Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 555
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Два мейла регистрирам.
На единия нищо не получих, а на другия само приветствие за регистрация.
И на двата първо абонамент за бюлетин, а после регистрация направих.
Има ли друг актуален код в момента?

# 61
  • Mostly in my mind
Дева, и аз съм дала адреса на офиса на еконт, но всеки път куриера ме търси пред него и даже ми е казвал, че ХМ нямат опция за доставка до офис.
Така си е. Нямат опция доставка до офис!  Ако някой е написал в полето офиса и са му го оставили там, това е само въпрос на добра воля на куриера. Нищо друго. Да се знае! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 08:42 от Лолита

# 62
И аз съм давала адрес на офис. В полето за адрес пиша адреса на офиса на Еконт и пратката си седи там. Като получа sms отивам да си я взема. Wink

# 63
И аз така. Вече 2 години, откакто се въведе такса за пренасочване на пратки.
Тя не важи за НМ, но някои хора не знаят и може да ги излъжат.
На мен 1-2 пъти по недоглеждане са ми звъняли, че са пред блока, но като кажа че изрично съм я адресирала до офис, се извиняват и я връщат пак там.

# 64
  • Mostly in my mind
Едва ли я връщат. По скоро я пренасочват. За което няма такса, да. Специално на НМ пратките. Защото НМ нямат опция до офис. Следващия път ще го напиша и на първа страница. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Връщат я физически, дали я пренасочват документално, не мисля, след като адресът е до офис.
Лоли, не искам да споря с теб, това ме посъветва куриер, правя го успешно и нямам проблем с НМ.
И с Еконт нямам проблем, освен, ако не се случи разсеян куриер, да я сложи за разнос, вместо да стои в офиса.

# 66
  • Mostly in my mind
Добре, щом казваш. И аз няма да споря. Просто така се подвеждат хора, които не са запознати.

# 67
Това, че няма официално записана опция в сайта на НМ, не е подвеждане.
Важното е, че за Еконт не е проблем.
Но щом искаш, пиши го на 1 страница.
Аз съм си решила за мен, устройва ме и съм доволна, че момчето ми предложи така.

# 68
  • Mostly in my mind
Аз веднъж пробвах така като вас. Донесоха ми пратката до адрес. Куриерът  ми каза изрично, че НМ нямат опция "Офис". Нещо, което всъщност си знам. Това, че твоят куриер така е казал, пак да отбележа, просто е благодарение на добрата му воля. Документално НМ нямат опция "офис"!
И да, за Еконт е проблем. Поне в нашия град. Защото е подвеждане. Явно някъде може, някъде не може. В нашите офиси изобщо няма да ви дадат пратка, ако не си носите лична карта.
Вече спирам да се обяснявам. Joy

# 69
Учудвам се на информацията ви.Откакто пазарувам си получавам пратките само в офис на Еконт.Даже, няколко пъти питах куриер защо ми се обажда, като съм писала офис😂😂😂, горкият човечец.

# 70
На някои им се спори сутрин в неделя. Няколко човека вече казахме, че може до офис и не, та не, не можело! Така казва кака ви Лоли. Joy

# 71
  • Mostly in my mind
Много ли ти е смешно, Каролина? Simple Smile
Само един въпрос имам. Когато пишете офис, винаги същия ден на получаване ли си я взимате или на следващия?

# 72
Че то и при нас без ЛК не дават пратка.
Нали имат камери.
Даже ако не съм в града, казвам, че дъщеря ми ще отиде, записват си хората.

Много ли ти е смешно, Каролина? Simple Smile
Само един въпрос имам. Когато пишете офис, винаги същия ден на получаване ли си я взимате или на следващия?

Почти никога същия ден.
Аз работя на смени и не ми е възможно.
Има 7 дни срок да стои в офиса, не е нужно да ходиш на секундата.

# 73
Ами стана ми смешно, Лоли. Успокой се малко.
И сега по въпроса - ако мога ходя същия ден, ако не, другия и така.

# 74
  • Mostly in my mind
Аз към много спокойно, но явно вие още спите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт