Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 996
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Закупени дрехи чрез поръчка от интернет сайта дали могат да се върнат във физически магазин? Да се спестят разходите по връщането чрез куриер. Парите на касата ли биха върнали или само преведени по сметка? Имате ли опит или информация от някой, който го е правил?

# 331
Колко време след получен номер на товарителница получавате пратки? От сряда имам номер, пише, че е подготвена пратката. Дали има шанс да я получа до понеделник?

Сега си погледнах мейла, поръчка, направена на 14.10 (сряда), вечерта, в събота имам мейл, че са я пратили и в понеделник дойде.

# 332
  • София
Не, не става. Само по интернет, през куриер.

# 333
Влизам без да съм чела, но утре ще има 20% отстъпка с код GLAMOUR2020 .
Който няма другия код и това е възможност за отстъпка, за другите с кодовете става 45% остъпка така, че задръжте до утре поръчките.

# 334
За всичко ли ще е кода, че такава щедрост ми е малко съмнителна...

# 335
По принцип и аз така знам, но този текст в имейла ме учуди, според него излиза, че може. Реших да попитам, преди да тръгна към мола и да бия път напразно.

# 336
Влизам без да съм чела, но утре ще има 20% отстъпка с код GLAMOUR2020 .
Който няма другия код и това е възможност за отстъпка, за другите с кодовете става 45% остъпка така, че задръжте до утре поръчките.
Дали ще се комбинират, аз се съмнявам...

# 337
Да, комбинират се.
Пробвала съм с предишни.
За всички е.

# 338
Аз бих искала да се възползвам от кода, че 25% както винаги не ме огря, но то няма нищо останало в момчешката серия р.170 . Трябват ми долници, от средно дебелите (без вата) и хдо магазина ходих, то само дебели ватирани има при офертата 3=2 . Все по-трудно намирам нещо изгодно и хубаво големи размери.
При мъжкото дали пускат оферти на долници?

# 339
Аз бих искала да се възползвам от кода, че 25% както винаги не ме огря, но то няма нищо останало в момчешката серия р.170 . Трябват ми долници, от средно дебелите (без вата) и хдо магазина ходих, то само дебели ватирани има при офертата 3=2 . Все по-трудно намирам нещо изгодно и хубаво големи размери.
При мъжкото дали пускат оферти на долници?

За същото рових и аз днес. Едно голямо нищо.

# 340
Да, комбинират се.
Пробвала съм с предишни.
За всички е.
Ами освен да помоля, ако някой има възможност да ми пуснеш и на мен нещо...

# 341
На някой случвало ли му се е да поръча един номер, по етикет висящ да е поръчания, а обувките друг номер. Дали ще приемат рекламацията.

# 342
Според текста може да върнете и в магазин, макар че до сега не съм знаела да може, след като са поръчани от сайта. Пробвайте

# 343
Да.
Миналата година поръчах сандали, които по опаковка бяха 39, но на самите сандали пишеше 38.
Снимах си ги за всеки случай.
Уважиха ми рекламацията и не ми удържаха такса.

# 344
Сега четох описанието на начините за връщане дадени в сайта и е описано само чрез куриер. Бих звъннала по телефона да попитам, но по това време не работят.

Общи условия

Активация на акаунт