Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 071
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
Търсех си шимър сенки, единични и попаднах на нови на тренд ит ъп и едни на Катрис, които се водят хайлайтър сенки. На Тренд ит ъп са шимър крем, но не са кремообразни. И двете единички са наситени, за трайност не знам все още.
Утре ще дам пари на детето да ми вземе след училище новата Винтидж про палитра на Катрис, а кога ще се гримирам нямам идея. Трупам си продукти, но заради маските нищо не ми се носи

# 361
  • Бургас
Редактирам,че два пъти едно и също публикувах.
Може ли линк/ снимка на новата палитра на Катрис Винтидж про?

# 362
Не съм Фрау Скитница, но мисля, че става въпрос за тази палитра.
Скрит текст:

На мен другите две не ми грабнаха окото, имам такива цветове по други палитри. Тази, обаче, ако я имахме в България бих я взела.

Календара ми дойде, прави сте, че има доста спряни продукти, обаче на мен си ми харесва. Вдичко ще ползвам така, като гледам. Доволна съм. Има, обаче, друг вид, в същата кутия, но пък има малко различни неща. Вариантът, който взех и е същия като на Попова ми харесва повече.

# 363
Но тък като сте след операция не знам дали е най-добрата идея. По-добре се насочете към балсамите за устни от аптеката - Avene, Nuxe, Bioderma и др
Или някой от био козметиката, в Зоя и Ремедиум има добри предложения, от Алтея органик също съм взимала много добър, да не кажа че той май беше най-добрия от тези които съм пробвала, с роза:
https://www.alteyaorganics.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0 … 1%82%D0%BD%D0%B8/

# 364
  • Варна
orchid.xx, говоря за Продуктите на Langhaarmädchen.

# 365
За тях знам, но няма това, което видях и харесах в сайтът на ДМ.

orchid.xx, говоря за Продуктите на Langhaarmädchen.

# 366
Момичета, Essence имат нов фондьотен с хиалурон и алое. Ако някой вече се е сдобил с него да каже как е, че го позагледах в ДМ. Smile

# 367
Момичета, след операция на устните си съм. Моля ви, препоръчайте ми балсам, гланц, вазелин или нещо, което да ми омазнява и хидратира устните и да е готино. Бройх си червилата....18 МАТ и нито едно мазничко. Имам един балсам на Юсерин и един на Бвлея, но са твърди и не ми е ок.

Това. Невероятен е.

# 368
  • София
Днес в ДМ Парадайз имаше душ олиото на Балеа, както  и 5 в 1 олито (с авокадо мисля), но само 1 брой. Също така и коментираните олиа на Микса.

# 369
Душ олиото е бутиково явно,все по една -две бройки.
Днес го търсих ,и утре и вдруги ден ще мина,поне ми е попътно.Дано го намеря и аз.

# 370
Ей, ще ме накарате и аз го пробвам това душ-олио. 😁
Днес го загледах, защото го коментирате, имаше няколко бройки при нас, но съм събрала няколко душгела вкъщи и се отказах.
Но сега, ако се изкупят и го няма после, ще ме е яд, та ще ходя пак тези дни за него. 😂

А това бюти олио, което коментирате къде стои?

# 371
  • Пловдив
Аз си взех календара на Балеа. Добре, че писахте, че вече е излязъл, нямаше да ми хрумне да го търся толкова рано. Много ми хареса миналогодишния, основно продукти за зимата с аромати на коледни лакомства, ванилия, канела, шоколад, кокос. Не можах и сегашния да пропусна.

# 372
От кой ДМ го взе и на каква цена ? Може ли снимка при възможност ?

# 373
Пандора,30 лв е,във Варна съм го виждала в Осми приморски,на Севастопол го няма.Понеже знам ,че си градски...
В другите ДМ не съм влизала скоро.

# 374
  • Пловдив
От кой ДМ го взе и на каква цена ? Може ли снимка при възможност ?

Бобчита вече е отговорила.Simple Smile Не мога да снимам в момента, но преди ден-два някой качи снимка, прегледай предните страници. Аз го взех от Пловдив, имаше общо два календара в магазина. Имаше и на Алверде, на Trend it up, също Балеа за мъже. А тази година има ли календар с чайове в ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт