Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 40 483
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Аз все пак да питам - това ли са окончателните свободни места ? Май Фандъкова удари дъното.

# 346
Здравейте, само при нас ли има проблем с регистрацията - при създаване на нов профил се изпраща мейл с линк за попълване на данни за администратор на семеен профил, който при попълване дава грешка - Не е намерен потребител отговарящ на зададените критерии?

# 347
Привет, гледам сайта и никак не ми харесва. Има неработещи елементи, малкото ми дете е 2020 набор и не успявам да добавя критерии, постоянно дава грешка. Също се надявам да виждаме списъците с чакащи занапред. Иначе, не мога да повярвам, че в градината на батко му са пуснали 6 места за 1ва ясла! Това чудо не го очаквахме, даже си запазихме частна ясла. Успех на всички!

# 348
  • София
Защо не виждаме списъците с инициалите на децата за съответна градина?

# 349
# 350
За 1група ДГ ми излязоха 12т, с 1т от яслата, постоянен адрес над 3години, 2ма работещи, 1 дете. Тази 13та точка откъде идва?
Сложихте ли си 2 т за адрес в района на детската градина? Това К2. Ако имате 1 т от ясла във вашия случай ще имате 14 т.

П.С. Сега видях, че и Верчето има такава точка. 13 т е макс брой без допълнителната точка от ясла. Извинявам се за подвеждането.

# 351
  • София
С телефон съм, Как излизат кандидатурите, нещо се обърках, никъде не откривам как да кандидатствам?

# 352
За 1група ДГ ми излязоха 12т, с 1т от яслата, постоянен адрес над 3години, 2ма работещи, 1 дете. Тази 13та точка откъде идва?
Сложихте ли си 2 т за адрес в района на детската градина? Това К2. Ако имате 1 т от ясла във вашия случай ще имате 14 т.

П.С. Сега видях, че и Верчето има такава точка. 13 т е макс брой без допълнителната точка от ясла. Извинявам се за подвеждането.
Макс с яслената =14.

Значи правилно съм смятала.

Сега очакваме да поправят фаловете в системата с точката за адрес в района на Дг и точката от сдя.

# 353
Не знам какво да кажа. Това не е нормално, а проблема е от години и за съжаление нещата не отиват на добре с всяка следваща година. То не са малкото места, ами решиха да променят всичко, сложиха и първи клас по тази лайняна система, 100 часа чакаме да отворят системата, а уж са казали днес, грешки вътре в системата, абе думи нямам типично по български в някаква си столица. Не виждам смисъл да е отворена 40 дни, това трябва да се затвори за 1 ден само излишни ядове, а не да се почне желания пък шансове пък смяна на желанията смяна на райони,  или си въртят сега някакви схеми в тези държавни градини.

# 354
Един ден вече е малко крайно. Видяхме претоварването днес. Представете си какво ще е ако за много кратко време всичките тези родители трябва да влязат в системата и да свършат всичко - от регистрация, до подреждане на кандидатури. Не, че технически не е възможно, но явно пестят пари хората 😊.

И аз не видях никъде кандидатурите в дадено ДЗ. Дано скоро да се "появи", че иначе стреляме в тъмното.

# 355
Един ден вече е малко крайно. Видяхме претоварването днес. Представете си какво ще е ако за много кратко време всичките тези родители трябва да влязат в системата и да свършат всичко - от регистрация, до подреждане на кандидатури. Не, че технически не е възможно, но явно пестят пари хората 😊.

И аз не видях никъде кандидатурите в дадено ДЗ. Дано скоро да се "появи", че иначе стреляме в тъмното.
Така като гледам какво е положението няма смисъл човек да реди второ и трето желание така, че един ден е предостатъчен на човек, особено като се сметне как в последните дни се появявят хора с добри точки.

# 356

А вие за втора градинска група ли кандидатствате? На нас за първа не ни дава точките за постоянен адрес на територията на градината.

# 357
Какво означава "хора с добри точки"? Виждате ли ги някъде? Защото масово тук явно сме ги пропуснали.

Така като гледам какво е положението няма смисъл човек да реди второ и трето желание така, че един ден е предостатъчен на човек, особено като се сметне как в последните дни се появявят хора с добри точки.

# 358
Божилова,
За първа градинска кандидатстваме.
По първата част на критерии К2.

Обаче има бъгове в системата и се отказах но нози етап до роботя в нея. Исках да изчисля за себ си, за да знам какво да сверявам после.

# 359
Днес при мен системата работи добре. Хареса ми частта с картата на която може да видиш близките градини в района. Бях изненадана от това, че в градините в които очаквах да има реално повече от 20 места има само по 4. Както и да е подредих желанията пък каквото стане. Мисля позитивно Simple Smile успех на всички кандидастващи

Общи условия

Активация на акаунт