💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 534
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 150
Това чучело Христа е пълен потрес. Грозна и некадърна! За пръв път пиша такива грозни думи за някого, когото не познавам, но, в случая, нямам намерение да се извинявам!

# 151
Ако на топчето бяха сложили Екатерина нямаше да са си пак "у дома". Рибарите.
Тя Христа си се сложи сама, мислейки, че ще замаже големия провал с чувала... ама то само с мислене не ставало... и хоп... падна и кръвното! JoyJoyJoy
Тц, дигна го. Поне нещо да дигне и тя, милата Grinning Grinning

# 152
Капитанът на рибарите май нямаше думата в разпределението.

# 153
Христа и Станимира с просто трагични. Докато ги гледах, ми идеше да ида да помагам там.

А аз се чудя на себе си защо си причинявам това...
Избрали Христа от 16000... Избрали най смотаните обаче. То голяма гордост...

# 154
  • Испания
Ловците

Отваряйте смело! Още от ловците.

Скрит текст:

# 155
Много жалка картинка са рибарите. Аз ако съм на тяхно място, ей така от срам и хъс да не съм най-мизерния отбор ще спра да се дърлям с останалите и ще потърся начин да се сплотим и засилим. Как пък не ги начешаха тези его-та да минат веднъж завинаги!

# 156
  • София
На Логореята на рЯката му било много добре... Joy 
Ако виновна беше Катерина, нямаше да млъкне и щеше да каканиже цяла седмица, милият ми той... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
Катя има ужасен характер, но е силен играч. Беше страхотна на кануто и има голяма спортна злоба у нея(и не само), която и помага и чували да влачи и всичко. Имам чувството, че ако бях на нейно място и аз щях да изтрещя и да крещя, че съм с пълни смотаняци и гладувам, а не го заслужавам това, понеже имам качества. Ивайло имам чувството, че двама живеят в него - един смотаняк и един нормален. А Христа беше уникално зле - тя ги провали. Ама не затваря голямата уста. Даже Николай призна, че са гола вода като племе.
Ловците са най-силни. Всеки път го доказват. Лазаринов ми изглежда един кротък и невзрачен, обаче е много добър играч, мисля и комплексен. Йоанна също е много силен играч. Дори и да ме дразни покрай мисиите, не мога да си кривя душата. Там слабо звено сякаш няма. Имам само малко резерви към Борислав и Симона.
И все пак жътварите са ми най-симпатични като племе към момента. Нещо ме дразни в Сюзън, но е много борбена и полезна. Ивана също се раздава. Изобщо - и там слабо звено не виждам.
Крайно време да да си ходи рибар тази седмица.

# 158
Ивана: "Рибарите са като някакви хуни" Joy

Христа: ... "може би от това, че не се храним". Аз защо си мислех, че в стопанството имаха храна.

# 159
Мрън - мрън Пиргата , не била свикнаЛА  на тежък физически труд, ама оууу що в това шоЛ си дошла

# 160
Христа не спря да се оправдава. Тя забави цялата игра на рибарите. Винаги някой друг и е виновен на тая жена.

# 161
  • Испания

Хубави снимки.

Станимира какво мрънка, че другите били спортистки. Като не си, къде си тръгнала!

# 162
  • IT
Христа винаги има оправдание, като е свикнала да си угажда какво прави в тази игра?
Много ясно, ча на Николай му е добре на реката, защото може да мързелува. Наистина са мизерници страшни

# 163
Е мизерия си бяха оставили Рибарите

# 164
  • Испания
Николай за първи път защити Екатерина.

Общи условия

Активация на акаунт