Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 639
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
М да, Дева...днес ги "опипах" и се светнах Simple Smile Мн.са готини тия, ама не са за малък бюст.
Даже има и супер пуш ъп.

Много съм доволна от Wonderbra ultimate strapless push up.  Наистина сякаш ръце ги държат на място и край на червените резки от презрамки.

От 6 профила само на един хвана HM052.  Сега има ли друг активен код?

# 451
  • Пловдив
И трите ми поръчки идат днес Head Band

# 452
И част от моите са на път. Smile И пари имат да ми връщат, да видим кога ще стане.

# 453
  • Варна
Дойде ми едната поръчка, объркали са размера. Само тая простотия не беше ми се случвала. Дънки за малкия, ама огромни. Чудя се да ги пазя ли за след 3-4 години, но май няма смисъл. Еееее, иначе код пращат. Само дето изгърмя. Дано поне потника, който чакам да не са объркали.

# 454
  • Пловдив
Всичко е топ! За мен дънки и панталон тип цигара, и за детето яке Simple Smile Доволна!

# 455
  • Варна
Сега се заглеждам - мнооого са зле Joy На опаковката пише размер 146 (верният), на хартиения етикет - 152, а на текстилния етикет на самите дънки - 158. Е, как е възможно това???

# 456
Купих два комплекта и два пуловера бебешки, размер 80 см. Единия пуловер и единия комплект 80 са му точно по мярка сега - на 6 месеца е и е 72 см, а другите очевидно са по-големи и по-скоро са 86.
На мм спортни тениски ХL има три бели и три други цветове един и същи модел - трите бели са му малко големи. От цветните сивата и синята са по мярка, оранжевата е по-малка...
За моите дънки разказах. Ама това пък на три етикета три различни мерки минава вкякакви предположения за размера, които може да си представи човек!

# 457
Случвало ми се е да ми пратят объркан размер, жалко е,че гори кода, връщането обаче е за тяхна сметка. Допълвам - за връщането отбелязвате код за сгрешен размер, за всеки случай може и да опишете на английски разминаването. Аз май даже бях пращала и мейл със снимка, за да се подсигуря.
Получих един панталон тип цигара, смес лен- като за 20 лева е много добре.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 10:53 от fenyx

# 458
  • на брега на морето
Това го изпратиха с последната ми поръчка:
Цитат
Поръчката Ви е изпратена!

Благодарим Ви, че пазарувахте в H&M.

Спецификацията на покупката е приложена в PDF формат.
Ако искате да върнете артикули в магазин на H&M, просто донесете бележката за доставка с баркода (принтирана на хартиен носител или като файл на телефона) заедно с артикула(ите), кой(и)то искате да върнете в магазина. Моля, покажете на касата файла от Вашия смартфон.
Някой връщал ли е в реален магазин и как става възстановяване на пари, ако е ползван наложен платеж?

# 459
Ново е, досега нямаше връщане в реален магазин.

# 460
  • Варна
Аааа, яко, изобщо не бях забелязала. И на моят мейл пише същото. Поне няма да се занимавам с Еконт и да си чакам парите една година Crazy

# 461
Съвсем ново е. Моят мейл за ленения панталон, който взех днес, няма такава “екстра”. Но пък имам късмет- няма да се налага да го връщам, добре е, и размер съм нацелила, и правилен са пратили.

# 462
Аз в общите условия на сайта не го виждам това, някъде пише ли как ще ги възстановяват парите? Зара също предлагат връщане в магазин, но не ти връщат парите там, получаваш ги обратно по картата си. Там обаче няма плащане с наложен платеж, само с карта.

# 463
Тъкмо днес получих няколко неща, на които не съм уцелила размера, така че ще пробвам да ги върна в магазина тази седмица, дано да няма проблем. Имам същото съобщение на имейла, свалих си касовите бележки от там, надявам се да стане лесно.

# 464
  • Пловдив
Аз не вярвам, че ще връщат парите от касата в магазина..?

Общи условия

Активация на акаунт