💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 605
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Вайс ми изглежда засегнат май. За Ивана ли бяха писали, че й правил предложения и тя го отхвърлила. Нещо такова ми се струва.

# 1 036
Аз на скрийшота на Вайс виждам три имена и определено съм съгласна, че това най-отгоре е на най-тъпия от тримата.
Той и много драпа да ни го докаже с всеки свой пост. 😂
Успешно до момента.

# 1 037
  • Испания
Не е въпрос на съревнование Смайли.
А на това, че прекалено многото сценарий и режисура отблъскват.
Отделно е някакъв критерии за интерес към един или друг формат.

Аз съм последният човек, който би защитавал Тупарев, защото съм се нагледала на негови продукции, но съм любител на статистиките, които се основават на реални факти, та в тази връзка:

Игри на волята                                                                  Фермата

Тема 5 - стр. 69                                                                          х

Тема 4 - стр. 84                                                               Тема 4 - стр. 71

Тема 3 - стр. 102                                                             Тема 3 - стр. 69

Тема 2 - стр. 82                                                                Тема 2 - стр. 42

Тема 1 - стр. 53                                                                Тема 1 - стр. 53

Рапорт даден!

# 1 038
  • Sunshine state
Просто е топ простак, а очаквах тази роля да заеме Тодор. 🤷🏼♀ Интересното е, че явно и за красив се има. 😂

# 1 039
  • Испания
Просто е топ простак, а очаквах тази роля да заеме Тодор. 🤷🏼♀ Интересното е, че явно и за красив се има. 😂

По-скоро за неотразим и неустоим.

# 1 040
Скрит текст:
Аз съм последният човек, който би защитавал Тупарев, защото съм се нагледала на негови продукции, но съм любител на статистиките, които се основават на реални факти, та в тази връзка:

Игри на волята                                                                  Фермата

Тема 5 - стр. 69                                                                          х

Тема 4 - стр. 84                                                               Тема 4 - стр. 71

Тема 3 - стр. 102                                                             Тема 3 - стр. 69

Тема 2 - стр. 82                                                                Тема 2 - стр. 42

Тема 1 - стр. 53                                                                Тема 1 - стр. 53

Рапорт даден!
Рапорт приет! Simple Smile
Много добро измъкване, красота
Удоволствие е да водиш дискусия с умен и съобразителен събеседник.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 18:24 от Bengun

# 1 041
Нагласено или не аз съм много разочарована Sad Исках Ивайло да победи, беше ми забавен 😆 Не мога да разбера защо Катя, толкова го беше нарочила и все повтаряше, че ще го номинира всеки път и иска да си тръгне. Защото й е казал това, което мисли за нея или просто го смяташе за достоен противник. Николай и Христа доста повече я обиждаха и унижаваха с подигравките, че няма семейство на тази възраст, че скороо нямало да чуе думата "мама" и т.н.. А за думите на Николай, че е никак...а.. просто няма да коментирам, а тя си продължаваше с Ивайло, та Ивайло 😠 А оправя веждите на Ники, грошовете щяла да сидаде за Христа.. Думи нямам 😑😑😑😑

# 1 042

Джералдин не носи ли три торби?

И да носи 3 - това не се е отразило на крайни резултат. Пак е минала 3 пъти

# 1 043
ВайсЧО се излага все повече и повече. Започва да ми е по-неприятен дори и от Катя.

Този бил джендър, онзи бил идиот. И забележете за кого го казва - хора от неговия отбор.

# 1 044
  • Испания
Скрит текст:

Скрит текст:
Рапорт даден!
Рапорт приет! Simple Smile
Много добро измъкване, красота
Удоволствие е да водиш дискусия с умен и съобразителен събеседник.

Благодаря. "Фермата" има реално основание да пълни повече страници, защото се излъчва не пет, а шест дни в седмицата, но това не се случва.

Тъкмо да се разочаровам от отговора ти и ти го редактира.

Всичко това няма никакво значение. Просто отговор с намигване.

Пак ще кажа: тази година участниците са много смели в изказването на мнения - нещо, което на мен ми харесва.

# 1 045
Относно за Джери и торбичките.. Лично аз не виждам проблем. Може в бързината да е хванала 3 и да не се е усетила. Все пак си мина три пъти през тунела, така че нямаше да има разлика в представянето и.

# 1 046
  • София
Във Фермата стана лудница заради един конкретен участник, който разбуни духовете и се пише 90% за нея. Стана като някаква война направо. И наистина на база само тази конкретна седмица задминаха за първи път темата за ИВ. Да, там е на 4 тема, а тук е 5 тема, но и двете започнаха да се изписват от този понеделник, 28.09 и сега там са на 74 стр. а тук на 70 стр. И тази тенденция не е само от тази седмица. Виждате какво нещо прави само един участник. Иначе е ясно къде се пише повече, то се вижда и от статистиката на Смайли.
Иначе аз си ги гледам и двете шоута с интерес. Но съм разочарован от този сезон на ИВ, поне към момента. Simple Smile

# 1 047
Никога не съм гледала Фермата с тази статистика ми стана любопитно.
Беше ми все едно кой ще бие снощи.Малката не я разбирам,Пилота явно беше постигнал тих мир с Катя и рядко го даваха.

# 1 048
  • Испания
Чудомир, попитан за Мая.

# 1 049
  • София
Брей този Чудомир много смел ще се окаже. Simple Smile
За първи път някой участник в ИВ да се осмели да ги жегне за ББ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт