Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 2

• 40 380
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,

бих искала да ви попитам за съвет, дали някой се е сблъскал със същия проблем като мен. Пиша вече за 5ти път през последните 3 седмици, но никой не ми отговаря. Проблемът ми е с Критерий 6, който дава 1т. допълнително, ако по-голямо дете вече посещава същото заведение. В моя случай, синът ми е приет от миналата година е яслена група на 18ДГ и сега бих искала дъщеря ми да се възползва от тази екстра 1 точка, но системата не ми отчита автоматично точката. Някой да се е сблъсквал с това? С тази липса на обратна връзка, крайният срок ще дойде много бързо.

Благодаря предварително за помощта.
 Яна

# 586
  • София
Яна,
Синът ви самостоятелна ясла ли посещава или ДГ с яслени групи? Ако е СДЯ, няма да Ви даде точка, защото през следващата година двете деца няма да посещават едно и също детско заведение, което е идеята на този критерий.

Коригирам се, чела съм набързо. Сега видях, че е ДГ. А посещава ли детето?

# 587
  • Sofia
И моята дъщеря посещава, а не се отчита точка за синът ми.

# 588
  • София
Момичета вижте в профилите на първите ви, големи деца дали е отбелязана градината, когато посещават и може би след това ще ви отчете.

# 589
  • Sofia
Момичета вижте в профилите на първите ви, големи деца дали е отбелязана градината, когато посещават и може би след това ще ви отчете.
Отбелязано е всичко. За нашия случай си мислих, че може би има ограничение за точките и затова не я отчита, но няма логика..

# 590
Яна, Жанинче, коя група са по-големите ви деца? Ако по-големите ви деца в момента са 4та група, то няма допълнителна точка за кандидатстващото дете, защото по наредба точка има, когато двете деца ще посещават едновременно градината.

# 591
  • Sofia
Яна, Жанинче, коя група са по-големите ви деца? Ако по-големите ви деца в момента са 4та група, то няма допълнителна точка за кандидатстващото дете, защото по наредба точка има, когато двете деца ще посещават едновременно градината.
Дъщеря ми е на пет години. Т.е и тази есен ще ходи на детска. Не знам коя група се води

# 592
Ясно. Значи не е това причината. Би трябвало системата автоматично да ви начисли точка.

# 593
  • Sofia
Ясно. Значи не е това причината. Би трябвало системата автоматично да ви начисли точка.
Това е. Води се четвърта предучилищна група и затова нямаме точка 🤔

# 594
  • София
Ако наесен за учебната 2021/2022 е 4-та група, следва да имате точка.

# 595
Ако детето е на 5, няма как сега да е 4та група. Да не би да не е с набора си, а с предишния?

# 596
  • Sofia
В момента е на пет и половина, есента ще е тъкмо навършила шест и ще започне последната си година в детската.

# 597
Здравейте,

Искам да попитам при записване може ли да се предостави само договора за започване, тъй като работя в чуждестранни фирма и всички hr неща се осъществяват в Англия.

# 598
Здравейте. Имам въпрос, на който не мога да открия отговор. От системата не ми отговарят. Някой знае критерият за над 3 години уседналост към коя дата се гледа? Към днешна нямам, но към септември, когато детето ще тръгне, ако е прието, ще имам навършени три години. Четох и наредбата, не ми стана ясно. Телефон, на който да се обадя, не мога да открия.

# 599
  • София
Към момента на класиране трябва да имате заявената уседналост.

Общи условия

Активация на акаунт