Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 075
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
Какво ви е мнението за този продукт, някой ползвал ли го е ?
https://www.nivea.bg/produkti/cellular-cushion-sreden-ton-40059004375010168.html

# 346
В темата за грима го хвалеха само момичета със суха кожа,което ме отказа.

# 347
  • Пловдив
Момичета, след операция на устните си съм. Моля ви, препоръчайте ми балсам, гланц, вазелин или нещо, което да ми омазнява и хидратира устните и да е готино. Бройх си червилата....18 МАТ и нито едно мазничко. Имам един балсам на Юсерин и един на Бвлея, но са твърди и не ми е ок.

# 348
  • Стара Загора
Използвам подобен епилатор за лице като показания, пак пружинка, само че е права. Имам я от години и си обезкосмявам зоната над горната устна с нея. Според мен е по-добре с такова нещо, околкото с лентички (които никога не съм използвала), тъй като с лентичките се дърпа и кожата, а това дърпа и отскубва само косъма.

# 349
Момичета, след операция на устните си съм. Моля ви, препоръчайте ми балсам, гланц, вазелин или нещо, което да ми омазнява и хидратира устните и да е готино. Бройх си червилата....18 МАТ и нито едно мазничко. Имам един балсам на Юсерин и един на Бвлея, но са твърди и не ми е ок.
Хималая имат един в тубичка  приятен е , попива доста бързо  не съм забелязала изсушанане на устните ,но моите те са склонни  към напукване .
 Може да е малко извън темата за което се извинявам ,но случайно а знаете място ,по възможност в Пловдив от където могат да се вземат стъклени или пластмасови вендузи за масаж . От седмица безуспешно обикалям аптеките и магазините .

# 350
Лоритка, Nuxe Reve de miel в бурканче е много добър.

# 351
Единственото, което не ми харесва в календара на Катрис, са двете големи палитри за очи, защото не знам дали са качествени..
Simple Smile Щом не знаете, може, при желание, да се информирате от отзиви, ревюта на блогъри, влогъри. Качествени са сенките, вече въпрос на вкус дали всички цветове са "Вашите". Като купувам палитра, винаги има по някой друг цвят в нея, който остава неползван.

Струва ми се, че няма да се добера до този календар. Нямало да го зареждат.
Изгледах много видеа за разл. календари на разл. марки, нищо друго не ми хвана окото. Не обичам да имам почти половин календар ненужни, та затова.
При Балеа минусът е, че всички са мини опаковки, мини количества. "Амбалажът" ми идва в повече.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 10:07 от *Камея

# 352
При нас ( в Германия) го има календара на Катрис, но няма да си го купя, защото не съм съгласна половината календар да е с вече изтеглени от сортимента им останали им по складове продукти. Това са продукти, изтеглени при обновяванията през пролетта и миналата есен, каквото не са успели да продадат на разпродажбите по 1-2 евро  и да си напълниш календара и да сложиш само пет специални за календара продукти и да го продаваш на тази цена не е ок за мен.

# 353
Margolotta съгласна съм с теб. И аз не обичам подобни шмекерии.
Цената съвсем не е ниска за тези стари продукти.
Не искам да обидя никого, но по-добре за 70 лева да се купи нещо по-качествено. И тази сума съвсем не е малка.

# 354
Ако продуктите са изтеглени от продажба, но ги ползваш - за мен е оправдано.
имам масло за устни, което мн.отдавна не е в асортимента на марката, поръчвам си го с други "стари" червила и сенки лимитирана серия от сайт. Не са извън срок на годност. Макар че и да са, пак ще си ги взема на риск.

# 355
  • Deutschland
Margolotta, аз не съм го видяла календара. Каква му е цената?

# 356
За продуктите на Santé ли говорите?

orchid.xx, на 8-ми Приморски със сигурност има доста богато зареждане. Моя приятелка ги ползва и миналата седмица си купи от там.

Хубав хидратиращ балсам с цвят е този на Catrice, който постоянно се коментира тук. Но тък като сте след операция не знам дали е най-добрата идея. По-добре се насочете към балсамите за устни от аптеката - Avene, Nuxe, Bioderma и др

Гита,
Използвам измивния гел на Himalaya, който е с боровинка, не пресушава кожата, но мисля след 2-рата ми опаковка от него да го сменя с други продукти както и цялата ми рутина за кожата на лицето с продукти на Lumene.
Напиши името на продукта в google и ще видиш какво има в състава. Използвала съм доста от продуктите им и съм много доволна. Имат една почистваща маска с нийм, която е наистина много добра.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 11:02 от orchid.xx

# 357
Margolotta, аз не съм го видяла календара. Каква му е цената?
32,95€, и в двата ДМ, които посетих тази седмица, имаше много бройки. Аз изгледах събота и неделя доста ютуб влогъри и си избрах и поръчах два и приключвам за тази година с козметичните, които влизат в бюджета ми.

Камея, съгласна съм, ако съм доволна и ги ползвам, ги търся и аз после по сайтове. От съдържанието на календара имам 5 продукта, купувани от рзпродажбите по 95 цента, и никой не беше уау, че да го търся и повторя. За мен е важен принципа, не може Есенс всяка година да пускат календар с най-малкото специални опаковки на продуктите ( не съм им в таргет групата и го пропускам, но гледам unboxing-а им с удоволствие),  а Катрис да си пробутват непродадената стока.

# 358
Някой има ли отзиви за продуктите на Флора Ис? Видях ги на щанда в ДМ, български са. Имат два вида еликсири -  за суха и за нормална кожа и се чудя дали да не си взема?

# 359
  • Бургас
В ДМ има няколко календара.
Ами...не си струват според мен.Малки са много опаковките,половината продукт ще остава вътре в тези малки опаковки...
Явно ще си накупя(живот и здраве)подаръчни комплекти.Тях поне ползвам,избирам такива,от които ползвам всички продукти.
Има много хубави в Лили,но в ДМ до сега са били най-изгодни,слагат им намаления и има супер оферти.Все още обаче не са заредени.

От Лили си купих някаква лимитка на Лореал Парадиз спиралата,хем красива,хем намалена.Ще я пробвам,имам ѝ мерак отдавна.

Взех и Пантен суперфуд,обаче нещо шампоанът е доста агресивен,буквално една капка измива цялата коса,но пак успя да ми премие скалпа.Иначе балсамът е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт