Има такива мъже...

• 21 126
  • 555
  •   1
Отговори
# 360
Не ми е приятелка, дори не я познавам. Познат се оплакваше, че бившата му възлюбена била завъдила петима, та трябваше да му обяснявам, че няма право на претенции.

Приказката за Храбрия шивач от братя Грим чели ли сте? Там пише за седем с един удар Wink
Чела съм я и няма отношение. На онзи не му беше работа да я дебне и коментира след раздялата.

# 361
Има един баща на дете от класа на големия ми син, та той редовно се хвалеше на мъжа ми преди, когато децата бяха малки и трябваше да ги вземаме от училище, че имал 5 любовници. Сега децата са големи и вече не се виждаме с този господин, но мъжа ми му викаше майстор на късия разказ. Та така с любовниците, за да имаш 5, трябва да си нещо изключително, повечето хора, дори един не могат да поддържат. А някой нямат ни мъж, ни любовник, пък пак живеят.

# 362
Кристина, мъжът ви е прозорлив. За господина предполагам е било важно да се похвали, а дали е имал изобщо любовници е второстепенен въпрос.

+- 123 - в приказката става дума за мухи, но като си зашил шивача на дрехата отпред този надпис, хората си мислели най-различни неща Wink
Това е връзката, човек може без да лъже да се представи в по-благоприятна светлина Simple Smile

# 363
Кристина, мъжът ви е прозорлив. За господина предполагам е било важно да се похвали, а дали е имал изобщо любовници е второстепенен въпрос.

+- 123 - в приказката става дума за мухи, но като си зашил шивача на дрехата отпред този надпис, хората си мислели най-различни неща Wink
Това е връзката, човек може без да лъже да се представи в по-благоприятна светлина Simple Smile
Приказката я знам, но в случая не мацката се хвали, а бившият ѝ се жалва. Да, не е изключено многострадалният Геновев да лъже за повече драматизъм, но това е второстепенен въпрос. За мен ключовото е, че жената е свободна и може да си излиза, и да спи, с когото си иска.

# 364
Скрит текст:
Приказката я знам, но в случая не мацката се хвали, а бившият ѝ се жалва. Да, не е изключено многострадалният Геновев да лъже за повече драматизъм, но това е второстепенен въпрос.
За мен ключовото е, че жената е свободна и може да си излиза, и да спи, с когото си иска.

Подкрепям. С двете ръце.

# 365
Да, де. За каква изневяра и какъв брак идеше реч, ама карай. Разбрахме се.

# 366
А някой нямат ни мъж, ни любовник, пък пак живеят.
Ама насила.

# 367
Чак пък насила. Аз имам доста приятелки и приятели, които са сами. Могат да си намерят партньор, но реално не искат. Все кусури. Сега вече сме на възраст, детото повечето свободни жени, а и мъже сме с деца. Еми не можело с ремаркета. Аз им казвам, че децата порастват, като са съвсем малки е трудно, ама после не, ама те нали нямат деца -не можело.
Отделно претенции за визия, финансово положение и т.н. Слушам, слушам, пък им кажа, че принц Уилям вече е взет. Както казваше едно време Симеон Дянков: това са възможностите на държавата.

# 368
Да, де. За каква изневяра и какъв брак идеше реч, ама карай. Разбрахме се.
Ти се хвана за онези пет любовника, които споменах изместихме темата.
Чак пък насила. Аз имам доста приятелки и приятели, които са сами. Могат да си намерят партньор, но реално не искат. Все кусури. Сега вече сме на възраст, детото повечето свободни жени, а и мъже сме с деца. Еми не можело с ремаркета. Аз им казвам, че децата порастват, като са съвсем малки е трудно, ама после не, ама те нали нямат деца -не можело.
Отделно претенции за визия, финансово положение и т.н. Слушам, слушам, пък им кажа, че принц Уилям вече е взет. Както казваше едно време Симеон Дянков: това са възможностите на държавата.
То не всеки може да търпи чужди деца, та няма смисъл да се насилва. Освен това и да несе ти пречат нана теб децата, много е вероятно ти да им пречиш на тях, та не са лесни тия отношения.

# 369
Щом не искат, значи им е добре както са. Другото са оправдания, за да защитят пред себе си собствения си избор.
Също като емигрантите, които се надпреварват да плюят държавата, успокоявайки се по този начин, че са взели добро решение и борейки носталгията. По-трудно се живее с мисълта, че си се забил на майната си, оставяйки нещо не толкова лошо зад гърба си, както и с ежедневното колебание не се ли минаваш с тоя си избор. Затова всяка лоша новина от БГ е добре дошла глътка въздух. Същото и с кусурите у другите - преекспонирайки ги защитаваме рахата си. Пред себе си разбира се.
пп. Аз като не винаги слагам емоджита и кавички, не значи че говоря сериозно. Като говоря сериозно - също.

# 370
Скрит текст:
Ми вдигни на 10. Или един, ама и там е рисково, виждаш.
Кой ти е казал, че аз имам нужда да вдигам!? Аз съм намерила този един, който ми стига, та и брак сключих с него и не се оплаквам нито от качеството на секса, нито от отношенията ни. Дай Боже всяка да обича и да се чувства толкова обичана!

Аз лично нямам потребност от подобна благословия, освен да благодаря от името на всяка. Остава да кажеш, че си избрала един от един и примера с кастинга и любовниците е колкото да се намираш на приказка.
Не, не съм ибирала един от един, а п
римерът с петимата любовника го дадох, за да илюстрирам колко нелепо звучи това, че изневеряваш, ако спиш с двама различни мъже в един и същи период.
Скрит текст:
Аз чак такава мъжемелачка не съм, но са пускали подобни коментари за една дама в мое присъствие, та трябваше да поставя коментатора на мястото му.
Аз май не разбрах....значи, спиш с двама мъже , ама това не е изневяра?  Smiley
Довечера Ше го покажа на половинката....да си знае, че ако му кръшна, не му хойкам.Да не вземе да ме обвинява, ще звучи нелепо....
ЖДНБ!

# 371
Мисля точно като Васко. С приятелките си се събираме за да плюем мъжете. И нашите и чуждите. Така се терапевтираме.
Те само мъжете да не разберат, че ще стане страшо...
Емоджита и аз не слагам, което не означава, че не се шегувам.

# 372
Сериозно ли? Никога не сме "плюли" мъжете си.. Ако някоя се е развеждала - сме обсъждали варианти/версии защо и как само.

# 373
Скрит текст:
Ми вдигни на 10. Или един, ама и там е рисково, виждаш.
Кой ти е казал, че аз имам нужда да вдигам!? Аз съм намерила този един, който ми стига, та и брак сключих с него и не се оплаквам нито от качеството на секса, нито от отношенията ни. Дай Боже всяка да обича и да се чувства толкова обичана!

Аз лично нямам потребност от подобна благословия, освен да благодаря от името на всяка. Остава да кажеш, че си избрала един от един и примера с кастинга и любовниците е колкото да се намираш на приказка.
Не, не съм ибирала един от един, а п
римерът с петимата любовника го дадох, за да илюстрирам колко нелепо звучи това, че изневеряваш, ако спиш с двама различни мъже в един и същи период.
Скрит текст:
Аз чак такава мъжемелачка не съм, но са пускали подобни коментари за една дама в мое присъствие, та трябваше да поставя коментатора на мястото му.
Аз май не разбрах....значи, спиш с двама мъже , ама това не е изневяра?  Smiley
Довечера Ше го покажа на половинката....да си знае, че ако му кръшна, не му хойкам.Да не вземе да ме обвинява, ще звучи нелепо....
ЖДНБ!
Изневяра е, ако си женен или конкубин. Не може да има изневерява там, където няма емоционална обвързаност, съвместен живот, общи планове. Ако си свободна или в неангажираща връзка и спиш с повече от един мъж, на кого от тях изневеряваш?

# 374
Да, без всякакви ремаркета и багажи, пороци и проблеми, мхм.
Особено сингъл, без гореизброените да си го причинява не виждам защо.
Пълно е с всякакви, всеки избира.
А и да си сам не е никак зле.
До човек и психика е.
Чужди грешки не поправям, не коригирам, чужди деца не възпитавам и гледам, както и кучета, котки, папагали, не плащам, и/или изплащам чужди задължения, не влизам в проблеми и конфликти заради друг. Всеки има глава на раменете.
Да ви имам терапиите на някои.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:37 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт