ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 821
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
Mила Сара, колежка поръчала в края на август, дойдоха към 20-ти септември.. До 15 септември си вдигали телефона, сега телефонът е изключен, чат бота е спрян, на мейлове не отговарят!
Обикновено снабдявам учебниците от Хирон книжарниците, рядко липсва нещо и работят с БГ учебник, че много са се отказали
https://www.hiron2000.com/bg/pages/knijarnici-hiron-varna/
Maй Хироните са няколко, аз пазарувам от тези, но физически.. Извинявам се май те подведох

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 18:56 от скаридка

# 511
  • Между гори и планини
Хаха, аз работих в Хирон 2000, а това са разцепената след тях книжарница. И двете са във Варна 😂

# 512
  • София
Доня Дафина, сайтът, който скаридка е пуснала ли е твоят?  Хахахха, коректорът на телефона поправи Доня на Диня. Joy

Има в сайта предупреждение за 7 работни дни. Ама те минаха и заминаха.

# 513
  • Между гори и планини
Доня Дафина, сайтът, който скаридка е пуснала ли е твоят?  Хахахха, коректорът на телефона поправи Доня на Диня. Joy

Има в сайта предупреждение за 7 работни дни. Ама те минаха и заминаха.
https://www.hiron2000.com/index.php?language=bg&_qry=pages/k … nici-hiron-varna/
Тук съм работила. Другата е Хирон 3000
А иначе никът ми са истинските ми имена - първото на латински, второто на арабски, но идва от Испания. А съм Доня, защото рода на мъжа ми е от Испания с родословие от 1240г и има цял град, герб и останки от замък на прапрапра... Дядото . Ха, сега разберете как се казвам 😂😂😂

# 514
  • София
Нещо се притесних днес.
На моята девойка ѝ е прилошало по ФВС. На бягане. Свършил ѝ е въздухът, причерняло ѝ е. Обадиха ми се заедно с учителката. Тя ни посъветва евентуално да говорим с лекар, за да проверим дали има някакъв проблем. Тази жена ви казах, че е страхотна.
Както и да е.
Говорих с ЛЛ, тя каза, че това често се случва с момичетата в тази възраст. Пита ме дали спи достатъчно, ами не. Друго няма - яла е сутринта.
Ако се повтори нещо подобно, ще ни назначи пълни изследвания.
И сега се чудя дали пък не трябва да я заведем на кардиолог. Много ме е страх от такива случаи.

# 515
Нещо се притесних днес.
На моята девойка ѝ е прилошало по ФВС. На бягане. Свършил ѝ е въздухът, причерняло ѝ е. Обадиха ми се заедно с учителката. Тя ни посъветва евентуално да говорим с лекар, за да проверим дали има някакъв проблем. Тази жена ви казах, че е страхотна.
Както и да е.
Говорих с ЛЛ, тя каза, че това често се случва с момичетата в тази възраст. Пита ме дали спи достатъчно, ами не. Друго няма - яла е сутринта.
И сега се чудя дали пък не трябва да я заведем на кардиолог. Много ме е страх от такива случаи.
                 Red , винаги и слагай нещо сладко - шоколад,бонбон.В такива случаи най-често пада кръвната захар.По-голямо натоварване комбинирано с липса на закуска и....после ние се ядосваме.Моята ,голямата, така падна от стъпалата на трамвая и добре,че се бях обърнала да и подам ръка при слизане та успях да я хвана.Веднага минахме на всички възможни изследвания и...нищо.Моментно падане на кръвна захар - всички това казаха и поне година винаги следях дали има нещо сладко и щом започне да и прималява или причернява хапва и се разминава.Сега няма никакви проблеми.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:18 от Didia

# 516
  • софия
Ред, моята веднъж припада и 2 пъти й причернява. Когато припадна виках Бърза помощ. Не ни се беше случвало никога. Беше събрала границите и паднало кръвното. Лятото, след като се беше къпала.
След това, по-миналата година в мола, пазарувайки подаръци за Коледа й беше причерняло и миналата година станала от кревата и решила да "тренира". Без загрявка, без нищо. От кревата, на "тренировка". Щях да умра като ми се обади и задъхано ми обясняваше как й е зле. Бях на работа. Докато се прибера й беше преминало.
Единственото хубаво е, че вече знае, когато усети признаците какво е и какво трябва да се направи - ляга, вдига краката високо/сяда някъде и пие вода на малки глътки. Може и нещо сладичко да се хапне, както е написала Дидиа.
Говорих с доста лекари. Било нормално. От възрастта и хормоните е.

# 517
  • София
Ох, благодаря ви.
Явно наистина се случва.
Аз нали на принципа "това, което го мисли майката"...
И да, точно това за нещото сладко, за което пише Дидиа каза и ЛЛ. Ама почти го забравих от притеснение, та хубаво че има кой да ме подсети. 😊

# 518
Ред, за твое успокоение й пусни пълни изследвания, но най- вероятно е от кръвното или е паднала кръвната захар. В шести клас на Моника й падаше кръвното, а спортуваше, хранеше се уж нормално. Виеше й се свалят, един път буквално ми се свлече в ръцете. Беше след баня.( допускам, че е паднало кръвното).
Правихме пълни изследвания, лекарката каза, че от хормоналните проблими, често се случва в тази възраст. Също и от обилен цикъл.
Всичко ще е наред, ще видиш!❤

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Доня Дафина, аз така, щото съм с връзки и знам Wink
Ред, дано не се повтаря. Дребната я хващам вече няколко пъти, че се изнизва сутрин, без да е закусила и имахме разговор за последиците от "ама аз не съм гладна". Явно момичетата са много податливи към падане на кръвно в пубертета.

# 520
  • София
Аз имам техн.въпрос-някак са ми блокирани входящите съобщения.При опит да променя настройките,ми дава съобщение,че профилът е де активиран.А иначе мога да пиша в групите,които ме интересуват🤔...то вярно,че не съм влидала сигурно около 8-10години,но как успявам да пиша?
Gadamer,ако не те притеснява може ли тук да ми напишеш поне името на лекаря,за който те питах?

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:06 от perunika77

# 521
  • София
О, тя няма как да закуси в 6:30. Не ни е възможно на нас двете - не ни работят стомасите толкова рано. 😁 Хапва нещо в някое междучасие, вероятно към 9 - 10.
Иначе ми е наследила и ниското кръвно явно.
Благодаря ви, момичета. ❤️

# 522
  • софия
На мъжа ми, коскоджамити мъж, продължава от време на време да му причернява. Трябва да хапне нещо малко или да пие кола и му минава.
И двамата сме с ниско кръвно. Не знам дали се наследява.

# 523
  • София
Нещо се притесних днес.
Както и да е.

ако досега никога не сте я водили - заведете я.

според д-р Масларски, всяко дете трябва да мине на профилактичен преглед при детски кардиолог поне веднъж към 11-12 г. възраст.

# 524
  • София
Абе и мене нещо такова ме човърка...
Благодаря, jam.
А някакви идеи за добри детски кардиолози?

Общи условия

Активация на акаунт