💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 599
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 915
Катя в кадрите от промото е същинска вещица. Такава злоба не може да се изиграе. Радвам се за Джералдин, ама ми остана леко горчив привкус, заради подбутването. Реално Ивайло отпадна още на брадвите де.
Жътварите са ми много готини как се прегръщат като виждат Джери и Любо.

# 916
Не знам какъв е бил Чудомир, ама ми е много особен. Едни широки рамене и врат и едни тънки глезени и едни ококорени неадекватни очи.

# 917
  • Испания
Да идва и да си прибира пациентката.

# 918
Мисля , мисля кой е нормален в това племе ... ами няма нормални , всички са избирани с конкурс 🤦♀🤦♀🤦♀
И аз предпочитах Джералдин , но всичко в играта си беше по-подходящо за жена , а реакцията на Катя е супер зле ... като самата нея !

# 919
  • София
Все пак се радвам за Джери, но ми остава един горчив привкус, като целия сезон до тук.
Но генерално погледнато най-накрая Рибарите загубиха член на племето, което е добре, тези слабаци не бива да имат предимство и да чистят силните противникови играчи, защото искам най-добрите на финалните игри. Мая все още я смятам за член на племето, докато официално не съобщят, че е напуснала.
Т.е. засега са 7, колкото и Ловците. А Жътварите са 6.

# 920
  • София
Ден ли е, нощ ли е при тея? Чудомир се прибира по пладне, а Джералдин и Любо по месечина...

Снимачният екип май е ходил да снима завръщането на Чудомир, а когато са се навечеряли, са се върнали за преснимането на завръщането на Джералдин.
Щото два снимачни екипа струват скъпо... Stuck Out Tongue Winking Eye
Би трябвало да имат поне 3.

# 921
Не знам какъв е бил Чудомир, ама ми е много особен. Едни широки рамене и врат и едни тънки глезени и едни ококорени неадекватни очи.

Футболист. И мой съученик. Само да кажа, че сме 89 набор.

# 922
  • SF
Може би имат 5, но нещо при монтажа не им се е получило. Или са преигравали връщането, докато не се получи непринудено.
Притеснените жътвари похапваха, вместо да ги изчакат.

# 923
Гледам снимката и се сетих, че днес на живото включване на Александър в ИГ, Николай много се възмущаваше, че са го представили като модел. А Александър че са го написали че е търговски представител.
Значи лъжата е започнала още с визитките.

# 924
Според мен това с брадвата си беше чист късмет.

# 925
  • София
Гледам снимката и се сетих, че днес на живото включване на Александър в ИГ, Николай много се възмущаваше, че са го представили като модел. А Александър че са го написали че е търговски представител.
Значи лъжата е започнала още с визитките.
И тече през цялото време!

# 926
Ивайло обаче реагира много достойно при загубата, докато Джери прекали с радостта и това как го е "размазала".

# 927
  • Испания
Вайс е съкрушен.

Владислав все по-малко ми харесва.

Джералдин се заблуждава, че ще си похарчи грошовете, когато тя реши.

# 928
  • Варна
Отново правила на парче. Сега победителя взема парите на победения. Дали може, ако си номиниран за елиминация да подариш грошовете си на някого, преди да тръгнеш и после той да ти ги преподари, ако се върнеш? Така поне ще останат в племето.

# 929
"Ловците и Рибарите си оспорват първото място.."
Надявам се тези думи да не са към края на самата игра в понеделник..

Общи условия

Активация на акаунт