Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 41 067
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Забелязвам, че все повече градини с яслени групи не сформират нови градински групи, а остават само тези групи, които посещават ясла. Т.е. тези, които не посещават ясла, са ощетени. Има родители, които желаят са гледат децата си до първа група ДГ и за тях има по-малки шансове за прием. Ущудваща е тази липса на места предвид ниската раждаемост през последните няколко години.

# 361
В нашата градина е точно обратното. Намаляват бройките на яслените групи и пускат бройки за първа градинска. Предишни години децата от яслата минаваха в първа градинска, а нови се приемаха по 1-2 деца. Това сега явно е с оглед липсата на персонал за яслените групи в частност в нашата градина, не знам дали ще се запази като тенденция.

# 362
ver4eto_sv, как ги докара до 10 точки на първия screen shot? Аз ги смятам 8 - 6 от адрес (К1 +К2) + 2 точки от К3. Какво пропускам?

# 363
Здравейте.
Детето ми е родено на 02.04.2020 г. и не виждам възможност за кандидатстване в яслена група. Има ли вариант да е малък и да трябва да се изчака или някъде бъркам при кандидастването? В ръководството пише: Изберете от менюто Кандидатури. Аз такъв бутон не виждам.

Благодаря.

# 364
Здравейте, случайно някой да има обяснение защо липсва точката за СДЯ, при положение, че детето посещава такава. Писала съм в контактната форма, при отговор (тъй като виждам, че има и други с подобен проблем) ще кажа, но ако някой знае нещо по въпроса ще е полезно.

# 365
А някъде списъците с кандидатстващите в дадена градина могат ли да се видят?

# 366
А някъде списъците с кандидатстващите в дадена градина могат ли да се видят?

Още не може. Тпябва да го опровят. Това последно четох.

Здравейте, случайно някой да има обяснение защо липсва точката за СДЯ, при положение, че детето посещава такава. Писала съм в контактната форма, при отговор (тъй като виждам, че има и други с подобен проблем) ще кажа, но ако някой знае нещо по въпроса ще е полезно.
Бъг в системата. Ще го оправят.

ver4eto_sv, как ги докара до 10 точки на първия screen shot? Аз ги смятам 8 - 6 от адрес (К1 +К2) + 2 точки от К3. Какво пропускам?
К1 - 4т
К2 - 2т
К3 - 2х2 т, защото Мм работи, а аз съм в отпуск за отглеждане на дете.
Пише за всеки родител х 2т.

# 367
  • София
И при нас тази точка липсва, писах им и чакам отговор. Като ми отговорят, ще споделя.

# 368
Здравейте.
Детето ми е родено на 02.04.2020 г. и не виждам възможност за кандидатстване в яслена група. Има ли вариант да е малък и да трябва да се изчака или някъде бъркам при кандидастването? В ръководството пише: Изберете от менюто Кандидатури. Аз такъв бутон не виждам.

Благодаря.
Въвеждаш данните на детето. После като го маркираш и на името излизат чертички като на основното меню. Там също има няколко опции.
Не знам дали обясних добре. И аз се лутах докато го намеря.

# 369
Има скрийншот назад, Станислав. Върни в темата и ще го намериш.
Здравейте.

Благодаря.

# 370
  • София
Здравейте! Системата не позволява да редактирам имейл за контакт в родителски профил...някой пробвал ли е?

# 371
  • София
Здравейте, включвам се и аз в темата с кандидат-ясленче, днес коригирах данни в системата и ми изниква въпрос, може да се избере кой постоянен и кой настоящ адрес да се ползва, ние искаме да кандидатсваме по настоящ, но системата как ще го вземе предвид?

# 372
  • София
Здравейте, включвам се и аз в темата с кандидат-ясленче, днес коригирах данни в системата и ми изниква въпрос, може да се избере кой постоянен и кой настоящ адрес да се ползва, ние искаме да кандидатсваме по настоящ, но системата как ще го вземе предвид?

Може да се избере, има такава опция.

# 373
  • София
Днес при мен системата работи добре. Хареса ми частта с картата на която може да видиш близките градини в района. Бях изненадана от това, че в градините в които очаквах да има реално повече от 20 места има само по 4. Както и да е подредих желанията пък каквото стане. Мисля позитивно Simple Smile успех на всички кандидастващи
Как въобще подреждат желания, с телефон или лаптоп? На мен въобще не ми излиза опция за желания....

# 374
Днес при мен системата работи добре. Хареса ми частта с картата на която може да видиш близките градини в района. Бях изненадана от това, че в градините в които очаквах да има реално повече от 20 места има само по 4. Както и да е подредих желанията пък каквото стане. Мисля позитивно Simple Smile успех на всички кандидастващи
Как въобще подреждат желания, с телефон или лаптоп? На мен въобще не ми излиза опция за желания....
при мен излизат, но през телефона не е много удобно. Направих го през лаптопа. Там където е името на детето има три чертички. Когато се кликне върху тях се появява нов прозорец. Избира се третата опция - кандидатури.

Общи условия

Активация на акаунт