Има такива мъже...

• 20 981
  • 555
  •   1
Отговори
# 300
absurT,
Но абсолютно същото смятам и когато жени са били причината за скандала. Там обаче нещата се решават доста по-бързо. След втория скандал мъжете им биха шута. И си бяха напълно прави.
Никога, никога, в нито една връзка, в която жената прави каквото си иска и е причина за скандали, мъжът не я напусна. От това, което аз съм виждала.
Чудила съм се и аз на такива мъже, но това е положението. Има си хора, толерантни, пристрастни, привързани, няма нищо общо с пола.

# 301
absurT,
Но абсолютно същото смятам и когато жени са били причината за скандала. Там обаче нещата се решават доста по-бързо. След втория скандал мъжете им биха шута. И си бяха напълно прави.
Никога, никога, в нито една връзка, в която жената прави каквото си иска и е причина за скандали, мъжът не я напусна. От това, което аз съм виждала.
Чудила съм се и аз на такива мъже, но това е положението. Има си хора, толерантни, пристрастни, привързани, няма нищо общо с пола.
Ей на, не е така ! Татко напусна майка ми и не я търпи повече. Живее си добре с новата жена, която го уважава и се грижи за него. Гледа го като писано яйце. Радвам се за него. Той заслужаваше да бъде обичан.

# 302
  • София
Баща ти я е напуснал, след като се е появила другата жена, нали?
Другата е била свободна, че и жилище си има, по всяка вероятност, та на баща ти му е останало само да си събере куфарчето.

# 303
Баща ти я е напуснал, след като се е появила другата жена, нали?
Другата е била свободна, че и жилище си има, по всяка вероятност, та на баща ти му е останало само да си събере куфарчето.
Не, баща ми я напусна 3 години преди да срещне другата.  Баща ми си има цяла къща.

# 304
Пък какво ли щеше да е във форума ако чаовете по философия бяха застъпени, така както сега при децата ни:)
Една каже "щастлива съм" и от 10 места се обаждата ама как..Simple Smile
Друга каже " нещастна  съм" и хоп и обяснили как грешката е в нея..
Пък всеки си е за него си и съвсем различен,когато срещне правилния човек..
Познавам мъж, който с първата си съпруга ми беше толкова анти като поведение,че чистосърдечно можех да го заклеймя като лош мъж. Но разведоха се
Вече 15г е със сегашната си съпруга и ..не е същия човек. Мил,грижовен, семейството му е на първо място..
Та толкова за идеалността в отношенията..Поправимо е,когато срещнеш и те докосва и пука.

# 305
Последно? Мъжът ли е различен или жената?

# 306
Дренчи, винаги жената е причината мъжът да е добър или лош.
Жената или е прекалено добра или прекалено лоша, но винаги виновна. Аз вече не се впечатлявам.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 08:53 от christina1980

# 307
Рози, нали и аз това разправям от началото - за всеки и с всеки е различно.
И за мен ММ е идеален, но за бившата му жена очевидно не е бил. И той твърди, че е бил друг човек с нея и се е държал по друг начин в къщи и тн.

# 308
Да не вземе сега да излезе, че няма такваз порода изневерител, ами си зависи там от нещо си Simple Smile

# 309
Не знам Дренчи, и това мисля че е вярно. До съзнателност си е.
Изневерявала съм преди, а сега не бих го допуснала. Знам и че за мъжете е същото.

# 310
За изневяра се брои, ако е след сключването на брака. Всичко преди сватбата е кастинг. Ако човек не е хроничен кръшкач и това със свалките и изневерите писва, та идва момент да си седне на задника. Една стабилна връзка може да понесе някоя и друга изневяра, ако изневерителя/ката не домъкне нещо, което не се лекува.

# 311
За изневяра се брои, ако е след сключването на брака. Всичко преди сватбата е кастинг. Ако човек не е хроничен кръшкач и това със свалките и изневерите писва, та идва момент да си седне на задника. Една стабилна връзка може да понесе някоя и друга изневяра, ако изневерителя/ката не домъкне нещо, което не се лекува.

Записвам си, благодаря ти. Стабилна връзка, предполагам означава връзка, оцеляла след кастингите, или то пък май всичко почва от нулата след брака.

# 312
Е, явно без брак няма стабилни връзки..))

# 313
И изневери.

# 314
Е, явно без брак няма стабилни връзки..))
Без брак хойкането не се брои за изневяра, иначе липсата на брак не пречи връзката да е стабилна, но пак зависи от причината да не се сключва брак.
Дренка, стабилната връзка оцелява след много по-сериозни сътресения от някакви си кастинги преди и изневери след брака.

Общи условия

Активация на акаунт