Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 40 470
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Явно е доста натоварена в момента. Аз не мога дори да отворя сайта.

# 316
  • СОФИЯ
Сайта успях да отворя само през телефона. Доста променена изглежда визията.

# 317
  • София
Аз съм бясна заради бройката свободни места. Уж за първа градинска група пускали най-много, а миналата година за втора яслена бяха в пъти повече. Просто нямам думи вече...

# 318
  • София
Здравейте, при нас липсва точката по К.5 за посещение на СДЯ. Писах им във формата за контакт, някой друг има ли с такъв проблем?

# 319
Здравейте, при нас липсва точката по К.5 за посещение на СДЯ. Писах им във формата за контакт, някой друг има ли с такъв проблем?
А натиснахте ли заяви бутона? Тя не се появява автоматично

# 320
Аз пък имам проблем с профила на малкото, родено ноември 2020  създадох го, но не мога да добавя кандидатури. Предполагам, защото системата е претоварена.. Не ми се появяват и критерии от менюто, а на баткото ги виждам.

# 321
Аз пък не виждам списък на кандидатурите към определените заведения по набори (с прием от септември). По спомен, преди се появяваха веднага. Иначе как да знае човек какъв наплив има спрямо обявените места.

# 322
  • София
А натиснахте ли заяви бутона? Тя не се появява автоматично
С бутона се заявяват частните ясли, доколкото се ориентирам. За общинските пише, че се начислява автоматично.

# 323
Аз пък имам проблем с профила на малкото, родено ноември 2020  създадох го, но не мога да добавя кандидатури. Предполагам, защото системата е претоварена.. Не ми се появяват и критерии от менюто, а на баткото ги виждам.

На мен в продължение на два часа не ми даваше, но сега успях.
Според мен беше пренатоварена системата.

# 324
Аз пък не виждам списък на кандидатурите към определените заведения по набори (с прием от септември). По спомен, преди се появяваха веднага. Иначе как да знае човек какъв наплив има спрямо обявените места.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 19:12 от Bozhilova, MD

# 325
И аз немога така да се ориентирам как да си подредя кандидатурите. Надявам се да е временно.

# 326
Аз пък имам проблем с профила на малкото, родено ноември 2020  създадох го, но не мога да добавя кандидатури. Предполагам, защото системата е претоварена.. Не ми се появяват и критерии от менюто, а на баткото ги виждам.

На мен в продължение на два часа не ми даваше, но сега успях.
Според мен беше пренатоварена системата.
Аз се чудя дали е претоварена системата, или по друга причина. Въпреки че той през м. Септември ще направи 10 месеца, а на 11.11 прави годинка, т.е. влизам във всички времеви периоди на старт и отлагане. Чета сега пак наредбата да не би да пропускам нещо.

# 327

На името на детето , трите чертички и се отварят
Явно не съм се изразила добре. Нямам предвид кандидатурите на моето дете, а изобщо списъкът с кандидатствали деца с броя си точки, за да се ориентирам какво е съотношението на свободните места спрямо броя желаещи и точките им.

# 328
  • София

На името на детето , трите чертички и се отварят
Явно не съм се изразила добре. Нямам предвид кандидатурите на моето дете, а изобщо списъкът с кандидатствали деца с броя си точки, за да се ориентирам какво е съотношението на свободните места спрямо броя желаещи и точките им.

Тази функционалност все още не се е появила никъде. И във фейсбук коментирахме, че никой не я е намерил до момента.

# 329
Макс брой точки на дете с 2 родители на трудов договор и ползващо точка за посещение на СДЯ, за първо желание е 11т, нали така?
Не ползваме точки по соц критерииге, имаме макс за адрес.

Общи условия

Активация на акаунт