Симона за сестрите

# 813
Посмях се с Ники на лайфа ей сега
Скрит текст:
Любимото му племе е Ловците.За Ваня-каза ,че е готина и всеки би искал да я изтряска Laughing Някой от наблюдаващите го хейтиха,ама той им отвърна подобаващо Innocent Всички имали физ.подготовка за да влизат в предаването и трябвало да си малко луд ,за да си там Stuck Out Tongue

# 814
Малко информация относно отпадналите до определен етап:
Скрит текст:
не отваряй (90+ % достоверност):
Скрит текст:
Иван, Ивайло, Николай, Христина, Мая
Влади, Димитър, Ивана, Елена
Милен, Ева, Пламен, Йоанна, Тодор
Отваряйте спокойно. Според спойлера Димитър отпада доста след Ивайло. 🤔😉 А Елена и Ева са почти до финала. 😜
И Черешката - Пламен отпада предпоследен. 😎

Ако обърнеш внимание, ще видиш че в спойлера имената са подредени по племена, а не по последователност на отпадането. Към днешна дата се вижда, че всички отпаднали са в този списък и съм сигурен, че и занапред ще е така.

# 815
Ако спойлерът е верен, то
Скрит текст:
Скрит текст:
Станимира играе до края ?!?!?!?

# 816
Ако спойлерът е верен, то
Скрит текст:
Скрит текст:
Станимира играе до края ?!?!?!?

Скрит текст:
възможно е...
Скрит текст:
Въпросният списък с хора е базиран на първи епизод. В първи сезон беше същото - имаше по няколко минути за някои от участниците и тогава се видя, че това бяха тези, които бяха напуснали преди началото на излъчването. За момента се потвърждава на база на досега напусналите. За Мира не си спомням да имаше отделено време, така че явно се промъква до по-нататък.

# 817

Казаха си го откровено - "Няма случайни хора в Игрите..." 
разбирайте го както искате Close

# 818
  • Испания

Т. е. потвърдиха това, което знаем.

# 819
Скрит текст:
Т. е. потвърдиха това, което знаем.
За мен по-страшното в случая е колко много хора във face-a и Insta не си дават никаква сметка какво точно гледат и колко лесно биват манипулирани. Astonished

# 820
Има случайни - Добата Simple Smile
Странно защо до момента няма нито един коментар от него за втори сезон и новите играчи никъде по социалните мрежи.

# 821
Тоест, Николай и Александър също не са случайни, нали така? Grinning

# 822
Катя как го надъхва за победа.

# 823
  • София
Ваня не мисля, че има нужда от това поведение. Атрактивна е, привлича вниманието и без да се предлага така. По този начин много "олеква" в очите ни. Някак агресивно се хвърля на мъжете. А уж има претенции да е различна.

Харесвах Ваня от един каскадьорски репортаж за нея тази година, но може би съм имала нереалистични очаквания за нея като дама.
От две теми се оплаквам, че ми е неудобна за гледане с тази своя натрапчивост към мъжете.
Изключително лошо впечатление ми направи с участието си в ексмилионерското предаване - само на 19, толкова малка и глупава, на Тодор Славков ли искаше да се дава за едната псевдоизвестност, айде стига! С поведението си в това предаване доказа, че не е пораснала или поумняла от тогава, но няма и хора до себе си да и направят една интервенцийка, да си лимитира малко публичните излагации... Не вярвам това да е сценарий - една изтънчена жена не би се съгласила да го играе така пошло.

# 824
  • Испания
Симона пак за сестрите

Ха, ха! Любомир си намери занимание.

Общи условия

Активация на акаунт