💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 599
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 1 020
Не е въпрос на съревнование Смайли.
А на това, че прекалено многото сценарий и режисура отблъскват.
Отделно е някакъв критерии за интерес към един или друг формат.

# 1 021
  • Sunshine state
На мен Игрите са ми по-интересни от Фермата. Сценарий или не, това е положението. И мен ме дразни, ама ги гледам с интерес. В деугото предаване има една особа, която е разбунила духовете и за това се изписват страница след страница.

# 1 022

Джералдин не носи ли три торби?

# 1 023
На мен също игрите са ми в пъти по-интересни и динамични като формат. И предпочитани за гледане. Фермата ми е между другото повече Simple Smile

Скрит текст:

Да. Един от курсовете и беше с три, а един само с една. Остана незабелязано от съдията, но снощи във фейса я разкриха.

# 1 024
То и аз се мъча, за поредна година, да гледам Фермата, ама ми е скучна.
Пък и тук в темата ми е забавно, в другата- не, и никога не ми е било.

# 1 025
  • Испания
Не е въпрос на съревнование Смайли.
А на това, че прекалено многото сценарий и режисура отблъскват.
Отделно е някакъв критерии за интерес към един или друг формат.

Това за сценария и режисурата е известно от миналата година.
Да не би да мислиш, че във "Фермата" няма?
Всеки има своите интереси. Не следя "Фермата" и не би я гледала, защото не ми е интересно, въпреки че харесвам Иван и Андрей.

Да, разбирам какво имаш предвид, сравнявайки страниците тук и интереса на зрителите.

В тази връзка нито вярвам, че Джералдин спечели честно с брадвите, нито че Ивайло загуби, защото не уцели канапите. Но... всеки вярва в различни неща.

Том с Мики Маус и Юлиян Simple Smile
Скрит текст:

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

Фризьорът на формата "изпробва" играта.

Скрит текст:

Да, така беше.

# 1 026
Тук има един тънък момент... Не знам напълно еднакви ли бяха елементите и на двамата с Любо, и нямаше как да се разбере това, но може от фигурите на Чудомир да не може да се сглоби квадрат.
[/quote]

Защо да няма - още на играта ги видях, че са еднакви, който иска да изгледа отново видеото и на стоп кадър да ги преброи. Бяха 2 големи триъгълника, 1 квадрат, 1 ромб и 3 малки триъгълника

# 1 027
Ок, благодаря ви. В първия момент помислих, че самата торба изглежда по-голяма от захвата. Обичам да си сверявам часовника тук, а не във фейса.

# 1 028
Но преди брадвите е по-изтощен от сложената тежест.
Не разбрахме, ако преднината беше за Ивайло, в какво щеше да се изразява.
Ами да беше спечелил Чудомир, можеше и да разберем.
Тук има един тънък момент... Не знам напълно еднакви ли бяха елементите и на двамата с Любо, и нямаше как да се разбере това, но може от фигурите на Чудомир да не може да се сглоби квадрат. Допускам и тази лекинка невидима "спънка" за помагача когато трябва да се "хакне" единия от двамата играчи, защото никой не обръща внимание на това в движение... Брадвите му на Ивайло, обаче, определено не бяха гумени и съвсем не изглеждаше, че той мята с идеята да не уцели.
А защо просто да не приемем, че жътварите бяха по- добри?

# 1 029
Обясних ти защо. Защото предимството придния път беше 1 кукичка.
А и не сме късопаметни и помним изцепките тъпареви в Сезон 1. Вълчо кожата мени, нрава- тц.

# 1 030
  • SF
Според мен на играчите им се показва, че играта може да бъде изиграна, пъзелът подреден, трасето преминато. Утре може да ги накарат да прескочат 5-метров трап или да прелетят над лост.
Елементите на пъзелите трябва да са еднакви, за да няма по-лесен и по-труден. Даже ми направи впечатление, че ако искат, могат да преписват, защото дъските бяха достатъчно близко, без параван между тях и който иска, може да гледа в дъската на другия.
Дори да види къде се поставя първият елемент, е достатъчно, за да продължа сам.

# 1 031
  • Испания
Вайс

Симона за Йоанна

Чудомир

# 1 032
Аз на скрийшота на Вайс виждам три имена и определено съм съгласна, че това най-отгоре е на най-тъпия от тримата.

# 1 033
  • Sunshine state
Аз на скрийшота на Вайс виждам три имена и определено съм съгласна, че това най-отгоре е на най-тъпия от тримата.
Той и много драпа да ни го докаже с всеки свой пост. 😂

# 1 034
  • София
Хах, Вайс пак се е изцепил. Много е ограничено това момче. Много бой е ял в главата.

Общи условия

Активация на акаунт