Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 40 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
Като избера да видя свободните места за набор 2020 район Възраждане въобще не ми излиза. Това означава, че няма нито 1 свободно място за ясла ли и как така не разбирам Sad

# 331
  • София
Макс брой точки на дете с 2 родители на трудов договор и ползващо точка за посещение на СДЯ, за първо желание е 11т, нали така?
Не ползваме точки по соц критерииге, имаме макс за адрес.
11 т. са без точката за СДЯ.

# 332
Аз така като гледам, днес до никъде няма да я докарам. Ще изчакам няколко дена и тогава ще се опитам да върша каквото и да било в тая система.

# 333
Макс брой точки на дете с 2 родители на трудов договор и ползващо точка за посещение на СДЯ, за първо желание е 11т, нали така?
Хм, защо не ни е добавило точката за сдя....

# 334
  • София
И на нас ни липсва тази точка, писах им във формата за контакт. Дали се отчитат реално дните, които е присъствал в яслата? Бях го спряла зимата, заради Ковид...

# 335
  • София
На много хора им липсва тази точка, на мен ми я даде. Не знам каква е логиката.

# 336
Може просто да е претоплила системата.
Аз ще изчакам някорко дни и тогава ако я няма ще пиша.

# 337
Здравейте, попълних всички адреси, но така и не виждам къде е таб кандидатури.. вече прочетох гайда и не ми помага Sad
дайте акъл, моля

# 338
На предната страница има скрийншот, там можеш да го видиш.
Не мога да го копирам.

# 339
На предната страница има скрийншот, там можеш да го видиш.

Мерси, съзрях го - да е жив и здрав скриншотналия!!! че гайдът е щета Simple Smile
Успех на всички!

# 340
Хм, максимален брой точки 13т - работещи родители, адрес, всичко. Обърнете вниматие на К2 имаше грешка, както писах, но този критерии трябва да се заяви и не се начисляваха автоматично точките. Да не би оттам да идва разминаването.

# 341
Дано да е полезно за някой

https://

# 342
  • София
За 1група ДГ ми излязоха 12т, с 1т от яслата, постоянен адрес над 3години, 2ма работещи, 1 дете. Тази 13та точка откъде идва?

# 343
Ето ги моите сметки

# 344
Здравейте,
Като избера да видя свободните места за набор 2020 район Възраждане въобще не ми излиза. Това означава, че няма нито 1 свободно място за ясла ли и как така не разбирам Sad

В район Възраждане имаше само една градина с първа яслена група, но забелязах, че за предстоящата учебна година няма да я има. Т.е. да, няма места, но защото изобщо няма групи.

Общи условия

Активация на акаунт