Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 40 469
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Привет ! Търсим частна ясла и попаднахме на сайта на една която много ни допадна- Куест академи или Quest academy. Доколкото разбрах като се разтърсихпосле са били в Младост но после са се преместили в Дружба . Само че не намирам много актуални мнения а старите са малко противоречиви . Малко ме притесниха коментари , че били обвързани с евангелистите от Ново поколение. Имате ли информация за това? И по какъв точно начин това се изразява в гледането на най малките дечица там ?

# 301
Записвам се в темата, не ни предстои скоро кандидатстване, защото  до 2-3 г. ще си я гледам, но да си знам.

# 302
Добро утро.
Какво става? Ще работим ли изобщо или не? Към 08:06 сайта на исодз не работи и не допуска логване! Доколкото разбирам тук има “мами”, които са в работната група! Значи не стига, че местата са малко, не стига и че не навсякъде има първа яслена група, а и като за капак сайта от който се подават кандидатури не работи.... Може ли, някоя от тия “мами” да хване и да ми отговори на въпросчетата по-горе?

# 303
Добро утро.
Какво става? Ще работим ли изобщо или не? Към 08:06 сайта на исодз не работи и не допуска логване! Доколкото разбирам тук има “мами”, които са в работната група! Значи не стига, че местата са малко, не стига и че не навсякъде има първа яслена група, а и като за капак сайта от който се подават кандидатури не работи.... Може ли, някоя от тия “мами” да хване и да ми отговори на въпросчетата по-горе?
Имаше съобщение, че във връзка с промените и точкуването, целия март сайтът ще е в реконструкция. Пробвайте отново в края на седмицата.

# 304
  • София
Във фейсбук пише, че сайтът щял да работи следобед.

# 305
  • София
Да питам някой има ли спомен как се доказваше, че детето е било в лицензирана ЧДЯ. Аз избирам този критерий и те си проверяват или аз трябва да направя още нещо Simple Smile Grinning Помня, че миналата година обяснявахте Blush

# 306
  • София
Доколкото знам от самата ясла подават информация за децата към системата.

# 307
  • СОФИЯ
https://kg.sofia.bg/isodz/news/1904;jsessionid=A3D82B4C99F898E1AE939E3EB79BD6CE Днес трябва да обявят свободните места.
На сайта на ИСОДЗ би следвало да е и системата за кандидатстване в 1 клас, кога ще се появи не е ясно.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 13:39 от Tatti

# 308
Извинявам се в такъв случай.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 14:19 от Amphibia

# 309
  • срещу двата комина :)))
здравейте, записвам се в темата, че тази година ще кандидатстваме за предучилищна, чакам да проработи системата...

# 310
  • СОФИЯ
https://www.sofia.bg/web/mayor-of-sofia/deputy-mayors/-/asset_pu … p_p_col_count%3D1
Въпроси защо ИСОДЗ все още не е отключена към ГЕНЧО КЕРЕЗОВ,  заместник-кмет  по направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие''.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 13:54 от мама САННЯ

# 311
Да не говорим, че на класирането не се отразява дали си кандидатствал на 29.03 или на 15.04...

# 312
  • СОФИЯ
Аз лично мисля, че ИСОДЗ все още не е отключена, защото им се е закучила новоприетата електронна система за прием в 1 клас. Този Генчо отговаря и за това, би следвало да са на едно място двете електронни системи, освен ако не са ги осенили други иновации. Ковид, не ковид, съмнявам се че от ДГ не са подали свободните места. Ако спазят план-графика, днес би следвало да отключат поне за ДГ.

# 313
Типично по български, в деня в който трябва да обявят свободните места за детските градини, сайтът не работи. Grinning

Иначе, да, ясно е че има още мнооого време до класирането и достатъчно време да се запише всеки за него. Но това не ги оправдава, че не спазват графика, който сами са обявили. Wink

# 314
Системата вече работи. Естествено пак има недостиг на места. За набор 2018 в Младост има 160, незнам дали ми се реве или по-скоро ще избие в истеричен смях. Имайте предвид че има грешка в описанието на К2.
Дано да качат списъците с чакащи, поне да имам бегла представа да се надявам ли или да хуквам да търся частна градина.

Общи условия

Активация на акаунт