💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 791
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 390
Когато даваха Йоанна да слага нещо в джоба си за Екатерина, помислих, че е пастърма Grinning. После се оказа, че е шоколад.

Христа трябваше този цирк да го направи, когато се върнаха втория път на реката - тогава по можеше да ѝ мине номера. Ама сега два дни след фермата, където си хапваха хлебец, бобец, яйчица, картофи, ориз и мляко /а и зеленчуци/, да почне да припада от глад... няма кой да се върже. И да твърди, че има високо кръвно, а докторът да ѝ казва, че не е ... - голяма актриса ще излезе. И шоколадът на Екатерина хич не ме дразни - няма да забравя, как тя се забави, защото си "изкълчи" глезена, а те ѝ изядоха храната, която тя сама си беше направила, тъй като не искаше да им яде буламачите и реално я оставиха гладна /поне за пред камерите/.

Мая, а дано се завърне. Ще ги завари там, където ги е оставила Grinning. И Ана Мария миналият сезон така я нямаше за голям период от време /мисля/.

Катя я дадоха да си комуникира добре с Александър. Явно и с Мая добре са си общували.

# 391
Йоана е голям драма. Екатерина си играе играта, прави си кефа, тя седнала да я оплаква. Голям рев, голямо чудо, сякаш не са влезли в игра, а в концлагер. Христа е възможно да е получила и някакъв нервен срив, паник атака, не е нужно да симулира, може би наистина ѝ е дошло в повече. Отделно, ми се вижда нездравословно слаба, не знам как изобщо са я допуснали. Катя също е много слаба, но сякаш е по-жилава, може би си ѝ е такава структурата, докато при Христа ми се струва, че е имало насилствено отслабване, на анорекаичка ми прилича.
Ловците са удоволствие да ги гледа човек в битките. Тодор го харесах от ден 1, вепреки недостаръците му. Тоя хъс и как всичко му се удава с лекота... Дали по негов пример, или просто с си такива, но останалите също дават най доброто от себе си и им се получава. Изглеждат като една много добре стикована и здрава машина, не виждам кой може да ги бутне. Не знам какво трябва да се случи, за да паднат.

# 392
  • Испания
Хубава карикатура на Ваня. Разкрасили са я.

# 393
Каква неустойка? Всички ли плащат, за да напуснат? Пламен, Иван, в предния сезон Йоана? И е малко тъпо някой друг да ти казва дали си ок. Кръвното й е премерено, но едва ли на терен са й пуснали изследвания. Хемоглобин, желязо, инсулин - може да се разбърка на всеки, след такъв режим. Тя видимо изглежда много отслабнала, раменете й стъчрат. Това не е затвор. И там имаше сценарий, да я изкарат симулантка. А тя че за нищо не става е друг въпрос. Но просто ми е тъпо, че никой не мисли. Един да каже нещо и другите като в хор повтарят.

Всички, които са си тръгнали без съществена причина плащат - да. Отделно те и за причините са се подплатили - изследвания и т.н се правят по преценка на лекаря - поне така си мисля. То по тази логика участниците могат да си решат, че имат нужда да им изследват 1000 неща и ще си прекарат една седмица в болница. Явно е само, ако лекар преценява, че е застрашено сериозно здравето и живота. Вече имаше няколко случая, при които лекаря, който оказва първа помощ решава, че е едно, а на практика се оказва, че е по-сериозно - обаче никой не ги обвинява в нищо. Отделно и бързи изследвания за много неща има - може да са й пуснали нещо, като нищо и веднъж седмично например и да ги изследват по-подробно. Юридически са изпипани нещата. Не е затвор, но и Сървайвър не е затвор, а онзи Ненчо ли беше, си почина човека и никой дори не разбра подробностите.

# 394
Да, нека ни покажат Екатерина в друг отбор. Да видим дали пак ще джавка и хапе с думи. Или ще стане душата на компанията.
Днес очаквах Ралица да каже на Христа: Ама как гладни, и на реката получавахте (малко) храна!
Не оправдавам Христа, но ме подразни как й висяха на главата от екипа и й говореха: Нищо ти няма. Добре си. Държаха да я искарат симулант. Но човек може да е психически зле и с кръвно 120/80. Пролича си как използват участниците без да ги интересува какво им причиняват. Все едно, че последните са кукли-марионетки, а не живи същества.

# 395
Така е щото, теоритично всички може да се откажат и дори и да останат 2-3ма те няма да има какво да излъчват 3 месеца Simple Smile

# 396
Ами да нямат като са си избрали лигли и кекави участници.

# 397
  • София
Не ме интересува всъщност плащат ли неустойки или не. Но не може да казваш на някого как се чувства. Ако иска да си ходи. Иван също го изкараха страхливец. А според мен може и да е разбрал тъпите им сценарии и затова да е духнал.

# 398
Христа изведнъж загуби сили, като чу как Николай искаше да разнищи играта преди да си легнат. Ясно беше, че не могат да "кълват" и нарочват пак Екатерина, защото тя се справи много добре на играта. На Николай вече му просветна, че другите две жени са най-слабото им звено, Христа го разбра и предусети накъде отиват нещата. Като се измести погледа от "вечно дразнещата" и удобна за номинация Катя, следващата е тя и Мира. Ивайло също е слаб играч, но едва ли мъжете ще си отслабят толкова отбора, за да го махнат.

# 399
  • SF
Казаха и, че кръвното и е добре.. Тая какво ми говори, че било леко вдигнато?

Излъга ги.
Както лъже, че е СЕО на голям бизнес.

# 400
  • SF
Така е щото, теоритично всички може да се откажат и дори и да останат 2-3ма те няма да има какво да излъчват 3 месеца Simple Smile

Ама естествено, че в телевизионен формат, който продължава 3 месеца, излъчва се всеки ден в прайм тайма, всичко е "заковано" и няма непредвидени рискове.
Вече трима напуснаха по здравословни причини. Пламен си тръгна от вилата. Не е заради джанките. Сега е напът четвърти. Това би могло да се случи на първата седмица. Няма как в договорите да има точка, която да гласи, че това не е затвор и като кажат "ох, лошо ми е" и ще ги пускат.
Явили са се доброволно. Вече са гледали един сезон. Тъпото парче Христа не си е направило добре сметката, но пък добре е помислило как да се нагласи за пред камерите. Да изглежда красива и яката мацка.

Аз не съм в Игрите, не защото не искам да се запозная с много млади хора и да стана известна. А защото знам, че условията са ми трудни и непознати: без санитария, без храна, без кафе, все ще има едни десетина мъже, които ще бягат по-бързо, ще скачат по-високо и ще бъдат по-мускулести от мене. Предполагам, че имат 2-3 комплекта дрехи, но на мене са ми малко. Когато съм на море и завали дъжд, ми става студено. Не обичам да ям сух хляб. Не изглеждам добре с нересана коса... И ето ме тук, сред пишещите, а не там сред волевите.
Чучулатата бизнесдама какво си е въобразявала?
Като не й харесва, да се поджавка малко с Николай, вместо да стъпва на пръсти около него. Ще я номинират, ще загуби и ще си тръгне без неустойки.
Сега е дразнеща с това имам кръвно, нямам кръвно, гладна съм, не съм свикнала без баня, без парфюм, без пари...
Сякаш другите участници живеят в полите на Странджа и този начин на живот е типичен за тях.

# 401
Ооо, тя снощи ясно каза: аз много добре знам къде отивам (за формата), но е толко смотана, че веднъж много добре знае, веднъж не знаела, че ще е лишавана. Зависи от къде духа вятъра! Може да си е мислела, че с неземната си красота и светъл ум тя няма как да се окаже от бедните, гладните, победените? Начи няма 1 грам мозък в главата, ако и за миг е тръгнала към Игрите с тази нагласа. И тя очевидно няма мозък... Не ѝ търсете оправдания. Опитва да се измъкне като мокра връв и щото знае какви ги е надробила, но няма достойнство, пробутва селски номера - ох, лошо ми е; вдигнах кръвно; нема лукс, а аз съм принцеса; Катя бърбори и ме разсейва, иначе аз мога всички топчета на земята да вкарам; гладна съм... дрън-дрън! На някой друг тия номера да пробутва.

# 402
  • Варна
абсурдно е нормален и разумен човек даже да си помисли , че има шанс нещо да е естествено , всичко си е по сценарии и режисирано . Със сигурност и дубли има Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Няма как толкова много пари за такива продукции да се оставят на случайноста.
Има и друго вярно - с много малко изключения всички игри са доста по удобни предимно за добре тренирани МЪЖЕ.Всякакви там кифли , миски , мейтки , джукеси , очилатковци  , а дори и нормални , че и добре тренирани жени са много  , много бледа конкуренция.Дори в част от пъзелите - спомнете си сглобяването на куба или някой от лабиринтите.Нали за дърпането на тези въжета сила се иска, как да го направиш кАто ти треперят ръцете.

# 403
О, режисиране има и то много -но и не е като да не им е дала повод Христа.

Ако нямаше режисиране - как щяха да заснемат Катето докато си яде шоколадчето - едва ли ходят с камера с всеки, който се отдалечи сам в гората - хихихи.

А за този шоколад - в минали сезон нали ги наказаха за вафли - сега защо това не е проблем? Хайде преди беше мисия, но снощи си беше инициатива на Йоана - не е ли нарушение на правилата? Хаха или за Катя и Йоана правила не важат?

# 404
Така е, за тази игра конкретно съм съгласен. Но аз визирам всички игри от началото на формата. Те перманентно са си зле. А ако Мая се завърне ще са в пълен състав. Просто мисля глобално за играта и за няколко седмици напред. Не искам при обединението те да са най-многобройното племе и да асимилират чужди играчи, които после да гонят. Не че не може да има нови коалиции, а и там не са много сплотени, но стадната психика е от особено значение при такива формати и при 80, 90% от случаите се гонят чуждите елементи.
Не искам да гледам как играчи като Тодор, Любо, Ваня, Вайс и пр. да зависят от гласовете на мишоци като Христа, Никито, Мира и т.н. А в една игра всеки може да падне, не се знае какво ще ти се падне и какъв ден ще имаш.

Почти на 100% съм сигурен, че няма такава опасност.
Няма как да оцелеят Рибарите като племе с това мислене и липсата на лидер.

То и миналата година никой не вярваше, че траките ще са най-многобройното племе и ще асимилира всички.И техният баскетболист-лидер не беше кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт