Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Той по принцип кода е за веднъж.

# 601

И не е за всички профили.

# 602
  • Варна

И не е за всички профили.
Може би е това, защото не съм го използвала нито веднъж.

# 603
  • Пловдив
Нали каза само 2 пъти?

# 604
2 пъти е поръчвала от даден профил, не с кода 2 пъти.
На мен са ми пратили код и на профили, от които не съм поръчвала изобщо.
Сега намерих един на ММ, от преди 3 години. Simple Smile
Ама се спирам вече. Joy

# 605
Аз пуснах още 2 пор. с НМ052, но на дребни неща, защото нямам кодове от талони, изкушавам се и за по-едри като суми артикули, но ми се свиди ...без втори код.

# 606
Момичета, кодът при мен не може да се приложи. Има ли причина? Поръчвала съм само 2 пъти до сега.
Опитай няколко пъти-при мен така се активира. Отделно ми махна доставка на артикул под 50лв.,а пък в кошница с няколко неща не намаля всичко..

# 607
Аз като тотален карък, открих само един профил с код, другите просто не ги помня или са изтрити. Но ми направи впечатление, че не ме пуска да вляза с парола и имейл в този профил когато съм през WiFi, по IP ли засича, не знам, ама... минах на мобилни и успях да вляза. Иначе мога да вляза само в официалния си профил. То пък като ще са щедри с код дадоха и безплатна доставка, нищо че намалена с кода покупчицата ми струваше 24 лв!

# 608
Момичета, кодът при мен не може да се приложи. Има ли причина? Поръчвала съм само 2 пъти до сега.
Опитай няколко пъти-при мен така се активира. Отделно ми махна доставка на артикул под 50лв.,а пък в кошница с няколко неща не намаля всичко..

Кодът е за 1 артикул и е с БД.

# 609
Аз пък в никой от профилите нямах код, ама пробвах на такива, от които съм поръчвала и хвана на единия.
Мен друго ме интересува и сигурно е коментирано, но не съм засичала. Поръчах си едни ботуши с кодове и ми паднаха на 60 и няколко лева. Ако не съм си нацелила номера и искам да ги подменя за друг номер, правя нова поръчка и пак търся кодове като откачена, или ще ми ги подменят на същата сума без да търся кодове?

# 610
Търсиш, уви

# 611
Не се подменят.
Връщаш и поръчваш нови. Кодът е изгорял.

Това сако някой има ли го?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872713001.html

# 612
Момичета, отзиви за тези дънки, плитки ли са много? Умалени, уголемени?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0399087030.html

# 613
Попадам на артикули, на които има изброена цялата номерация при размерите и след това още веднъж, но с буквата Р отзад? Каква всъщност е разликата? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 02:15 от Letter.

# 614
Попадам на артикули, на които има изброена цялата номерация при размерите и след това още веднъж, но с буквата Р отзад? Каква всъщност е разликата? Rolling Eyes

Petite
За ниски хора, до 160.
Petite size
Преведено от английски-В модата и облеклото дребният размер е стандартен размер на дрехите, предназначен да пасва на жени с по-нисък ръст от средния, обикновено 160 см.

Момичета, отзиви за тези дънки, плитки ли са много? Умалени, уголемени?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0399087030.html

Точни.
За плитки - за мен не са, по-скоро са нормални. Аз харесвам по-плитки.

Общи условия

Активация на акаунт