💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 843
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 795
A тя тази Сюзън каква е , че от всякъде изскача?
Танцьорка.

# 796
  • Вестерос
Ясно... не ме кефи хич и на съвети все мълчи като да не кажа какво

# 797
Карикатурите са чудесни Simple Smile Само Сюзън не бих разпознала

# 798
  • София
Всъщност кой ги прави тези карикатури,прекрасни са!
За феновете на ловците-като мен,Ванчето очаквам да ни изправи на нокти.Много бързо й минават през главата мисли,стратегии.Смятам,че ще стигне на финал,но там ще прегори.
Аз също мисля,че наглостта на продукцията няма да стигне до там,че двете сестри да са на финал.
Но всенародната любимка Джери още от тази вечер ще започне да набира скорост към върха.
И няма как владеенето на който и да е език да се отрази на нейния начин на артикулация.Писах вече -тя силно разтяга устни встрани,с натиск.Погледнете хората около вас,на колко от тях им се виждат при говор кътниците?
Застанете пред огледало и се опитайте да говорите с изтеглени встрани устни-ще получите резултата.

# 799
На Любо му пожелават да доживее поне 60. ?! Thinking
Това ли е новият стандарт за дълголетие? Laughing
Може би я закачка. Или някакъв вътрешно ведомствен хумор.

# 800
...
И няма как владеенето на който и да е език да се отрази на нейния начин на артикулация.Писах вече -тя силно разтяга устни встрани,с натиск.Погледнете хората около вас,на колко от тях им се виждат при говор кътниците?
Застанете пред огледало и се опитайте да говорите с изтеглени встрани устни-ще получите резултата.

Подобно разтягане на устните, при което се виждат кътниците, има в английския език, в българския няма Joy

Тази година кастът определено е много разнообразен откъм говорни специфики, на кой колко му се разбира е друг въпрос Stuck Out Tongue

Аз лично ще се радвам, ако когато говори Джералдин, пускат субтитри.

# 801
  • Испания
Всъщност кой ги прави тези карикатури,прекрасни са!

https://www.instagram.com/cartoon_caricatures3d/

# 802
Много фенове на Джери се навъдиха напоследък, хммм.......Rolling Eyes

# 803
Много фенове на Джери се навъдиха напоследък, хммм.......Rolling Eyes

Аз не съм й кой знае каква фенка, ама искам на тоя плужек да му смачка фасона и голямото самочувствие.

# 804
Откровенията край огъня най-вероятно са снимани още преди да отидат в стопанството, защото там Христа и Катя се захапаха на база лични истории.

Пушенето на сухи треви, за което се спомена тук, по-скоро е от глад към цигари. На студентски купони едно време и чай от пакетчета се свиваше, вместо тютюн. Друг въпрос е ако край реката расте друг тип треволяк Grinning

# 805
Напълно споделям написаното от Юли.
Вярвам,че Джери ще спечели с добра преднина дуела, като Продукцията ще подреди игра, в която полът няма да оказва голямо влияние на резултата. ( а не като на дуела на Елена например )
И все пак при Рибарите има и по-слаби играчи от Ивайло - Станимира няма до момента вот срещу себе си, Христа има само три изпросени от самата нея.

Въпросът без отговор за мен до момента е с колко гроша ще се окаже Джери след дуела - 130 или 230 Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 18:31 от Bengun

# 806

Аз не съм й кой знае каква фенка, ама искам на тоя плужек да му смачка фасона и голямото самочувствие.

Трудно ще е да го бие.No Mouth Поне в България жена да бие мъж в такива игри е само когато им дадат чисто "женска" игра, нещо с баланс, например като снощи.  Амелия победи в доста дуели миналия сезон, но само срещу жени и отпадна срещу Томас на по-комплексна игра. От промото за днес се вижда доста многокомпонентна игра, дори хвърляне на брадви или нещо такова видях. В чужди предавания съм виждал жени да бият мъже и в такива игри, но нещо не се сещам за пример в българско шоу.ThinkingThinkingThinking

# 807
Откровенията край огъня най-вероятно са снимани още преди да отидат в стопанството, защото там Христа и Катя се захапаха на база лични истории.
Няма как, Чудомир е там.. А той преди това не е бил на реката.

# 808

Трудно ще е да го бие.No Mouth Поне в България жена да бие мъж в такива игри е само когато им дадат чисто "женска" игра, нещо с баланс, например като снощи.  Амелия победи в доста дуели миналия сезон, но само срещу жени и отпадна срещу Томас на по-комплексна игра. От промото за днес се вижда доста многокомпонентна игра, дори хвърляне на брадви или нещо такова видях. В чужди предавания съм виждал жени да бият мъже и в такива игри, но нещо не се сещам за пример в българско шоу.ThinkingThinkingThinking

Ивайло ще си се бие сам, съмняваш ли се в това? Той толкова искаше да отпадне още от Ева, че жал ми стана, че не му се получи. Sob

# 809
  • Испания
Александър и Николай на живо: https://www.instagram.com/ahdimitrov/live/

Общи условия

Активация на акаунт