ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 907
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Късметна, здрава и весела да е рожденичката и страхотен празник да има!
Това с речника е голям проблем. И моя набор е много зле, твърдя му, че защото не чете, но кой ме слуша. Ама много е зле и наистина на английски му идват думите, на български не. Срамно е. Та даже вчера ми каза виц за италианец и англичанин и французин, дето им вързалинръцете и ги били да си признаят нещо си, та англичанина и французина след известно време си признали и ги пуснали, а италианеца нищо не казал и го пребили от бой. Като го питали после защо не е признал отговорил - ми как да говоря, бяха ми вързани ръцете 😀. И моят набор така. Весел ден!

# 121
  • София
Просто Мария Честит празник! Да е успешна, здрава и щастлива!!!

# 122
  • София
Честита да ти е наборката, Просто_майка, и все така да е борбена както при раждането си Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:35 от green_dawn

# 123
Честита да ти е наборката, Просто Мария, и все така да е борбена както при раждането си Simple Smile

Хахахах, ама защо така прекръстихте Просто_майка Simple Smile

Имам похвала в Школо за девойката от учителката по английски, че успешно е изпълнила възложена задача. Simple Smile

# 124
  • София
Така е, който преписва...

# 125
  • София
Честит празник  на рожденичката и от мен. Да е здрава и много успешна.
При нас се появи първата оценка - по физическо - 4. Очакваме резултата от математиката, а днес ще имат и първото контролно по чужд език. Моята също се оплаква, че е много шумно в някои от часовете. Вчера, докато ги препитвали на думи, момчетата бурно тропали с крака и пляскали с ръце и викали на всеки успех на техен съученик. Та часа завършил с диктовка, с която естествено никой не се е справил.

# 126
  • софия
Нашата първа оценка е 19 от 20 т., защото листът на постера, който е предала, бил малко смачкан Grinning

# 127
  • у дома...
То при мен положението много често е Просто Мария, та не са сгрешили дамите Grinning

# 128
  • София
Просто_майка, весел празник, да е здрава, усмихната и успешна рожденичката!
Гледам вече повечето деца се обзаведоха с първи оценки, при мен Школо още мълчи...преговаряли са по Литература материал от миналата година, а вчера е намерила библиотеката в училището и поиска да пише там домашни понякога. Ако е разрешено, нямам против...
Този вирус с гърлобол и хрема го минахме всички у нас, за 3-5 дни отшумява.

# 129
  • София
Същият вирус ме мъчи и мен сега... Гърлото го оправих с изварения комрес, но хремата тепърва ме почва.

# 130
  • София
Просто-майка, да ти е жива и здрава рожденичката! Много добри приятелства да създаде в новото училище и да се чувства добре там!
При нас продължава да няма информация за стипендии. Надявам се, че това значи, че още не са почнали сроковете за подаване.

# 131
Честити да са всички празнуващи! Здраве, щастие и присъствено обучение !
Доколкото разбрах за стипендиите тази година 8 клас за успех ще получават само деца с 92+т и по двете НВО! Според обяснението на сина ми това било министерско решение, че тази година много били високи резултатите и щяла да се охарчи държавата!

# 132
Ей така като се почне и припадам Simple Smile. Няма такава бира "министерско решение" как да се раздават стипендиите. Всяко училище си избира критериите, по които ще раздава стипендиите като се съобразяват с едно ПМС. Дали училището ще избере бал от НВО или успех от 7ми клас и при какъв бал/успех си е негова работа. Но е много лесно да кажеш "от министерството е" и никой не мрънка срещу теб.

# 133
Maria, преди седмица училището обяви граница от 86т по двата предмета, раздадоха им заявления. Вчера са им казали да не си приготвят документи, защото има разпоредба да се дава стипендия на деца с резултат от 92т  и на двете НВО и това не било решение на училищното ръководство. Не ми се струва логично да си сменят така рязко решението в училището. Минали години са гледали сбора от точките на двете НВО, сега два пъти да сменят критериите -не ми се вярва

# 134
  • София
Вчера имахме онлайн родителска среща и казаха да си подаде всяко дете молба за стипендия. Комисия от училището ще заседава и ще реши над какъв бал ще се получава стипендия. Критерият е приемен бал. Но това си е решение на всяко училище.

Общи условия

Активация на акаунт