Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 995
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Да.
Миналата година поръчах сандали, които по опаковка бяха 39, но на самите сандали пишеше 38.
Снимах си ги за всеки случай.
Уважиха ми рекламацията и не ми удържаха такса.

В бланката каква причина посочи.

# 346
Ако няма код за това...пиши в бланката на англ.език за разминаването. Аз така им писах за един тюркоазен пуловер...който дойде в цвят много бледо никакво...

# 347
В бланката мисля, че писах код за малки, но имах бележка, прикрепена към сандалите, с описание на проблема.
Както е писала Тета.

# 348
Момичета, регистрирах се за бюлетина с нов профил, но нямам код за 10 %. Как мога да го получа, да им пиша ли?

# 349
Пиши "The size is wrong" или нещо от сорта. Там до кодовете отстрани.

# 350
Не, не може.
Онлайн се връща само с куриер.

# 351
  • София
Момичета, регистрирах се за бюлетина с нов профил, но нямам код за 10 %. Как мога да го получа, да им пиша ли?

Кодът е  0000009986

# 352
На мен ми приеха пекламация за продукт дето си беше с правилен номер, но с различен състав от описания в сайта.
Мисля, че в детайли съставът дори беше вярно описан, но наименованието беше различно.
Пращаш с код 4.

# 353
  • София
Дано се комбинират 2та кода утре. А този Glamour2020 за 1 стока ли важи или повече?

# 354
Май за цялата поръчка.

# 355
  • Пловдив
Подобни https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0546565011.html съм вземала и са изцяло подплатени (не мога да намеря арт. номер да видя дали са точно тези, но така изглеждат). Подплатата не е особено дебела, някакво тънко трико е.

Благодаря! Вчера ги потърсих в реалния магазин и много ги харесах. Поръчах сега с двата кода, цената е по-поносима като за панталон за един сезон.

# 356
Сега пробвах, не ми се комбинират двата кода.

Миналия ден видях в реала едни гащи/бикини, 7 чф. с дните на седмицата.
Обаче в сайта не ги намирам? Thinking

Edit
Хващат двата кода, но на редовни цени!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 07:41 от DeVa®

# 357
Двата кода се комбинират 😊

# 358
На мен никакъв код не ми хваща, какво остава да се комбинира((
На единия профил ми хвана два пъти НМ052, но пък второто пуловерче (кафявото на точки) ми е отказано после и няма да дойде. Вчера го видях в един магазин на НМ, ами хич не е добре. Това черното на точки е много хубаво, ама не е намалено в магазина, а от сайта не мога да поръчам с намаление. Повече не ми хваща на двата профила този код, на другите пък не ми беше пратен и така не можах да ги ползвам.
Поръчките на 21 направени , вече са дошли и днес ще ми ги доставят, ама няма да съм у нас май.
Много ме дразнят с тези кодове, добре че като никога са ми пратили на два профила, та две неща ще получа на сметка, ама не е честно. То така излиза безброй профили да прави човек, та дано някъде нещо се хване.

# 359
Новият за -20% важи за артикули на редовна цена, както е писала Deva. Някой виждал ли е този панталон дали стои на вид твърде изкуствено https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0928907001.html. И за този се чудя дали наистина не стои толкова като клин https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0790368005.html

Общи условия

Активация на акаунт