ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 821
  • 785
  •   1
Отговори
# 450
Успех на младежа, Ston!
Аз напоследък избягвам да гледам мачовете на нашите. Коронавируса ми е добро оправдание Simple Smile Коремът ме заболява от притеснение!

# 451
Стон, успех на младежа! Силно стиснати палци от мен!

ММ дълги годинисе занимава със спорт професионално. Когато ходех на мачове, сърцето ми щеше да изхвръкне, но спортистите по друг начин усещат нещата , когато са вътре.
По същия  начин се чувствах на балетните спектакли на Моника и на концертите и по цигулка.Да не сбърка, да не се спъне, дали ще запази равновесие... Веднъж си забрави нотите, ама като казвам забрави, наистина забрави. И спря. И как да й помогна аз?! Учителката зад гърба ми и прошепва:” Ми, фа..”, а тя не тръгва и това си е. Най- накрая и заговориха звездите и се освести, ама аз се припомних миринайсет пъти.Виж, хореография никога н е е забравяла.
Бисерска му работа.

# 452
Мислех си, че само аз се вживявам в състезанията на детето!
Имаше период отказвах да влизам в залата, много ме напрягаше. Бях си внушила и, че когато го гледам той се притеснява и греши!

Ако имам компания за кафе, обяд или разходка .. направо го зарязвам и гледам да не мисля какво се е случвало в залата!

На НВОтата не съм го мислила така,  както на държавното и то с ясната мисъл, че не е тренирал от март до юли!

# 453
Точно, Бисе! Те и двамата искат да ходя, казват, че не се притесняват от мен или от когото и да е друг.
Сигурно съм единствения родител, който си отдъхва, когато изкарат детето му от игра Simple Smile Но това рядко се случва.
Малкия се върна малко без време...отпаднаха преди суперфинала на волейбола. Все пак са 9 или 10 в цяла България, което никак не е малко.  Играл е всички мачове, без да го сменят и за мин.
Единственото лошо е, че се върна с зачервен нос, леко хремав Simple Smile

. Бях си внушила и, че когато го гледам той се притеснява и греши!

Това често са и моите мисли!

# 454
  • София
Триша, бързо възстановяване на младежа!

Ston, успех в състезанието на твоя!

Явно повечето сте явни или скрити математици....аз нищо не си спомням от математиката....не е моето....

Браво на готвещите деца, моите засега само ядат и помагат в слагането и вдигането на масата. Младежът не си носи храна от вкъщи, въпреки, че е на смени, предпочита да си купи нещо отвън за обяд....затова винаги гледам да има готвено вкъщи, за да има поне едно ядене на ден топло ( освен закуската). Давам му по 6 лв. на ден, нищо не връща...то нямаме и такава уговорка.

Аз ставам в 5:45, 6:15 двамата мъже, девойката я излюпваме в 6:45...

# 455
# 456
  • София
Аз да се изложа тук, почти не съм ходила на мачове на детето. Баща му има това удоволствие, но и той не се възползва на 100%, например, когато гостуват извън града и ги возят организирано, не ходи.
Аз забавлявам малкия, той не може да издържи цял мач на едно място, така че си намираме други занимания.

# 457
Скаридка, какво тренираше твоят младеж?
Ако беше футбол, баскетбол, можеше и да не ходя на всеки мач, все пак са по-често. В гимнастиката обаче няма чак толкова много състезания и рядко пропускам. Но аз обичам да гледам, не само моя и неговия отбор, а и децата от другите отбори. Интересно ми е. При нас има някои родители, които никога не са ходили да гледат състезания. На мен пък това ми е странно. Аз му знам съчетанията, за последните години колко имена на упражнения научих дори и на тези, които още не може да ги прави. Групи трудност, оценявания, правилници. Ми интересно ми е. 🤣

# 458
Покрай децата и аз се запалих по спорта (като зрител Simple Smile) В ученическите си години дори бях освободена от фвс...не съм спортувала нищо...
Но децата от съвсем малки са все на някакъв спорт. Минаха през плуване, тенис на корт и после футбол и волейбол...те са и до днес, вече доста време Simple Smile

Сега обичам много да гледам волейбол, дори ходя на мачовете на мъжете, когато са в нашата зала. Но на нашите деца ми е все притеснено! И аз доста правила и термини научих, но и още много неща не разбирам. Понякога като ми говорят ентусиазирано, нищо не им разбирам, но пък кимам умно Simple Smile

По темата със сборниците не се включвам, защото не купувам и не искам да купувам такива! Дразнят ме изискванията за допълнителни помагала, особенно когато и от учебника не успяват да решат всички задачи. Разбира се когато задължително се иска от учител, няма какво да направя, но по желание - не!

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:42 от MollyBy

# 459
  • София
А и алкохолният шкаф ми е празен. Трябва нещо да се зареди, иде зима.

Ама бива ли така? Я се стягай и се взимай в ръце Simple Smile Тепърва идват тежките зимни месеци и без нещо сгряващо се как ще се кара? Леле ако те чуят Слънчевата, Дидева и Санака направо ще изпаднем от класацията Simple Smile

И бърза сводка от изненадата. Момчето е било супер шашнато, забравило си е граматиката. Казал е, че никога не му се е случвало такова нещо и е виждал такива неща само по филмите. Почти се е разплакал. Колко малко му трябва на едно дете, за да се почувства специално и да полети на крилете на щастието. наистина адмирации за тази Учителка, която ги е подтикнала да направят това нещо децата. Явно ще им стане традиция и всеки ще чака с нетърпение рождения си ден. Имало и много снимки, но довечера щял да ми ги показва. Направо не вярвам - той, който отказва да се снима се е снимал и е снимал. Даже не се и сетих да попитам как е минал френският днес!   

Ston силно ще стискам палци за малкото ти момче. Обожавам да гледам спортна гимнастика.

# 460
  • София
Браво на децата, които тренират усилено и се явяват на състезание.

Аз имам един такъв въпрос: играят ли децата ви на компютърни игри?
Ние държахме фронта до това лято, когато като награда за успешно приключилата драма наречена НВО, му подарихме за рд-то компютър, който има възможности за игри ( почти геймърски). Всичките му приятели от стария клас ( понастоящем учещи в НЕГ, 1 и 2АЕГ , 18-то, ФЕГ и тн.) играят от отдавна, част от съучениците му в 73, също...
Лятото не ми пречеше, че играе, но в момента взех да се притеснявам....забранявам, леко и не толкова леко покрещявам и тн....имам чувството, че само това му е в главата....Обяснението му ( не че ме удовлетворява), всички играят, нормално е....уча...
Та вие срещате ли този проблем? 

# 461
  • София
Играят да ... по време на извънредното положение даже беше страшно ...
Сега няма време, само през почивните дни успява да седне за малко.

# 462
  • о`майна лунна нощ е
Да, наборът играе, и то доста. Спрямо моите стандартни - прекалява. Мрънкам, ограничавам, доколкото е възможно, но това е неговият начин да разпусне.
Скоро ви пусках снимка от нощите. Онази, в която посрещаше гостите от друга планета.

# 463
Мама Мони, звучи много хубаво, но ако се случи на моя пубер, би се побъркал от ужас...Той ненавижда да е център на внимание. Най- неприятната част от рождените  му дни като малък беше тази, в която някой призовава да му пеят "Честит рожден ден", последващите ръкопляскания и т.н По едно време почна да кани само по няколко деца, а последните няколко години изобщо не иска празненства. Разхождат се някъде с приятели.
Рядко играе, но това не означава, че не прекарва много време пред екран.

# 464
Играят доста. Сега много свободно време май не остава, пък и  май мерака им вече взе да отминава. Други неща започват да ги вълнуват!
Дори на мен ми е чудно как и защо чак сега вашия се е запалил по игрите...но всеки си знае, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт