ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 871
  • 785
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Еха браво на момичето ти, Просто майка. И аз тръпна да видя резултата от първата контролна, дано е толкова добър като на твоето момиче.
Стон, и аз не мога да помня цифри. Запаметила съм само собствения си номер и пин кода на картата си. Всичко друго гледам от някъде и преписвам, когато ми трябва.

# 271
  • о`майна лунна нощ е
След въпрос "Аз вечерях ли?", зададен в 22 часа не може да ме впечатли с друга форма на разсеяност. Все си мисля, че гладът/храненето и ходенето на едно усамотено място са физиологични процеси, сиреч природен часовник.

# 272
Туиг,
Позната история. Често водим спорове дали нещо важно изобщо ми е казано или си е мислила, че ми го е казала.
Обмислям опцията да започна да я записвам😄😄😄

# 273
След въпрос "Аз вечерях ли?", зададен в 22 часа не може да ме впечатли с друга форма на разсеяност. Все си мисля, че гладът/храненето и ходенето на едно усамотено място са физиологични процеси, сиреч природен часовник.
Туиг, това за момчетата пубери, да са ни здрави, не е разсеяност, а собственото учудване, че пак са гладни. Joy

# 274
Rolling Eyes
Триша, мина ли операцията? Как сте?
Да, мина, добре е, благодаря ви на всички за положителната енергия, всичко е било точно по план. Добре е, вече  дори не е и замаян, а влезе в мрънкащото си настроение - искам да ми махат абокадаааа, искам да мога да си свивам крака, защо не ми сложиха възглавница под крака и т.н. то при него  си е програма направо Simple Smile

А по повод за разсеяността, трудно може някой да се мери с него Simple Smile
1. В петък си  зарязал якето в училище, та в понеделник се наложи да влезе с дебелото зимно яке.
2. Случка от вчера - всеки път ни карат да махаме космите около областта, която ще оперират, този път са двете кокалчета на левия глезен. Влезе да се къпе и му викам "сине майчин, голям си вече, ето ти самобръсначката, обръсни се сам". След малко ме вика, че се бил нарязал, ама го  представя все едно се е заколил Flushed тичам аз бързо и виждам, че се е порязал съвсеееем малко на: средата на бедрото и на коляното?!?!?! Почвам да мърморя, че къде ще го оперират къде е бръснал той и му казвам, дай ми, аз ще ги махам пак явно и почвам и... изведнъж виждам белезите от операцията юли!?!? Той бръснал десния крак! Та  така, минах и  левия глезен после Simple Smile А пък той косми няма, има само мъх, много се радвам, че е взел моя ген и явно няма да е изобщо космат Simple Smile

# 275
Триша,гушшшш❤ Радвам се, че всичко е минало по план! Бърза възстановяване на детето! ❤ Въхищавам ти се , че дори в тежки моменти чувството ти за хумор не те напуска!  Само хубави неща да ви се случват!

# 276
  • Между гори и планини
Бързо оздравяване и от мен!

# 277
  • Sofia
Бързо възстановяване на младежа🤗

# 278
Триша, радвам се, че всичко върви по план!
Бързо и леко възстановяване!

При последното ходене в Пирогов, имаше две деца, на които бяха снимали на рентген здравия крак. А на едното, дори бяха сложили и гипса на здравия крак. И все се караха на децата. Те били сбъркали Simple Smile

# 279
  • София
Триша, бързо възстановяване на младежа и нека сумти само по пубертетски, а не здравословни причини.

# 280
  • София
Бързо възстановяване и от мен! 🍀 Герои сте и двамата!

# 281
  • София
Бързо възстановяване на момъка, Триша! ❤️😊

# 282
  • софия
Щом докторът не е объркал краката всичко е точно (шегувам се).
Бързо възстановяване!

# 283
Бързо възстановяване на младежа!

# 284
Триша, бързо възстановяване на момчето!

Общи условия

Активация на акаунт